Casio Ms-20uc-pk 12 Hane Açık Pembe Masa Üstü Hesap Makinesi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
478,61 TL
3 Adet ve Üzeri %8 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
450,99 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
478,41 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
503,04 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Casio Ms-20uc-pk 12 Hane Açık Pembe Masa Üstü Hesap Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FeyTechnology Satıcı Ünvanı: FARUK YAŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9390190672
    Bu ürün FeyTechnology tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ms-20uc-Pk 12 hane açık pembe masa üstü hesap makinesi

Ürün Özellikleri

  • Okula Dönüş İlkokul
Geri Bildirim Ver

Casio 210157009 Ms-20uc-pk 12 Hane Açık Pembe Masaüstü Hesap Makinesi

Casio MS-20UC-PK 12 hane açık pembe hesap makinesi, alışılmışın dışında tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Ürün hem kalitesi hem de işlevselliği ile âdeta göz doldurur. Bu hesap makinesi, çift yönlü güç kaynağı kullanır. Işık yeterli olduğunda güneş enerjisi ile çalışabildiği gibi pil ile kullanıma da uygundur. Pembenin canlı bir tonu kullanılarak dizayn edilen bu cihaz, kullanıcılardan tam not almayı başarır. Ürün; öğrencilerin, mali müşavirlerin ve muhasebe elemanlarının kullanımına uygundur. Ayrıca bankacı ve öğrenciler de bu hesap makinesini rahatlıkla tercih edebilir. Casio MS-20UC-PK 12 hane açık pembe hesap makinesi, ideal boyutu ve ağırlığı sayesinde çantalarda da rahatlıkla taşınabilir. Cihazın genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Boyut: 22.1 mm x 104.5 mm x 149.5 mm
  • Renk: Pembe
  • Hane Sayısı: 12

Casio Açık Pembe Masaüstü Hesap Makinesi Özellikleri Neler?

Casio Açık Pembe Masaüstü Hesap Makinesi Özellikleri Neler?

Casio MS-20UC-PK 12 hane hesap makinesi, geniş ekranı ve yeni nesil özellikleri ile hızlı ve pratik bir kullanım sunar. Cihazın tuş takımı, gövdesi ve tabanı oldukça ergonomik bir tasarıma sahiptir. Kaymaz kauçuk taban, kullanıcısına işlevsel bir kullanım sağlar. Böylece tek elle kullanıldığında tuşlara basılırken cihazın yerinden oynaması engellenmiş olur. Casio MS-20UC-PK 12 hane hesap makinesi, pek çok fonksiyona sahiptir. Bu fonksiyonlar sayesinde ekstra bir cihaza gerek kalmadan çok yönlü hesaplamalar yapılabilir. Ürünün 22.1 mm x 104.5 mm x 149.5 mm şeklindeki boyutları kullanım kolaylığı sunar. Bu makinenin tuş takımı plastiktir. Bu tuşların üzerinde yer alan rakamlar ve figürler kolay kolay silinmez. Böylece Casio MS-20UC-PK 12 hane açık pembe hesap makinesi uzun yıllar boyunca ilk günkü formunu koruyabilir.

Casio Açık Pembe Masaüstü Hesap Makinesini Kimler Kullanır?

Casio Açık Pembe Masaüstü Hesap Makinesini Kimler Kullanır?

Casio MS-20UC-PK 12 hane açık pembe hesap makinesi, özellikle mali işlerle ilgilenen bireylerin ilk tercihleri arasında yer alır. Bu ürün; vergi hesaplama, toplama ve çıkarma işlemlerini gerçekleştirme noktasında son derece başarılı bir performans gösterir. Dolayısıyla ürünün muhasebeciler ve bankacılar için de oldukça uygun olduğu söylenebilir. Ayrıca öğrenciler de Casio MS-20UC-PK 12 hane açık pembe hesap makinesini gönül rahatlığıyla kullanabilir. Ürün; işletme, matematik, iktisat ve ekonomi öğrencilerinin yanı sıra mühendislik alanlarında da yoğun olarak tercih edilir. Evde minik hesaplamalar yapmak için de son derece ideal olan bu hesap makinesi; faturaların, taksitlerin ve gelir giderlerin kontrol edilmesinde aktif rol oynar. Ayrıca esnaflar da kasa hesabı ve benzeri işlemler için bu şık makineyi tercih edebilir.

Casio Açık Pembe Masaüstü Hesap Makinesi Kaliteli mi?

Casio Açık Pembe Masaüstü Hesap Makinesi Kaliteli mi?

Casio MS-20UC-PK 12 hane açık pembe hesap makinesi, son derece kaliteli bir üründür. Hem mekanizması hem de üretiminde kullanılan malzemeler, makinenin uzun ömürlü olmasını sağlar. Cihaz, birden fazla işlemi gerçekleştirebildiği için oldukça işlevseldir. Yüzde hesaplama, oran oluşturma, döviz kurlarını birbirine çevirme ve artış-düşüş miktarlarını belirleme gibi işlemleri kolaylıkla yerine getirir. Dilerseniz Casio MS-20UC-PK 12 hane açık pembe hesap makinesi yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu hesap makinesine sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece güvenli ödeme seçeneklerinden yararlanma şansını da elde edebilir, ürünün birkaç tıklamayla kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.