Cat Chow Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması 15 Kg

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (35)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.410 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.400 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.415 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.434,45 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Cat Chow Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması 15 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EMSE MAĞAZA Satıcı Ünvanı: EMSE PET AKVARYUM GIDA OTOMOTİV İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334112552300001 Vergi Kimlik Numarası: 3341125523
    Bu ürün EMSE MAĞAZA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cat Chow Tavuklu Yavru Kuru Kedi Maması 12 aya kadar olan yavru kedilerin gelişimi için, özel ihtiyaçlarini karşılayan %100 tam ve dengeli bir beslenme.Yavru kediler çok hızlı büyürler, bu nedenle onların düzgün gelişimi için ihtiyaç duyduğu besin maddelerini doğru dengede alması oldukça önemlidir.Cat Chow Kıtten, yavru kedilerin yaşamlarına sağlıklı bir başlangıç yapabilmesi için asağıdaki faydaları sağlar.Her lezzetli öğünde, en yüksek kalitede 3 doğal protein kaynaği içerir.Sağlıklı bir kalp ve iyi bir görüş için, hayati önem taşıyan taurin içerir.Güçlü bir bağışıklık sistemini destekleyen, dengeli bir vitamin karışımına sahiptir.Eşsiz, doğal DHA karışımı, daha iyi beyin ve görüş gelişimini destekler.Emziren ve hamile kediler için de uygundur.Mamanın içeriği: Tahıllar, bitkisel protein ekstraktı(% 2,00 soya), et ve et türevleri, balık ve balık türevleri (% 2,00 somon), yağlar, katkı maddeleri, mineraller, maya.Mamanın Analizi: Ham protein % 40,00, ham yağ % 12,00, nem % 9,50, ham selüloz % 2,50, kül % 8,00, kalsiyum % 1,30, fosfor % 1,30, vitamin A 12.000 IU/kg, vitamin D3 1200 IU/kg, vitamin E (tocopherol) 100 mg/kg, taurin 1200 mg/kg.Genel Hatırlatmalar: Nemli, sıcak ve güneş ışığına maruz kalan bir yerde saklamayınız.Kuru mama ile birlikte sürekli taze ve temiz içme suyu bulundurunuz.Ürünün ambalajı üretici firma tarafından değiştirilebileceğinden ambalajı değişik olan ürünler olabilir ama ürün içeriği aynıdır.Günlük Beslenme Tablosu: Kedi Ağırlığı Mama Miktarı 0,5 Kg 35 Gr 1 Kg 55 Gr 2 Kg 65 Gr 3 Kg 75 Gr 4 Kg 95 Gr 5 Kg 110 Gr.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Özellik Sensitive (Sindirim sis)
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • İçerik Tahıllı
Geri Bildirim Ver