Case Logic Hard Disk Kılıfı, 2,5", Sert Yüzey, Siyah

299,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Case Logic Hard Disk Kılıfı, 2,5", Sert Yüzey, Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DEEP&TOP Satıcı Ünvanı: Q TEAM TEKNOLOJİ E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627138688400001 Vergi Kimlik Numarası: 6271386884
    Bu ürün DEEP&TOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hard Disk Kılıfı, 2,5', Sert Yüzey, Siyah

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Case Logic CA.QHDC101K 2,5" Sert Yüzey Siyah Hard Disk Kılıfı

Bilgisayar parçalarıyla birlikte çeşitli aksesuarlar kullanabilirsiniz. Case Logic sert yüzeyli siyah 2,5″ hard disk kılıfı da bunlardan biri. Söz konusu ürün son derece kullanışlıdır. Case Logic sert yüzeyli siyah 2,5″ hard disk kılıfı pek çok cihaz ile birlikte kullanılabilir. Ayrıca ürün birden fazla kullanım şekli de sunar. Dilerseniz aksesuarı harici hard diskler ile birlikte kullanabilirsiniz. Böylece cihazlarınızı güvenli bir şekilde taşımanız mümkün olur. Tüm bunlara ek olarak ürün kullanılmayan dâhili HDD’leri saklamak için de kullanılabilir. Bu parçalar korunmalı bir şekilde saklanmalıdır. Böylece cihazları tekrar masaüstü bilgisayarınıza monte edip kullanmaya başlayabilirsiniz. Case Logic sert yüzeyli siyah 2,5″ hard disk kılıfı pek çok kişi tarafından beğenilir.

  • Ölçü: 2.5 inç
  • Renk: Siyah
  • Fermuarlı sistem

Case Logic 2,5" Sert Yüzey Hard Disk Kılıfının Özellikleri Nelerdir?

Case Logic 2,5

Case Logic siyah 2,5″ hard disk kılıfı pek çok farklı özelliğe sahiptir. Ürünün ayırt edici yanlarından biri fermuarlı yapısıdır. Bu sayede aksesuarın ağzını açmak ve kapamak son derece pratik olur. Ürünün içerisinde de özel bir kısım mevcuttur. Case Logic sert yüzeyli siyah 2,5″ hard disk kılıfında ağlı cep mevcuttur. Bu alanda HDD’nin bağlantı kablosunu saklayabilirsiniz. Ayrıca ürün, hard diskin yerleştirileceği bölgede de lastikten yararlanır. Bu parça sayesinde HDD bileşeni sabitlenmiş olur. Ürün siyah renkli tasarımıyla da öne çıkmayı başarır. Böylece ürün hem kullanışlı hem de son derece şık olur. Kılıfın üzerinde Western Digital HDD üretici markanın özel logosu da yer alır. Case Logic sert yüzeyli siyah hard disk kılıfı 2,5″ fiyatı sayesinde geniş bütçe aralıklarına hitap eder.

Case Logic 2,5" Sert Yüzey Hard Disk Kılıfı Kullanışlı mıdır?

Case Logic 2,5

Case Logic hard disk kılıfı son derece kullanışlıdır. Üründen farklı cihazlarınızı saklamak için yararlanabilirsiniz. Söz konusu aksesuar 2.5 inç yani 6.35 cm ölçülerindeki HDD’leri muhafaza etmek için uygundur. Case Logic sert yüzeyli siyah 2,5″ hard disk kılıfı kalın yapısıyla bileşenlerin tamamının içeri oturtulmasını sağlar. Bu sayede HDD kaymaz ve aksesuarın içinde sabit kalır. Bahsedilen bileşenler, kılıf sayesinde güvenli bir şekilde saklanır. Sert yapıdaki ürün, hard diskleri dış etkenlerden başarılı bir şekilde korur. Böylece ürün hafif darbelere karşı da koruma sağlar. Case Logic sert yüzeyli siyah 2,5″ hard disk kılıfı su veya diğer sıvılara yüksek dirençli değildir. Bu konuda dikkatli olunması tavsiye edilir. Ürünün ıslanması hâlinde fön makinesinden yararlanarak kuruma sağlayabilirsiniz.

Case Logic 2,5" Sert Yüzey Siyah Hard Disk Kılıfı Kaliteli midir?

Case Logic 2,5

Case Logic sert yüzeyli siyah 2,5″ hard disk kılıfı oldukça kalitelidir. Bahsi geçen HDD aksesuarı birinci sınıf materyaller kullanılarak imal edilmiştir. Bu sayede Case Logic sert yüzeyli siyah 2,5″ hard disk kılıfı sağlamlığını korur. Söz konusu aksesuar uzun ömürlü bir kullanım sunar. Böylece kılıftan yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde yararlanabilirsiniz. Sert bir yüzeye sahip olan aksesuar şeklini başarıyla korur ve kolayca deforme olmaz. Ürün, üst kısmına doğrudan kuvvetli bir şekilde baskı uygulanmadığı sürece içeri göçmez. HDD aksesuarı kalitesini sağlamlığı ile gösterir. Dilerseniz Case Logic sert yüzeyli siyah 2,5″ hard disk kılıfı yorum ve puanlarına göz atabilirsiniz. Bu sayede aksesuarı daha önce denemiş olan bireylerin tecrübelerinden faydalanmanız mümkün olur. Siz de hard disk kılıfını Trendyol üzerinden son derece hızlı ve pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.