Cat Genie Yıkanabilir Kedi Kumu Washable Granules Cat Genie Yıkanabilir Granül

690 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Cat Genie Yıkanabilir Kedi Kumu Washable Granules Cat Genie Yıkanabilir Granül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CatGenie Satıcı Ünvanı: MUTLU EMRAH ÇAKIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 2210225414
    Bu ürün CatGenie tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CatGenie Marka Yıkanabilir Kedi Tuvaleti Granülleri. Hidrofilik polimerlerden üretilen granüllerimiz dışkıyı kaplayarak koku oluşumunu minimum düzeye indirir. Doğada çözünebilir yapıya sahiptir. ORİJİNAL üründür. Toksin ve çevreye zararlı maddeler içermez, doğa dostudur. Hayvan dostlarımıza zarar vermez. 1 paket 3.30 lbs (1.5 kg) yıkanabilir granül içermektedir. Ürün kimyasal ve ebat olarak en kusursuz şekilde üretilmiş olup eğer memnun kalmaz veya bir sorun yaşarsanız ücreti anında iade etmekteyiz. Bilgilendirme: Ürünü CatGenie otomatik tuvaletinde kullanan kullanıcılarımızın granülleri, haznede bulunan maksimum çizgisinin üzerinde doldurmamaları (ürünün kendi kullanıcı klavuzunda da belirtildiği gibi) tavsiye edilir. Maksimum çizgisinin üzerinde doldurulan granüller çok fazla ısıya maruz kalabilmekte, bu sebeple şekil bozuklukları yaşanabilmektedir. Unutulmamalıdır ki çevreye saygı prensibimiz doğrultusunda granüllerimiz doğada çözünür formda üretilmekte, çok yüksek ısı ve darbelerde deforme olabilmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Kristal/Silika Kumlar
  • Ağırlık / Hacim 5 - 10 L
Geri Bildirim Ver

Cat Genie Yıkanabilir Kedi Kumu Washable Granules Cat Genie Yıkanabilir Granül

Evde evcil hayvan beslemenin beraberinde getirdiği bazı görev ve sorumluluklar bulunur. Bunların başında sevimli dostlarınızın tuvalet ihtiyaçları gelir. Eğer evinizde bir ya da birden çok kediniz varsa doğal olarak bu ihtiyaç oldukça önemli bir rol oynar. Kediler, ev içerisinde kum ve tuvalet alanını kullanmaları ile bilinir. Eğer kediniz evin içinde bir yere alıştıysa bu alanı kullanmaya devam etmek isteyebilir. Tuvalet ihtiyacını giderebileceği alan olarak kum tercihi ise sizin için pratik ve kullanışlı bir döngü haline sokabilir. Cat Genie yıkanabilir kedi kumu washable granules Cat Genie Yıkanabilir Granül ürünü tam da ihtiyacınız olan ürün olarak öne çıkar. Özel üretim tuvaletler ile uyumlu olan bu ürün, sayesinde kısa zamanda temizlemeyi halledebilirsiniz.

  • Yıkanabilir özelliği
  • Uzun ömürlü kullanım
  • Ekonomik

Pratik ve Kullanışlı Cat Genie Yıkanabilir Kedi Kumu

Pratik ve Kullanışlı Cat Genie Yıkanabilir Kedi Kumu

Evinizde birden çok kedi varsa onlara ait tuvaleti sürekli temizlemek için uzun bir süre harcamanız gerekir. Bu esnada kullandığınız kum kötü koku yapabileceği gibi kedileriniz içinde sağlıksız olabilir. Bakteri barındırabilecek bu kumları sürekli temiz tutmanız oldukça önemlidir. Catgenie kedi kumu ise yıkanabilirlik özelliği sayesinde kedinizi oluşabilecek tüm tehlikelerden korur. Aynı zamanda size de uzun süreler boyunca temizlik yapmaktan kurtarır. Üretiminde Hidrofilik polimerler kullanılarak dışkıyı kaplaması sağlanır ve kokuyu en aza indirmeye olanak tanır. Üretiminde doğal ürünler kullanılır. Ürün, toksik veya çevreye zarar verecek herhangi bir maddeyi içermemesi ile bilinir. Doğada çözünebilir olması ile çevreyi korumada size ekstra destek sağlar. Yıkanabilir yapıda olmaları sayesinde ise bir kutusu uzun süre boyunca tekrar tekrar kullanılabilir halini korur ve ekonomik bir tercih yapmanızı sağlar.

Cat Genie Yıkanabilir Kedi Kumu Yıkanabilir Granül Yorumları

Cat Genie Yıkanabilir Kedi Kumu Yıkanabilir Granül Yorumları

Yıkanabilir kedi kumu özel üretildiği için bu kumların kullanılması gereken tuvaletlere de uyumluluk gösterir. Bu makineler içerisinde kumu nereye kadar doldurmanız gerektiği gösterilir. Yönlendirmelere uyarak dolduracağınız ürünü yıkanabilirliği sayesinde uzun bir süre boyunca kullanabilirsiniz. Üretiminde kullanılan malzemeler sayesinde zamanla toz dönüşecek olan bu granül parçacıkların doğaya zarar vermemesini sağlar. Yıkama esnasında kanalizasyon sistemlerine kaçması konusunda endişelenmenizi önler. Bu kumları özel üretilen ve yıkanabilir olan kedi tuvaletlerinde kullanmanız gerektiğini de unutmamanız önerilir. Daha önce yıkanabilir bir kum kullanmadıysanız, Cat Genie yıkanabilir kedi kumu washable granules Cat Genie Yıkanabilir Granül yorumları ve müşterilerin incelemelerini okuyarak bu ürünü yakından tanıyabilirsiniz. Dostlarınız için hijyenik bir tuvalet oluşturmanıza yardımcı olacak ürün, aynı zamanda hem zamandan hem de masraftan tasarruf etmeniz konusunda destek olur.

Cat Genie Yıkanabilir Kedi Kumu Yıkanabilir Granül Fiyatı

Cat Genie Yıkanabilir Kedi Kumu Yıkanabilir Granül Fiyatı

Kedilerinizin tuvalet ihtiyaçlarını ne sıklıkla ve dışkı çeşitlerine göre kedi kumu kullanımınız farklılıklar gösterir. Hangi sıklıkla kumu değiştirmeniz gerektiği sizin ve veterinerinizin gözlemlemesi ile sağlanır. Eğer sıklıkla kedi kumunu değiştiriyorsanız sizin için ekonomik bir tercih olabilecek yıkanabilir kum, özellikle uzun süre boyunca tekrar tekrar kullanım sağlar. Tekrar kullanım imkanı sayesinde ekonomik açıdan bütçenize katkıda bulunur. Aynı zamanda üretiminde kullanılan doğaya zarar vermeyen maddeler kullanılır. Doğa dostu olan bu kum, kediniz için herhangi bir sağlık sorunu oluşturmaması sayesinde de öne çıkar. Avantajlarını göz önünde bulundurarak belirlenen Cat Genie yıkanabilir kedi kumu washable granules Cat Genie Yıkanabilir Granül fiyatı ve müşteri yorumlarını inceleyerek bu ürünün siz ve kediniz için ideal olup olmadığını keşfedebilirsiniz. Trendyol’un ayrıcalıklarından yararlanarak ihtiyacınız olan ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz.