Castrol Magnatec Stop-start 5w-30 A5 1 Lt Motor Yağı

330 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Castrol Magnatec Stop-start 5w-30 A5 1 Lt Motor Yağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OilMarkt Satıcı Ünvanı: PARLAKLAR MADENİ YAĞ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0722048062100013 Vergi Kimlik Numarası: 7220480621
    Bu ürün OilMarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Castrol Magnatec Stop-Start 5W-30 A5 1 Lt Tam Sentetik Motor Yağı Kendini yenileyebilen Akıllı Molekülleri ile Dur-Kalk Trafikte Üstün Koruma Günümüzde artan trafik koşulları nedeniyle sürücüler daha çok Dur-Kalk yapıyor. Sıkça Dur-Kalk yapmak motorun içindeki metal parçalarda mikroskobik aşınmaları arttırır ve motora zarar verir. Yeni Castrol MAGNATEC STOP-START 5W-30 A5, akıllı molekülleri sayesinde kendini yenileyebilen koruyucu katman oluşturarak, DUR-KALK TRAFİKTE motor aşınmalarına karşı üstün koruma sağlar. Moleküller aşınmayla mücadele esnasında dağılsa bile, diğer moleküller koruyucu katmanı yenilemek için devreye girer. Castrol MAGNATEC STOP-START 5W-30 A5, Dur-Kalk aşınmalarına karşı %20’ye kadar daha iyi koruma sağlar*. Endüstri testi OM646LA sonuçlarına göre. CASTROL MAGNATEC STOP-START 5W-30 A5 ARACIM İÇİN UYGUN MUDUR?Castrol MAGNATEC STOP-START 5W-30 A5, özellikle Ford WSS-M2C913-D onayını talep eden tüm Ford benzinli ve dizel binek araçlar için uygundur. Castrol MAGNATEC STOP-START 5W-30 A5’in sahip olduğu onaylar ve spesifikasyonlar: ACEA A5/B5, A1/B1 API SN ILSAC GF-4 Ford WSS-M2C913-D, WSS-M2C913-C spesifikasyonunu karşılar.
  • üretim tarihi güncel değildir. 2018-2019 yıllarına aittir. Castrol motor yağı raf ömrü ne kadardır? Açılmamış motor yağları güneş görmeyen ve rutubetsiz ortamlarda saklanmaları halinde üretim tarihinden itibaren 4 seneye kadar kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Litre 6-12 Litre Arası
  • Viskozite 5W-30
  • Yakıt Dizel
Geri Bildirim Ver