Cat Power Catpower 4122 Akülü Torklu Vidalama Li-ion Kömür

4.600 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.600 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.839 TL

Ürün Bilgileri

Cat Power Catpower 4122 Akülü Torklu Vidalama Li-ion Kömür

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dünyamarketim Satıcı Ünvanı: BETÜL İZCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1700671989800001 Vergi Kimlik Numarası: 5670737856
    Bu ürün Dünyamarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Catpower Cat 4122 20V 2 Ah Li-ion Çift Akülü Kömürsüz Darbeli Matkap Vidalama Teknik Özellikler Kömürsüz Motor Li-ion 20V 2.0/4.0 Ah 3 Kademe Dijital Tork Ayarı 1.Kademe: 0-1600 D./D. 2. Kademe: 0-2000 D./D. 3.l(ademe: 0-2600 D./D. 280 NM Tork Hızlı Şarj Sağ - Sol Dönüş Led Işıklı N.A.: 1.1 kg B.A.: 3.1 kg Ürün Avantajları -Kömürsüz Motor -Elektronik Tetik -1/4 Adaptörlü Kullanım -3 Kademe Dijital Tork Ayarı -Led Işık -Hızlı Şarj Standart Donanım/td> 2 Adet 20V 2.0 Ah Lityum Batarya Şarj Cihazı PVC Çanta

Ürün Özellikleri

  • Tip Li-Ion Akülü Vidalamalar
  • Matkap Türü Darbeli
  • Akü Kapasitesi 2.0 - 2.4 Ah
  • Akü Volt 20 Volt
  • Akü Sayısı Tek akü
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Cat Power 4122 Torklu Kömürsüz Şarjlı Matkap 20 Volt

Cat Power 4122 Torklu Kömürsüz Şarjlı Matkap 20 Volt darbeli matkap modelleri arasında yer alır. Profesyonel alanlarda kullanılabilmesi mümkündür. Farklı kullanım alanlarında tercih edilebilir. Şarjlı özelliği ile kullanım rahatlığı sağlayan bir matkaptır. Uzun süreli ihtiyaçları karşılayarak kullanıcılara rahatlık sağlar. Profesyonel vidalama ve monte işlemleri için kullanılabilen Catpower 4122 matkap gelişmiş özellikleri ile öne çıkar. Kömürsüz motor özelliğine sahiptir ve oldukça güçlü motor kullanımına da imkan tanır. 20 volt akü kapasitesine sahip bir şarjlı matkaptır. Kullanımında işlem süresini kısaltması ve uzun süre kullanılabilmesi de mümkündür. Tasarımı ile ele tam oturarak yorulmadan uygulamaların gerçekleştirilmesini sağlar. Boyutları sayesinde kolaylıkla muhafaza edilebilir ve taşınabilir. Profesyonel kullanımında oldukça etkili olmasının yanı sıra evlerde kullanımı da tercih edilebilir.

  • Güçlü
  • Üstün Kalite
  • Hızlı Şarj

Hızlı ve Güçlü Vidalama için Cat Power Torklu Kömürsüz Şarjlı Matkap

Catpower 4122 özellikleri birden fazla şekilde sıralanabilir. Kömürsüz motora sahip olma ve hızlı şarj gibi özellikleri ile öne çıkar. Bu özelliklerin yanı sıra içeriğinde çift akü bulunması da öne çıkmasını sağlar. Ayarlanabilen kademeleri de önemli özellikleri arasında yer alır. Dijital göstergesi bulunur. 3 kademeden oluşan tork ayarı kullanım rahatlığı sağlayan bir üründür. Farklı uygulama alanları için tercih edilebilir. Mobilya montajlarında rahatlıkla kullanılabilmesi mümkündür. Bunun dışında çeşitli tadilat işlemleri için de tercih edilebilir. Kullanım alanı fark etmeksizin konfor sağlayan ve istenilen sonuçlara kısa sürede ulaşılmasında etkili olan bir matkap modelidir. 2.0 - 2.4 Ah akü kapasitesine sahip de bir şarjlı matkaptır. Sizler de çalışma alanınız ya da eviniz için bu özelliklere sahip bir matkap arıyorsanız Cat Power 4122 Torklu Kömürsüz Şarjlı Matkap 20 Volt satın al ile ürün araştırmanızı yapabilirsiniz.

Cat Power 4122 Torklu Kömürsüz Şarjlı Matkap Kullanımı

Cat Power kömürsüz şarjlı matkap özellikleri nedeni ile kolaylık sağlayan bir matkaptır. Torklu olması en önemli özelliklerinden sadece bir tanesidir. 3 kademede ayarlanabilen bu özellikle vidalamalarda karşılaşılabilecek sorunların önüne geçilir. Tork cıvataların ayarlanan derece sıkılmasını sağlayarak istenilen sonuca ulaşılmasında görev alır. Bu şekilde de oldukça güçlü olan kömürsüz şarjlı matkap kullanımında cıvata kırılması gibi sorunların önüne geçilmiş olur. 20 volt özelliğe sahip bu matkabın sanayilerde, fabrikalarda ya da şantiyelerde de rahatlıkla kullanılması mümkün olur. Güçlü değerleri ile farklı ve sağlam uygulamalarda rol alır. Sizler de bu ürünü satın almak istiyorsanız Cat Power 4122 Torklu Kömürsüz Şarjlı Matkap 20 Volt kampanya ve indirim günlerini takip edebilirsiniz.

Cat Power 4122 Torklu Kömürsüz Şarjlı Matkap Fiyatları

Cat Power matkap özellikleri ve kullanımının haricinde Catpower 4122 fiyat konusu da merak edilir. Ürünlerin fiyatları, ürünlerin sahip olduğu özelliklere göre belirlenir. Bu şekilde de değeri ortaya çıkarılmış olur. Cat Power kömürsüz şarjlı matkap uzun ömürlü matkap tercihi yapmak isteyenler için oldukça avantajlı bir üründür. Bunun dışında güçlü motorunda yararlanmak isteyenlerin, yaşanabilecek sorunların önüne geçmek isteyenlerin de tercih etmesi gereken bir üründür. Cat Power 4122 Torklu Kömürsüz Şarjlı Matkap 20 Volt indirim ve fırsat günlerini takip ederek satın alabileceğiniz bir matkaptır. Ürünü detaylı bir şekilde incelemek için Cat Power 4122 Torklu Kömürsüz Şarjlı Matkap 20 Volt yorum seçeneklerine de göz atabilirsiniz. Dilerseniz Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.