Casio Fx-5800p-w-dh Hesap Makinesi

3.290,24 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.290 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.519,69 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.488,94 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Casio Fx-5800p-w-dh Hesap Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PDAGRUP Satıcı Ünvanı: AHMET DİKER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2950310366
    Bu ürün PDAGRUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikler Ders Kitabı Ekranı ve DAHA GÜÇLÜ Program Fonksiyonları Program fonksiyonuMatris hesaplamalarıDiferansiyel ve entegrasyonYinelemelerÇözüm fonksiyonuKarmaşık sayı hesaplamaların tabanlı hesaplamalarİki fx-5800P hesap makinesi arasında veri aktarımıFarklı ve ikinci dereceden diferansiyel hesaplamaları26 ila 2398 arasında değişkenKesir hesaplamaları40 bilimsel sabit sayı128 dahili formülÇoklu tekrar etme fonksiyonuİstatistik (Liste tabanlı İstatistik, Standart sapma, Regresyon analizi)Entegre kapak 360 derece geriye açılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Bilimsel
Geri Bildirim Ver

Casio 210000503 Fx-5800p Programlanabilir Bilimsel Fonksiyonlu Hesap Makinesi

Standart hesap makineleri, basit işlemleri yapmak için oldukça kullanışlı olsa da mühendislik ve finans gibi alanlarda bundan çok daha fazlasına ihtiyaç duyulur. Casio FX-5800P programlanabilir bilimsel fonksiyonlu hesap makinesi, bu tür alanlardaki kompleks işlemler yapmak için özel olarak geliştirilmiş bir cihazdır. Hem öğrencilerin hem de profesyonellerin beklentilerini karşılayabilecek niteliklere sahip olan Casio FX-5800P bilimsel hesap makinesi ile derslerdeki başarınızı önemli ölçüde yükseltmeniz mümkündür. Siz de okulda ya da iş hayatında kullanmak üzere bu tür bir cihaza ihtiyaç duyuyorsanız Casio FX5800P modelini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Fonksiyon Sayısı: 664
  • Hane Sayısı: 10 + 2
  • Boyut: 163 mm x 81,5 mm x 15,1 mm

Casio FX-5800P Fonksiyonlu Hesap Makinesinin Özellikleri

Casio FX-5800P Fonksiyonlu Hesap Makinesinin Özellikleri

Casio FX-5800P programlanabilir bilimsel fonksiyonlu hesap makinesi, ideal boyut ve ağırlığı sayesinde istediğiniz her an yanınızda taşıyabileceğiniz bir üründür. 163 mm x 81,5 mm x 15,1 mm'lik boyutları sayesinde çantanızda fazla bir alan işgal etmez. Bunun yanında 150 g ağırlığında olması itibariyle ekstra bir yük de oluşturmaz. Ürünün 360 derece dönebilen entegre kapağı, kullanılmadığı anlarda cihazı darbelerden ve diğer yıpratıcı faktörlerden korur. 10'u normal, 2'si ise üslü sayıları gösteren toplam 12 hanelik geniş ekranı, fonksiyonel yapısıyla Casio FX-5800p hesap makinesinin dikkat çekici özelliklerinden biridir. Zira bu ekran, ders kitabı ve çok satırlı liste görünümlerini desteklemesinin yanı sıra tablo oluşturulmasına da imkân tanır. Bu cihazın çalışması için AAA tipinde 1 adet pil yeterlidir.

Casio FX-5800P Fonksiyonlu Hesap Makinesini Kim Alır?

Casio FX-5800P Fonksiyonlu Hesap Makinesini Kim Alır?

Başta mühendislik olmak üzere sayısal bölümlerde okuyan üniversite öğrencileri, Casio FX-5800P programlanabilir bilimsel fonksiyonlu hesap makinesinin birincil kullanıcı kitlesini oluşturur. Cihazın toplam 664 fonksiyona sahip olması, bu alanlarda yapılabilecek çok farklı işlemleri son derece pratik bir hâle getirir. Bu işlemler arasında matris ve karmaşık sayı hesaplamaları, diferansiyel, yinelemeler, çözüm fonksiyonları ve çok daha fazlası sayılabilir. Casio FX-5800P programlanabilir bilimsel fonksiyonlu hesap makinesi; trigonometri, logaritma, üslü ve köklü ifadeler gibi işlemlerin de çok kısa bir süre için tamamlanmasını mümkün kılar. Öğrenim hayatının yanında finans ve istatistik gibi iş alanlarında da bu cihazın sahip olduğu özelliklerden yararlanılabilir. Söz konusu sektörlerde çalışanların yapması gereken karmaşık hesaplamalar, bu ürün sayesinde zorlayıcı bir durum olmaktan çıkar.

Casio FX-5800P Fonksiyonlu Hesap Makinesi Kullanışlı mı?

Casio FX-5800P Fonksiyonlu Hesap Makinesi Kullanışlı mı?

Pek çok farklı işlemi kısa sürede yapmayı sağlayan Casio FX-5800P programlanabilir bilimsel fonksiyonlu hesap makinesinin kullanışlı bir ürün olduğu rahatlıkla söylenebilir. Bunun belirleyici göstergelerinden biri de cihazın çeşitli alanlarda kullanıma uygun olan yapısıdır. Bu ürünü hem öğrencilik döneminizde hem de çalışma hayatınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Casio firması tarafından üretilen FX 5800P hesap makinesi, kalitesiyle de bu uzun kullanım ömrünü destekler. Ürünün hem kapağında hem de kasasında son derece sağlam malzemeler kullanılmıştır. Bu sayede cihaz, çarpma ya da düşme gibi durumlardan etkilenmez. Söz konusu ürün, İki yıllık resmî distribütör garantisine sahiptir. Dilerseniz Casio FX-5800P programlanabilir bilimsel fonksiyonlu hesap makinesi yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu kullanışlı hesap makinesine sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece cihazın yalnızca birkaç tıklamayla kapınıza kadar güvenle gelmesini sağlayabilirsiniz.