CAS Terazı - Cl 3000p Barkodlu Terazi Boyunlu (30 KG)

19.246,50 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
19.501,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
20.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
21.700 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
22.000 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

CAS Terazı - Cl 3000p Barkodlu Terazi Boyunlu (30 KG)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BARKOMATİK STOK VE SATIŞ Satıcı Ünvanı: BARKOMATİK STOK VE SATIŞ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1420648479
    Bu ürün BARKOMATİK STOK VE SATIŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 10.000 ürün hafızası 72 adet ön hafıza kısayolu Etiket uzunluğu 120 mm’ye kadar 40 dahili 20 harici etiket formatı 1 etikette 4 resim basabilir 1 etikette 2 barkod basabilir Baskı hızı 100 mm/s. 50 km lik baskı Barkodu 90° ve 180°’e çevirir Tüm CL serisi terazilerle (CL3000, CL-5200, CL-5200J, CL5000,CL5500D) protokol desteği USB, RS-232c, PS / 2, TCP/IP, tarayıcı, yazarkasa WiFi ağ kartı ile kablosuz ağ (isteğe bağlı) Bir ağdaki maksimum terazi sayısı 99’dur 64/128-bit WEP güvenlik sistemi Veri Bankası Genişletilmiş barkod desteği (en fazla 60 karakter) 60/150/300 ve 600 kg platform bağlanılarak kapasite yükseltilebilir. Net LCD ekran Dahili yazıcı mekanizması Bir USB bellek aracılığıyla yazılımı güncelleme Manül Bilgi Değiştirme 1120 > Menü > Yazdır > Plu No > Yazdır > ........... > Hafıza > Çıkış Görüntülediğiniz ürün BarkoWEB tarafından entegre edilmiştir.22.04.2024 14:25:14
Geri Bildirim Ver

CAS CL 3000 Barkodlu Terazi - 30 kg Terazi

Terazi modelleri gelişen teknolojinin de etkisi ile sürekli olarak yenilenir ve üst düzey performans özellikleri ile donatılır. Cihazlar güvenilir ve sağlıklı bir hesaplama için son derece önemlidir. Tartma işleminin doğru yapılması ister müşteri olsun isterse satıcı her iki taraf için de ciddi bir ihtiyaçtır. Hesaplama açısından oldukça güvenilir veriler sunan CAS CL 3000 terazi müşterilerin vazgeçilmezleri arasındadır. Bakkal, manav ve market gibi işyerlerinde kolaylıkla tartma işlevi gören CAS barkodlu terazi hata yapmadan ölçüm yapmanıza olanak sağlar. Model barkod özelliği sayesinde tartılan ürünün ağırlığı, fiyatı ve işlem tarihi gibi bilgiler doğrudan barkod etiketinin üzerine basılır. Böylelikle uzun ve karmaşık işlemlerin önüne geçilir.

  • Sağlam ve dayanıklı gövde yapısı
  • Fonksiyonel hesaplama sistemi
  • Estetik ve şık tasarım

CAS 3000 Terazi - 30 kg Terazi Özellikleri

CAS 3000 Terazi - 30 kg Terazi Özellikleri

CAS CL 3000 barkodlu terazi, 30 kg terazi fonksiyonel özellikleri ile teknolojiden oldukça olumlu yararlanır. Bu teknolojik gelişmelerden faydalandığından dolayı son derece memnuniyet verici özellikleri bulunur. CAS CL 3000 barkodlu terazi 6, 15, 30 kg kapasiteye sahiptir. 10.000 ürün hafızası olup 72 adet ise ön hafıza kısa yolu bulunur. Etiket boyutları eni 40×60, boyu 30×80 mm'dir. Terazide USB desteği olup Wi-Fi ağ kartı ile isteğe bağlı olarak kablosuz ağ kullanılır. Ağa bağlanabilen maksimum terazi sayısı 99’dur. USB bellek kartı ile güncelleme özelliği bulunur. Güvenlik korumalı sistemi ile verilerinizi güvenilir biçimde saklar. İsteğe bağlı olarak fişli kullanıma uygundur. LCD ekrana sahip olup göstergesinde 12 Türkçe, 12 İngilizce ve 8 Arapça karakter bulunur. Böylelikle farklı dillerde veri depolamasına olanak sağlar.

CAS CL Barkodlu Terazi - 30 kg Terazi Avantajları

CAS CL Barkodlu Terazi - 30 kg Terazi Avantajları

CAS CL 3000 barkodlu terazi, 30 kg terazi yorumları, müşterilerin ürün hakkındaki düşüncelerini içerir. Bir teraziden beklenen maksimum özellikleri müşterilerine güvenle sunan bu model her geçen gün olumlu özelliklerine bir diğerini katar. Böylelikle müşterilerin bir numaralı seçeneği haline gelir. CAS CL 3000 barkodlu terazi, 30 kg terazi kullananlar üstün performanslı bu ürün hakkında olumlu düşüncelerini belirtir. Memnuniyet içerikli bu mesajlar ürünün kalitesini yansıtabilir. Yüksek baskı hızı ve güvenilir hesaplamalar sunan model işlemlerinizi süratle yerine getirir. Bu sayede zamandan tasarruf sağlar. Ayrıca uzun ömürlü kullanım sunduğu için bütçenize de katkıda bulunur. Üstün dayanıklı ve kaliteli malzeme kullanılarak üretilen bu cihaz yüksek bir hassasiyetle hesaplamalarınızı yerine getirir. Hatasız ve yanlışlık olmadan işlemleri gerçekleştirirken iş yükünüzü hafifletir.

Bütçe Dostu CAS CL 3000 30 kg Terazi Fiyatı

Bütçe Dostu CAS CL 3000 30 kg Terazi Fiyatı

CAS CL 3000 barkodlu terazi, 30 kg terazi fiyatı ürünün boyutu, teknik özelliklerinin çeşitliliği, imal edilen malzemenin kalitesi ve uzun ömürlü yapısı gibi etkenler göz önüne alınarak belirlenir. Fiyat belirlenirken her müşteriye hitap edecek şekilde düzenlemeler yapılır. Ayrıca bütün müşterilerin yararlanabilmesi için sık sık indirim ve kampanyalar yapılır. Böylelikle birçok müşteriye kullanım olanağı sağlanır. Cihaz hassas tartı özelliği ile hatasız bir şekilde hesap yapabilir ve tartılan ürünün fiyatını etikete basar. Model ürünü okutur okutmaz barkod okuma özelliği ile daha önce kaydedilmiş olan fiyatlar üzerinden işlem yapar. Market, şarküteri veya manav gibi iş yerlerinde kendisine kullanım alanı bulan bu ürün, hızlı ve hatasız bir şekilde işlevini yerine getirir. Siz de CAS CL 3000 barkodlu terazi, 30 kg terazi satın almak isterseniz Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.