Casadora Baby Loco Voyage Müslin Örtü Seti

570 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Casadora Baby Loco Voyage Müslin Örtü Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Casadora Baby Satıcı Ünvanı: KÜÇÜKER TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0604001566700016 Vergi Kimlik Numarası: 6040015667
    Bu ürün Casadora Baby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3’LÜ MÜSLİN ÖRTÜ SETİ (3 x 70 x 70 cm) 100% Pamuk Bebek Müslin Örtü Seti Paket İçeriği: 3 adet 70x70 cm müslin örtüsü İhtiyaç duyduğunuz her anda Casadora Baby hep yanınızda! Bebeğinizi kundaklayın, üstünü örtün, banyodan sonra sarıp sarmalayın, altını açarken kullanın ya da yerde oynarken altına serin. Casadora Baby çok amaçlı müslin örtü seti ihtiyaç duyduğunuz bütün anlarda %100 pamuk kumaşıyla hep yanınızda! Yüksek emiciliği ve yumuşacık dokusuyla OEKO-TEX sertifikalı müslin örtülerimiz bebeğinizin sağlığına zarar verebilecek hiçbir kimyasal ve alerjen madde içermez, güvenli ve konforlu kullanım sunar. Uluslararası kalite ve standartlarda özenle üretilen müslin örtülerimiz en güzel anlarınıza eşlik eder. Yıkama önerisi: 100% pamuk bu ürünü, 40 derecede makinada benzer renkler ile yıkayınız. Beyazlatıcı kullanmayınız. Kuru temizleme yapılamaz. Düşük hızda merdaneli kurutma yapılabilir. Ürün, dokusu itibari ile yıkama sonrası toplama yapabilir. Ütü sonrası, yıkama öncesi boyutuna geri dönmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Desen Baskılı
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Koleksiyon Unisex
Geri Bildirim Ver