Castrol Edge 5w-30 Ll 5 Litre 2020 Tahrıli (lütfen Ürün Acıklamasını Okuyunuz)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Castrol Edge 5w-30 Ll 5 Litre 2020 Tahrıli (lütfen Ürün Acıklamasını Okuyunuz)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürün kapağının oynanması, çevrilmesi veya açılmış olması durumunda iade kabul edilmeyecektir. (castrol edge 5w-30 ll 5lt ürünü türkiye üretimi yoktur. Bu nedenle castrol bu ürünü yurtdışındaki fabrikalarında üretmektedir ve 5lt ürünlerde folyoda baskı ve kodu olmayabiliyor. Folyoda castrol başkısı ve yan yüzey kodu 4 litrelik ve 1 litrelik ürünlerimizde mevcuttur . Ürün sipariş verirken bu konuyu dikkate alarak sipariş vermenizi rica ederiz.
  • castrol edge 5w-30 ll 5 litre ( üretim yılı: 2020) motor yağları aracımızın motorundaki hareketli parçaların sürtünmesini önleyerek motorunuzun ömrünü uzatır ve aşınmasını minimum seviyeye çekmeye yardım eder. Aracınızdan en yüksek performansı almanızı sağlamak için geliştirilen castrol edge 5w-30 ll, en üst teknoloji ve mühendislik teknikleri ile üretilen, motorların ihtiyaç duyduğu, düşük viskoziteli ve güçlü motor yağıdır. Titanyum fst ile güçlendirilmiş castrol edge eskisinden daha da güçlüdür. Motor yağının belli aralıklarda kontrol edilmesi gerekmektedir. Referans alınan rakip sentetik yağına göre, aracınıza %10'a kadar yakıt tasarrufu sağlar. Adet: 1 miktar: 5 litre vizkozite: 5w-30 ll faydaları ürünün başlıca faydaları arasında motorunuzun verimliliğini artırmak, aracınızı her sürüş koşulunda ve hava koşulunda en iyi şekilde korunmasını sağlamak ve kısa ve uzun süreli aracınızı sürdüğünüz esnada motor performansınızı maksimize eder. Onay ve spesifikasyonlar mb-Approval 229.31/ 229.51 vw 507.00 vw 504.00 acea c3 kanıtlanmış performans bmw vw audı honda renault nissan mını seat smart mıtsubıshı mercedes-Benz škoda farklı marka araçlar içinde uygundur, aracınızı en uygun yağ için, aracınızın kullanım kılavuzuna ve ürün spesifikasyonlarına bakın. Dpf'li araçlar için uygundur. Castrol marka olarak dünya genelinde otomotiv, havacılık, denizcilik ve endüstri alanında motor yağı ve makinelerin yağlanmasında kullanılan diğer yağlar konusunda çözümler sunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Litre 5 Litre
  • Viskozite 5W-30
Geri Bildirim Ver