Casio Kadın Kol Saati LW-203-2AVDF

1.678,99 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Casio Kadın Kol Saati LW-203-2AVDF

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kosovalı Saat Satıcı Ünvanı: EREN OKUTAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2338408268400019 Vergi Kimlik Numarası: 6400178555
    Bu ürün Kosovalı Saat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Kasa Materyali Plastik
  • Kordon Materyali Silikon
  • Su Geçirmezlik 5 ATM
  • Ek Özellik Kronometre
  • Mekanizma Analog & Dijital
  • Kasa Renk Lacivert
  • Cam Tipi Plastik
  • Cam Şekli Bombeli
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Casio LW-203-2AVDF Çocuk Kol Saati Ersasaat Garantili

Çocuk kol saatleri, kıyafetleri tamamlayan bir aksesuar olarak çocukların özgüvenlerini yükseltir ve güzel hissetmelerini sağlar. Kol saatleri çocukların zamanlarını verimli bir şekilde yönetmesine imkan verirken sorumluluk bilincini de geliştirir. Casio lw-203-2avdf çocuk kol saati lacivert renge sahip ünisex bir üründür. Kız ve erkek çocuklarının rahatlıkla kullanabileceği yumuşak bir tasarıma sahiptir. Dijital mekanizmaya sahip ekrana sahip Casio lw-203, takvim ve alarm ayarını da içerisinde barındırır. Spor şık bir görünüme sahip olan kol saati her kıyafetle uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Bombeli camı ile dikkat çeken Casio lw-203-2avdf kol saati, 8-12 yaş çocuklarının kullanımına uygundur.

  • Kız ve erkek çocukların kullanımına uygundur.
  • Lacivert renge sahiptir.
  • Takvim ve alarm özelliği bulunur.

Casio Lw-203-2avdf Çocuk Kol Saati Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Casio Lw-203-2avdf Çocuk Kol Saati Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Casio lw-203-2avdf çocuk kol saati, kullanışlı ve kaliteli tasarım özellikleri ile dikkat çeken bir üründür. Yumuşak silikon kullanılarak üretilmiş kordonu sayesinde çocukların bileklerinde tahrişe sebep olmaz. Ciltte kızarıklık ve kesilmelere yol açmayan yapısı ile rahatlıkla kullanılabilen bir aksesuardır. Unisex olarak tasarlanmış lacivert rengi çoğu kıyafetle uyum sağlar. Köşeli kadran şekline sahip modern duran bir görünüme sahiptir. Cam ekrana sahip olan Casio lw-203-2avdf çocuk kol saati, bombeli görünen yapısı ile dikkat çeken bir modeldir. Saatin plastik kasası çocukların kol saatini rahatlıkla ve kolayca kullanabilmelerini sağlar. Casio lw-203-2avdf çocuk kol saati, şık tasarımıyla ebeveynlerin sıklıkla tercih ettiği kaliteli ve rahat kullanım sunan bir aksesuardır.

Casio Lw-203-2avdf Çocuk Kol Saati Teknik Özellikleri Nelerdir?

Casio lw-203-2avdf çocuk kol saatinin fonksiyonel birçok özelliği bulunur. Takvim ve alarm özelliği sayesinde çocukların günlerini daha bilinçli geçirmelerini sağlar. Kol saati içerisinde yer alan kronometre sayesinde çocukların zamanlarını kontrol edebilmelerine imkan verir. 34,6 cm kasa çapına sahip Casio lw-203-2avdf çocuk kol saati 8-12 yaş arasındaki çocukların rahatlıkla kullanabileceği bir aksesuardır. 5 ATM’lik su geçirmezliği sayesinde 50 metrelik basınca dayanabilir özelliktedir. Dirençli yapısı sayesinde spor yaparken, koşarken ve kısa süreli yüzme aktivitelerinde kullanılabilir. Dijital ekrana sahip olan Casio lw-203-2avdf çocuk kol saati, çocukların saati ve takvimi kolay bir şekilde okumalarını ve sağlar. Casio lw-203-2avdf çocuk kol saati fiyatı göz önünde bulundurulduğunda değer performans ürünlerinden biridir.

Casio Lw-203-2avdf Çocuk Kol Saatinin Dayanıklılığı Nasıldır?

Casio lw-203-2avdf çocuk kol saati oldukça dayanıklı bir aksesuardır. Silikon kordona sahip yapısı sayesinde uzun yıllar kullanılabilecek bir kol saatidir. Plastik kasa tipi çocukların bileklerinde herhangi bir yaraya sebep olmaz. Yumuşak dokulu plastik ve silikon tasarımı sayesinde uzun ömürlü bir aksesuardır. Çocukların aktif olma durumlarına uygun olarak tasarlanmış Casio lw-203-2avdf çocuk kol saati, 5 ATM su geçirmez özelliği ile oldukça dirençli bir modeldir. Yetişkinlere göre daha aktif olan çocukların yüksek enerjilerine uygun olarak tasarlanmış kaliteli bir kol saatidir. Güçlü su geçirmez özelliğine sahip Casio lw-203-2avdf, kazalara karşı önlem oluşturan özelliğe sahiptir. Casio lw-203-2avdf çocuk kol saati şık tasarımı, rahat kullanımı ve dayanıklı yapısı sayesinde ebeveynler tarafından güvenle tercih edilen bir çocuk kol saatidir. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların yorum ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Casio lw-203-2avdf çocuk kol saati yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu kol saatini Trendyol üzerinden birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın almanız mümkündür.