Casio Prg-240-1dr Erkek Kol Saati

14.639 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Casio Prg-240-1dr Erkek Kol Saati

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KRONOTIME Satıcı Ünvanı: ANKA E-TİCARET PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0070103831200001 Vergi Kimlik Numarası: 0701038312
    Bu ürün KRONOTIME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cinsiyet:Erkek Alarm:Var Cam:Mineral Çap:51 Ekran Tipi:Dijital Kadran Rengi:Gri Kadran Şekli:Yuvarlak Kasa Materyali:Plastik / Silikon Kasa Rengi:Siyah Kordon Materyali:Plastik / Silikon Kordon Rengi:Siyah Kronometre:Var Marka:Casio Mekanizma:Güneş Enerjili Suya Dayanıklılığı:10 ATM Takvim:Var

Ürün Özellikleri

  • Kasa Materyali Plastik
  • Kordon Materyali Silikon
  • Su Geçirmezlik 10 ATM
  • Ek Özellik Kronometre
  • Mekanizma Analog & Dijital
  • Kasa Renk Siyah
  • Cam Tipi Mineral
  • Kadran Şekli Oval
  • Cam Şekli Düz
  • Tip Kol Saati
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Casio Pro Trek PRG-240-1DR Erkek Kol Saati

Kol saati, zamanı takip etmeyi kolaylaştıran aynı zamanda aksesuar olarak da kullanılabilen işlevsel bir araçtır. Casio Pro Trek PRG-240-1DR erkek kol saati üstün performans gösteren fonksiyonları ve orijinal tasarımıyla öne çıkar. Su geçirmez ekranı barometrik basıncı ve yüksekliği hesaplama özelliğine sahiptir. Kaliteli plastikten üretilen kasa çapı 50.9 milimetredir. Sayısı artırılan işaret çizgileri sayesinde dünya ve gün doğumu saatlerini kolay bir şekilde okuyabilirsiniz. Dijital ekranı darbelere karşı dayanıklı mineral camdan üretilir. Tough Solar güneş ışığı enerjisiyle çalışan ekranı tasarruf sağlar. -14 dereceye kadar soğuk hava şartlarına karşı dayanıklıdır. Ekranın üzerinde dijital pusula, alarm, saat ve dakika bulunur. Birden çok alarm kurma özelliği sunan saati üstün performans sunan kolay kullanım özellikleri için tercih edebilirsiniz.

  • Su geçirmez ekran
  • Mineral cam tasarımı
  • Güneş ışığı enerjisi

Dijital Casio Pro Trek PRG-240-1DR Erkek Kol Saati

Dijital Casio Pro Trek PRG-240-1DR Erkek Kol Saati

Casio PRG-240-1DR Pro Trek erkek kol saati güneş enerjisiyle çalışan Tough Solar özelliğe sahiptir. Kasanın içerisinde bulunan şarj edilebilir pil güneş ışığını emer. Aynı zamanda ay ışığı ve yapay ışıklarda saat hızlı bir şekilde şarj olur. Az ışık gücü ile uzun süreli şarj ömrü sunar. Karanlık alanlarda çalışması için önceden depoladığı güneş ışığını kullanır. Özel bakım gerektirmeyen saat pilleri, güneş ışığı gördüğünde kendi kendine şarj olmaya başlar. Kolay kullanım özelliği sunan Casio marka kol saatini enerji tasarrufu sağlamak için tercih edebilirsiniz. Dijital saat 66 gram ağırlığa sahiptir. Kasa boyutunun uzunluğu 57.3 milimetre ve genişliği 50.9 milimetredir. Su geçirmez ekranı günlük kullanım haricinde derin dalışlar için uygundur. Dayanıklı kasa tasarımıyla öne çıkan ürünü havuzda ve denizde kullanabilirsiniz.

Dayanıklı Casio Pro Trek PRG-240-1DR Erkek Kol Saati

Dayanıklı Casio Pro Trek PRG-240-1DR Erkek Kol Saati

Casio marka Pro Trek model saatin kordonu kolay temizleme özelliğiyle öne çıkar. Silikon kayış modeli spor ve şık kombinlerle uyumludur. Silinerek kolay bir şekilde temizlenen kayış deniz ve havuz kullanımına uygundur. Formunu kaybetmeyen silikon uzun süreli kullanım ömrü sunar. Dijital özellikler sunan ekran barometrik basıncı ve yüksekliği hesaplar. Aynı zamanda termometre özelliği sayesinde bulunduğunuz alanın sıcaklığını ölçebilirsiniz. Su geçirmeyen saat ekranı mineral çift katlı camdan üretilir. Mineral cam, silika ve standart temperli camdan üretilir. Darbe emici özelliğiyle öne çıkan cam çeşidi çizilmelere ve kırılmalara karşı dayanıklıdır. Casio Pro Trek PRG-240-1DR erkek kol saati fiyatı ürünün özellikleri ve malzeme kalitesine göre belirlenir. Kaliteli ekran tasarımına sahip cam canlı ve parlak görünüme sahiptir. Yüksek ısılara karşı dayanıklı saati uzun süreli kullanım ömrü için tercih edebilirsiniz.

Şık Casio Pro Trek PRG-240-1DR Erkek Kol Saati Yorumları

Şık Casio Pro Trek PRG-240-1DR Erkek Kol Saati Yorumları

Casio erkek kol saati 48 şehir için 31 ayrı saat dilimi ayarlama ve aynı zamanda işaret çizgileri ile dünya saatleri özelliği sunar. Kaliteli plastikten üretilen kasa bölümünde fosforlu mavi ve yeşil ışık bulunur. Döner yön çerçevesi ekran koruyucu özelliğe sahiptir. Otomatik takvim, saat ve dijital pusula güneş ışığı enerjisiyle çalışır. Döner çerçevesi uzun kollu kıyafetlerle kullanım için özel olarak tasarlanır. Birden fazla alarm kurma özelliği sayesinde işlerinizi planlayabilirsiniz. Dayanıklı saat ekranı kimyasallara ve suya karşı dayanıklıdır. 66 gramdan oluşan saat hafif yapısı ile bileğinizi rahatsız etmez. Sağlığa ve cilde karşı zararlı madde içermeyen silikon kayışı modern görünüme sahiptir. Kombinlerinizle uyum sağlayan Casio Pro Trek PRG-240-1DR erkek kol saati yorumları ve özelliklerine Trendyol’dan ulaşabilir, uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.