Casio Tq-140-1bdf Masa Saati

459 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
586,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Casio Tq-140-1bdf Masa Saati

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MvStime Saat Satıcı Ünvanı: FATMA POTURAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7320294118
    Bu ürün MvStime Saat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka Casio Seri Clock Cinsiyet Masa Makine Tipi Analog Garanti 2 Yıl Ağırlık 80 gr Su Geçirmezlik 0 atm Kasa Çapı 64 mm Kasa Yüksekligi 67 mm Kasa Kalınlığı 34 mm Kasa Rengi Siyah Kasa Şekli Köşeli Kasa Cinsi Plastik Kayış Rengi Siyah Kadran Rengi Beyaz Alarım Var

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Casio TQ-140-7DF Masa Saati

İşlevsel olarak çok önemli bir konumu olan eşyalardan birisi şüphesiz masa saatidir. Bu özelliğinin yanında görünüm olarak da etkileyici ve şık duran bir saate sahip olmak isteyebilirsiniz. Kaliteli ve fonksiyonel saat arayışına son veren bir ürün türü olan Casio TQ-140-7DF masa saati sayesinde artık saatin kaç olduğunu kolayca öğrenebilirsiniz. Evinize veya ofisinize götürebileceğiniz bu zarif tasarımlı ürün, sizi memnun eder. Bu ürün, eski moda analog türde ekranı olan cihazları sevenler için harika bir seçenektir. Klasik alarm sesiyle komodinin üzerine koyabileceğiniz bu cihaz sayesinde sabahları huzurlu hissederek uyanırsınız. Kare şeklinde ve küçük boyutta olan bu ürünü dekoratif olarak da kullanabilirsiniz. Cihazın alarmını arkasında bulunan aparatı çevirerek ayarlayabilirsiniz.

  • Analog türde masa saati
  • Küçük ebatlı gövde yapısı
  • Yüksek sesli alarm

Casio TQ-140-7Df Masa Saati Özellikleri

Casio TQ-140-7Df Masa Saati Özellikleri

Kare şeklinde olan Casio markalı bu masa saati evinize veya ofisinize hoş bir hava katar. Plastik malzemeden üretilen bu cihazın kasa kısmı siyah, iç kısmı ise beyaz renklidir. Siyah üzerine yeşil çizgili akrep ve yelkovan tasarımına sahip bu cihaz, bu renkleri sevenler için harika bir masa saati seçeneğidir. Bu cihazın kasa çapı 35, eni ise 20 mm uzunluğundadır. Toplam 50 gr ağırlığında olan bu ürün inanılmaz derecede hafiftir. Su basıncına karşı fazlasıyla dirençli olan bu cihaz 5 bar kadar dayanabilir. Bu cihaz 50 metreye kadar dayanıklıdır. Casio TQ-140-7DF masa saati kullananlar bu ürünü yanlarında taşıyarak herhangi bir havuza gönül rahatlığıyla atlayabilir. Cihazın iç kısmındaki sayıların tasarımında kalın punto kullanılır. Sayıların iç kısmı açık yeşil, dış çeperi ise siyah renklidir.

Casio TQ-140-7Df Masa Saati Kullanımı & Avantajları

Casio TQ-140-7Df Masa Saati Kullanımı & Avantajları

Bir masa saati, pratik olmasının yanı sıra zarif tasarımı ile güzel görünen dekoratif bir öğe olmalıdır. Bu iki özelliğin yanı sıra, cihazın aynı zamanda kaliteli olması da gerekir. İşlevsellik, şıklık ve kalitenin mükemmel bir birleşimi olan Casio masa saati evinizin veya ofisinizin görünümüne modernlik katar. Küçük boyutta olmasına rağmen oldukça yüksek bir alarm sesi olan bu cihaz sayesinde sabahları uyuya kalma durumunun önüne geçebilirsiniz. Cihazın üzerinde bulunan tuşa basarak alarmı kapatabilirsiniz. Küçük ebatı sayesinde evinizin birçok yerinde sergilenebilen bu cihazı kitaplık, komodin, sehpa ve ofis masasının üzerine koyabilirsiniz. Eski tip tasarımıyla evinize nostaljik bir hava katan bu cihaz sizin ve misafirlerinizi gülümsetir. Bu cihaz, saatleri tarih boyunca unutulmaz kılan aynı tıkırtı sesine sahiptir. Bu ürün, özel günlerde yaşlılara verebileceğiniz güzel bir hediye seçeneğidir.

Casio TQ-140-7Df Masa Saati Fiyatları ve Yorumları

Casio TQ-140-7Df Masa Saati Fiyatları ve Yorumları

Casio TQ-140-7DF Masa Saati fiyatı cihazın pratikliği ve tasarımında kullanılan aparatların kalitesine göre belirlenir. Ürünün siyah plastik gövdesi yere düşmelere karşı dayanıklıdır. Bu masa saati analogdur ve eski saatlerden hoşlananlar için harikadır. Yüksek sesli alarm sesi sayesinde sabah erken uyanma konusunda sıkıntı yaşayanlar için bu saat muazzamdır. Casio TQ-140-7DF Masa Saati yorumları incelendiğinde alarm sesi, boyutu ve cihazın basit kullanımı gibi özelliklerin oldukça beğenildiği görülür. Yetişkinler için olduğu kadar çocuklar için de güzel bir hediye seçeneği olan bu cihaz, her yaş grubundan insanı mutlu eder. Siyah plastik gövde yapısı sayesinde çocuklarınız bu masa saatine dilediği çıkartmaları yapıştırabilir. Klasik görünümüyle evinize hoş bir hava katacak ve uyanma konusunda size yardımcı olan bu masa saatine Trendyol'dan uygun fiyat seçeneğiyle sahip olmanız mümkündür.