Casio Ltp-1095e-7adf Kol Saati

391 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Casio Ltp-1095e-7adf Kol Saati

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SASA SAAT Satıcı Ünvanı: NURİ KALAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4890169187
    Bu ürün SASA SAAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ ERSA TARAFINDAN 2 YIL GARANTİLİDİRCinsiyet : BayanKordon Cinsi : DeriKordon Rengi : SiyahKasa Tipi : İyon KaplamaKara Rengi : GriKadran Şekli : OvalKadran Rengi : GriSu Geçirmezlik : 0Alarm : YokTakvim : YokCam Cinsi : MineralKasa Çapi : 23Kronometre : YokMekanizma : Analog

Ürün Özellikleri

  • Kasa Materyali İyon Kaplama
  • Kordon Materyali Deri
  • Mekanizma Quartz
  • Kasa Renk Gri
  • Cam Tipi Mineral
  • Cam Şekli Düz
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Casio Ltp-1095e-7adf Bayan Kol Saati

Saat, geçmişten günümüze zamanı belirlemek ve göstermek için kullanılan bir araçtır. Zarif ve şık bir dizayna sahip olan Casio kadın kol saati müşteriler tarafından tercih edilen bir üründür. Klasik tasarımı ile günlük kullanıma uygun bir modeldir. Hafif ve ince yapısıyla gün boyu kolunuzda rahatsızlık vermeden kullanılabilir. Her tarza uygunluk gösterir. Ürün, kaliteli deri kordon materyale sahiptir. Modelin kordonunun deri olması size uzun süre kullanım imkanı sağlar. Aynı zamanda kordon renginin siyah olması ile her alanda elverişli bir şekilde kullanılabilir. Ürün mineral cam tipine sahiptir. Çizilmeye ve kırılmaya dayanıklı bir yapıdadır. Uzun yıllar geçse de ilk günkü görünümünü korur ve rahat bir kullanım sağlar. Bu sayede gündelik hayatın her alanında kullanabilirsiniz.

  • Deri kordon metaryeli
  • Siyah kordon renk
  • Mineral cam tipi

İndirimli Casio LTP-1095E-7ADF Kadın Kol Saati Özellikleri

İndirimli Casio LTP-1095E-7ADF Kadın Kol Saati Özellikleri

Zarif ve kullanışlı bir yapıya sahip olan Casio LTP-1095E-7ADF ince gövdeli tasarımı ve konforlu kullanımı sayesinde sıklıkla tercih edilir. Göz alıcı yapısıyla her türlü kombin ile tamamlayıcı nitelik taşıyan bir modeldir. Ürün gelişmiş özellikleri sayesinde kullanıma oldukça elverişlidir. Kasa çapı 20-25 mm ölçülerinde olan model minimal yapısıyla zarif bir görünüme sahiptir. Ayrıca kasa materyali iyon kaplama olan ürün, alışılagelmiş kaplama tekniklerine göre daha sağlıklı ve dayanıklıdır. Materyali sayesinde çizilme ve çillenmeye karşı koruma sağlar. Ürünün mekanizmasi quartz özelliğindedir. LTP-1095E-7ADF model pille çalışır. Bu durum kolay kullanım sağlar, mekanizmanın çalışmasını sürdürmek için sürekli pil takmanız gerekmez. Kullanmasanız bile çalışması aksamaz. Kadranın yuvarlak, kasanın ise gri renkte olması modele gümüş görünüm kazandırır. Böylece ürün, diğer aksesuarların yanında şık bir tamamlayıcı olur.

Avantajlarla Dolu Casio LTP-1095E-7ADF Kadın Saati

Avantajlarla Dolu Casio LTP-1095E-7ADF Kadın Saati

Klasik kullanımın vazgeçilmezi olan Casio birçok avantajla sizlere sunulur. Casio LTP-1095E-ADF kadın kol saati bütçe dostu olması ile özellikle göze çarpar. Dizaynı ile her zaman sizlere şıklık katacak bir özelliğe sahiptir. Günlük kombinlerin tamamlayıcı ürünüdür. Uzun yıllar boyunca müşterilerin saat seçiminde tercih edilen bir model olarak kendini gösterir. Saat alırken dikkat edilmesi gereken nokta, pek çok tarzda kullanılabilir olmasıdır. Bu model çoğu tarz ve kombin ile rahatlıkla uyum sağlar. Ayrıca saatin özellikleri hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak isterseniz Casio LTP-1095E-7ADF kadın kol saati yorumları sizin için faydalı olabilir. Fotoğraflı yorumlar sayesinde ürünü güvenle satın alabilirsiniz. Ayrıca ürünün zarif ince tasarımlı bir hediye seçeneği olduğu da müşteriler tarafından belirtilir. Siz de Casio saat ile kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Tamamlayıcı Zariflik Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Tamamlayıcı Zariflik Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Her tarzın tamamlayıcısı olan Casio LTP-1095E-7ADF kadın kol saati özellikleri ile ayrıca dikkat çeker. Şık tasarımı, ince gövdesi ve klasik oval kasası ile tamamlayıcı bir aksesuardır. Bu model tercihi ile tarzınıza ayrı bir zarafet kazandırabilirsiniz. Zarif ve ince tasarımıyla pek çok kişi için ideal bir üründür. Diğer müşteriler tarafından yapılan yorum ve geri dönüşler sayesinde tüm detaylara ulaşabilirsiniz. Casio LTP-1095E-7ADF kadın kol saati fiyatları kordonun tasarımı ve materyalinin kalitesi gibi unsurlar göz önünde tutularak belirlenir. Yorumları detaylı inceleyerek ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerinden de faydalanabilirsiniz. Pek çok tarza uygun şekilde üretilen ve klasik saat severlerin favori modellerinden biri olan ürün, zamansız bir parça olarak tarzınıza şık bir hava katar. Kordonunun ve materyalinin kalitesi ile bir klasik haline gelen ürünü kampanya ve indirim seçeneklerini takip ederek satın alabilirsiniz.