Casio Ap270we Celviano Dijital Piyano (TABURE KULAKLIK)

33.339,12 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Casio Ap270we Celviano Dijital Piyano (TABURE KULAKLIK)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DORE MUSIC Satıcı Ünvanı: DOREMUSIC MÜZİK ALETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310146368600001 Vergi Kimlik Numarası: 3101463686
    Bu ürün DORE MUSIC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ap270we Celviano Dijital Piyano (TABURE KULAKLIK)

Ürün Özellikleri

  • Piyano Tipi Dijital Piyano
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Casio AP270WE Celviano Beyaz Dijital Piyano

Casio AP270WE Celviano dijital beyaz piyano ile zengin ve etkileyici melodiler yaratabilirsiniz. Gelişen çok boyutlu Morphing AIR Ses Kaynağı teknolojisi sayesinde benzersiz doğal tınılar elde edebilirsiniz. Ayrıntılara özen gösterilerek tasarlanan bu eşsiz piyano, akustik ve akıllı rezonatör sistemi sayesinde doğal tınılar yaratmanızı sağlar. Casio AP270WE Celviano dijital beyaz piyanonun yüklü bellek kapasitesi de oldukça geniştir. Bu sayede piyanonun örnekleme süresi daha uzun olur. Bunun yanı sıra gelişmiş dalga biçimli veri kalitesi elde etmek de kolaylaşır. Casio AP270WE enstrümanında bir tuşa bastığınız anda oluşan ses uzayarak doğal bir şekilde başlayıp biter. Doğal tınıları seven herkes, bu piyanoyu rahatlıkla tercih edebilir.

  • Klavye, 88 tuşludur.
  • 22 dâhili ton ve 60 melodi mevcuttur.
  • 1.417 x 432 x 821 mm ölçülerine sahiptir.

Casio Beyaz Celviano Dijital Piyanonun Özellikleri Neler?

Casio Beyaz Celviano Dijital Piyanonun Özellikleri Neler?

Casio AP270WE Celviano dijital beyaz piyano, son derece donanımlı bir enstrümandır. Ürünün klavyesi, üç sensörlü ve çekiç aksiyonlu sistem ile üretilir. Bunun yanı sıra klavyede abanoz ve fildişi kaplama 88 adet tuş bulunur. Piyanoda 3 hassasiyet seviyesi vardır. Bu sayede dokunuşlarınızı bu hassasiyet doğrultusunda ayarlayabilirsiniz. 192 adet polifoni mevcut olan piyanoda 22 farklı ton ve 60 melodi de bulunur. Bu sayede dilediğiniz eserleri Casio AP270WE Celviano dijital beyaz piyano ile rahatça çalabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak bu üründe 4 Reverb ve 4 Chorus başta olmak üzere farklı dijital efektler de vardır. Casio Celviano dijital beyaz piyanonun kitaplığında 60 adet şarkı bulunur. Böylece pratik yaparken çaldığınız parçaları kaydedebilir, nerelerde hata yaptığınızı kolayca saptayıp kendinizi geliştirebilirsiniz.

Casio Beyaz Celviano Dijital Piyanonun Kurulumu Nasıldır?

Casio Beyaz Celviano Dijital Piyanonun Kurulumu Nasıldır?

Casio AP270WE Celviano dijital beyaz piyano, 1.417 x 432 x 821mm ölçülere sahip olup 36,6 kg ağırlığındadır. Kurulum için öncelikle Casio AP270WE Celviano dijital piyanonun parçalarını poşetlerden çıkarmanız gerekir. Kutunun içinde sağ ve sol destek ayağı, tabure, pedal ünitesi, piyano arka kapağı ve üst gövdesi bulunur. Bunların yanı sıra güç kabloları, bağlantı vidaları ve notalar mevcuttur. Casio AP270WE Celviano dijital beyaz piyano kurulumuna ilk olarak destek ayaklarından başlayabilirsiniz. Parçanın üzerinde yer alan harflere dikkat ederek destek ayaklarının arasına pedal ünitesini yerleştirebilirsiniz. Bağlantı vidaları ile bu parçaları birleştirdikten sonra arka kapağı takmanız gerekir. Ardından piyano üst gövdesi ve notaları yerleştirip bağlantılarını gerçekleştirebilirsiniz. Son olarak tabureyi de birleştirip piyanoyu kullanıma hazır hâle getirebilirsiniz.

Casio Beyaz Celviano Dijital Piyano Kaliteli mi?

Casio Beyaz Celviano Dijital Piyano Kaliteli mi?

Casio AP270WE Celviano dijital beyaz piyano, son derece kaliteli bir üründür. Yüksek kaliteli tonlara sahip bu ürün, iki kuyruklu piyano seslerini ayrı ayrı seçebilir. Bu sayede güçlü ve zengin performanslar sunabilirsiniz. Piyano, tuşa basma kuvvetiniz doğrultusunda yumuşak tonlardan güçlü tınılara kadar ses aralığı üretebilir. Canlı performanslar için tercih edebileceğiniz Casio AP270WE Celviano dijital beyaz piyanonun tonlaması, caz ve pop müziğine de uygundur. Ürünün iki kişinin aynı anda çalmasını sağlayan düet modu özelliği sayesinde ise gösterilerinize renk katabilirsiniz. Dokunuşları sırasıyla algılayan şık ve gösterişli bir görünüme sahip olan bu piyanoyu gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Dilerseniz Casio AP270WE Celviano dijital beyaz piyano yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.