Cata Ct-4050 Gece Görüşlü Full Hd-1080p Akıllı Ip Kamera

765 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
794,16 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cata Ct-4050 Gece Görüşlü Full Hd-1080p Akıllı Ip Kamera

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AREN EXPRESS Satıcı Ünvanı: MUHAMMET SİNAN ÖZCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6700364667
    Bu ürün AREN EXPRESS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikler Çarpıcı Full HD 720 P/1080 P IP kablosuz Wifi kamera Akıllı telefon uygulamasını kullanarak iPhone veya Android akıllı telefon üzerinden hızlı Wifi kurulumu. Uzaktan erişim için tak/çalıştır teknolojisi. Smartphone üzerinden Pan/Tilt kontrolü ve akıllı dijital Zoom. Dahili ir-cut ve 11 adet LED ışıkları gece görüş için 10 m kadar, ayakta izle ev 24/7. Destek hareket algılama alarm, iki yönlü ses doğrudan akıllı telefonunuza, tablet veya windows PC, yerel kayıt için SD kart yuvası (max 64 GB) veya Onvif NVR, çevrimiçi oynatma. Hareket algılama
  • her zaman video beslemenizi izleyemezsiniz, kamera önemli olan uyarıları alır. E-posta uyarısı
  • beklenmedik bir şey olduğunda kamera e-posta uyarısında mükemmel çalışır. Uzaktan kumanda
  • uygulamaya giriş yapın, kameranın nasıl çalıştığını kontrol edebilirsiniz. Teknik Özellikler Öğe türü: IP kamera Kamera piksel: 1MP Giriş: 5 V 2A Gece sürümü mesafesi: 10 m Çalışma sıcaklığı:-10-50 ? Kablosuz bağlantı: WiFi IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz Depolama: maksimum destek 64 GB Lens: 2.8mm açı: 100.4 ° Özellikler: 720 P1080 PIP kamera kablosuz CCTV Gözetim Ev Güvenlik Wifi kamera 2 yönlü ses Kolay WiFi kurulumu ve Pan/Tilt kontrolü V380 veya Pro Pro uygulamasını indirin, güvenlik sisteminizi birkaç dakika içinde kurun, kamerayı yukarı/aşağı/sola/sağa döndürmek için parmağınızı ekranda kaydırın (yatay 355 °, vertical110 °), istediğiniz her yerde izleme. Full HD çözünürlük ve net gündüz ve gece videoları Hd çözünürlüklü video kamera yüksek güç LED ışıkları, karanlıkta 32ft mesafeye kadar donatılmış, düşük ışık ayarlarında bile herhangi bir odaya göz kulak olun.(720P = 1MP, 1080P = 2MP, 1536P = 3MP) Kameranızdan iletişim kurun ve kamera videosunu ailenize paylaşın Kameranın yerleşik iki yönlü ses üzerinden geçen herkese gerçek zamanlı olarak konuşun. Videoları ailenize kolayca paylaşın ve aynı anda birden fazla kullanıcının giriş yapmasını destekleyin. Anında algılama ve mobil uyarılar Hareket algılandığında, gözetim kamerası ne olduğunu görmek istediğinizde kayıt yapmaya başlayacak ve bir bildirim gönderecek. Çift depolama seçenekleri ve çevrimiçi oynatma Verilerinizi ve kayıtlarınızı yerel olarak ekstra bir SD kart (dahil değildir) veya bulutta saklayın, videoları herhangi bir yerde çevrimiçi olarak izleyebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver