Castrol Magnatec 10w40 Benzin Lpg Uyumlu 4 Litre

703 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Castrol Magnatec 10w40 Benzin Lpg Uyumlu 4 Litre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dunyadepo Satıcı Ünvanı: ABDULLAH DEMİRÇAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3004418604000011 Vergi Kimlik Numarası: 2830021229
    Bu ürün dunyadepo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm benzin ve lpg li araçlar için uygundur *castrol motor yağı ürünlerinin 5 yıl raf ömrü mevcuttur *castrol magnatec 10w-40 ( 4 litre )

Ürün Özellikleri

  • Litre 4 Litre
  • Viskozite 10W-40
  • Yakıt Benzin & LPG
Geri Bildirim Ver

Castrol Magnatec Üretimli Benzin ve LPG Uyumlu Motor Yağı Ürünleri Trendyol'da!

Castrol Magnatec 10W-40 A3/B4 motor yağı son derece kullanışlı bir üründür. Yeni nesil sıvı aracın önemli parçalarını korumak için özel tasarlanmıştır. Söz konusu ürün gelişmiş teknolojik imkânlarla imal edilmiştir. Yarı sentetik özelliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Castrol Magnatec 10W40 A3/B4 4 l LPG uyumlu motor yağı aracınızın performansı ve gücü üzerinde olumlu etkiye sahiptir. Ürün pek çok farklı vasıta tipinde kullanım için uygun olmasıyla da kullanıcılardan tam puan almayı başarır. Castrol Magnatec 10W40 A3/B4 4 l LPG uyumlu motor yağı aksam üzerinde asılı kalır ve ince bir tabaka oluşturur. Bu sayede aşınma azalır ve bileşenlerin hareketi bir hayli kolaylaşır. Ürünün genel özelliklerinden bazıları şu şekilde sıralanır:

  • Miktar: 4 Litre
  • Viskozite: 10W-40
  • Metal sürtünmesini azaltır.

Castrol Magnatec 4 Litre Lpg Uyumlu Motor Yağının Özellikleri Nelerdir?

Castrol Magnatec 4 Litre Lpg Uyumlu Motor Yağının Özellikleri Nelerdir?

Castrol Magnatec 2021 üretim 10W40 A3/B4 motor yağı pek çok farklı özelliğe sahiptir. Sıvının ayırt edici yanlarından biri DUOLOCK teknolojisinden yararlanmasıdır. Bu sayede Castrol Magnatec 10W40 A3/B4 4 l LPG uyumlu motor yağının molekülleri akıllı hâle getirilir. Parçalar; piston, segman ve silindir gibi aksamların kritik kısımlarına mıknatıs gibi tutunur ve birbirine kenetlenir. Böylelikle oluşan yağ tabakası çok daha uzun süre dayanır. Oluşan katman motor aksamının olması gerekenden fazla ısınmasını engeller. Tüm bunlara ek olarak dur-kalk sürüş hareketleri anında meydana gelen sıcaklık artışını da %50'ye kadar azaltmayı başarır. Castrol Magnatec 10W40 A3/B4 4 l LPG uyumlu motor yağı aracın yola çıktığı andan itibaren kesintisiz koruma sağlar. Ürün hem otogaz hem de benzinli taşıtlarda kullanım için uygundur.

Castrol Magnatec 4 Litre Benzin Lpg Uyumlu Motor Yağı Nasıl Kullanılır?

Castrol Magnatec 10W40 A3/B4 LPG uyumlu motor yağı son derece pratik bir kullanıma sahiptir. Ürün kapağı açıldığı andan itibaren kullanım için hazırdır. Herhangi bir karıştırma veya inceltme işlemi gerektirmez. Castrol Magnatec 10W40 A3/B4 4 l LPG uyumlu motor yağı kullanmak için öncelikle taşıttaki eski sıvıyı boşaltmalısınız. Bu işlemin nasıl yapılacağı araç ve üretici firmaya göre değişiklik gösterebilir. Prosedüre başlamadan önce taşıtın kontağının kapalı olduğundan emin olmalısınız. Ardından sıvı değişimi için hazırlıkları yapabilirsiniz. Öncelikle yağ filtresindeki sıvı boşaltılır ve parça güvenli bir şekilde konumlandırılır. Kullanılmış yağın akışının kesilmesinin ardından yenisini eklemeye geçebilirsiniz. Filtreyi geri takmadan önce parçayı bir miktar sıvıyla kaplayabilirsiniz. Ardından aracınız için gereken miktar kadar Castrol Magnatec 10W40 A3/B4 4 l LPG uyumlu motor yağını boşaltabilirsiniz.

Castrol Magnatec 4 Litre 10W40 A3/B4 Motor Yağı Kaliteli midir?

Castrol Magnatec 10W-40 A3/B4 4 litre motor yağı oldukça kalitelidir. Söz konusu ürün birinci sınıf materyaller kullanılarak imal edilmiştir. Böylelikle Castrol Magnatec 10W40 A3/B4 4 l LPG uyumlu motor yağı, işlevini başarıyla yerine getirir ve taşıtın parçalarına zarar vermez. Üretiminde son teknoloji kullanılan ürün aynı zamanda titiz bir mühendisliğe sahiptir. Bu sayede Castrol yağ kullanıcıların favorileri arasında yer almayı başarır. Pek çok özelliğiyle dikkatleri üzerine çeken sıvının kullanımının faydaları istatistiklerle de kanıtlanmıştır. Ürün, alanında tecrübeli markanın kalitesine sahiptir. Dilerseniz Castrol Magnatec 10W40 A3/B4 4 l LPG uyumlu motor yağı yorumlarına göz atabilirsiniz. Siz de taşıtınız için birden fazla faydası olan bu ürünü Trendyol üzerinden güvenle satın alabilirsiniz.