Cata Ct-4235 G95 Glop Led Ampül Beyaz

167,37 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cata Ct-4235 G95 Glop Led Ampül Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AydinlatmaDunyam Satıcı Ünvanı: ARME ELEKTRİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080033955500019 Vergi Kimlik Numarası: 0800339555
    Bu ürün AydinlatmaDunyam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cata CT-4235 G95 Glop Led Ampül Beyaz

Ürün Özellikleri

  • Ampul Teknolojisi Led Ampul
  • Duy Tipi E27
  • Renk sıcaklığı Beyaz Işık
  • Güç (Watt) 15 Watt
  • Dim Özelliği Yok
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Cata Ct-4235 G95 Glop Led Ampul Beyaz AMPUL-189

Cata Ct-4235 LED ampul yüksek aydınlatma sağlayan ampuller arasında yer alır. Yeterli aydınlatmaya imkan tanıması tercih edilir. Farklı avize modelleri ile rahatlıkla kullanılabilmesi mümkün olur. İç mekanlara uyumlu şekilde kullanılabilir. 6400 Kelvin renk sıcaklığına sahip bir LED ampuldür. Beyaz renge sahiptir. Uzun ömürlü kullanımı da mümkün olur. Yüksek akım gibi durumlarda sağlam yapısıyla kullanımına devam edilebilir. Kullanım alanlarına ve mekan genişliklerine göre birden fazla satın alınarak kullanılabilmesi de mümkün olur. Aydınlatma ihtiyacına göre gerekli tercihler yapılabilir. Evlerinizde ya da çalışma alanlarınızda kullanılabileceğiniz aydınlatmalar arasında yer alır. Kullanım sıklığı fark etmeksizin 30.000 saat çalışma ömrü bulunan bir LED ampuldür. Cata Ct-4235 G95 Glop LED Ampul Beyaz kullananlar kalitesi ve aydınlatması nedeniyle ürünü tercih etmiştir.

  • Uzun Ömürlü Kullanım
  • Güçlü Aydınlatma
  • Uyumlu

İstenilen Şekilde Aydınlanan Mekanlar için Cata LED Ampul

Cata Ct-4235 G95 Glop LED Ampul Beyaz satın al özelliği ile kolaylıkla ulaşabileceğiniz ürünler arasında yer alır. Kaliteli ve sağlam bir yapıya sahip olan LED teknolojiye sahip bu ürün uzun süre kullanılabilir. Bu özellikleri ile de diğer LED ampul modellerinden ayrılması mümkün olur. Glop tipte olması en önemli özelliği olarak görülür. Glop ampuller klasik ampuller ile kıyaslandığı zaman çok daha geniş alanların aydınlatılmasında rol oynar. Tasarımı ile bağlantılı olarak ışığın daha geniş yayılmamasını sağlar. Bu da aydınlatmalar için aranan özelliklerden bir tanesidir. Cata Ct-4235 G95 Glop LED Ampul Beyaz özellikleri arasında E27 duy tipine sahip olması da yer alır. Glop LED ampul beyaz rengi ile de karanlık alanlarda dahi çok iyi aydınlatma sağlar. Bu şekilde de ayrıntılı aydınlatma sağlanmış olur.

Cata Glop LED Ampül Kullanım Alanları

Cata Ct-4235 G95 Glop LED Ampul Beyaz kampanya ve indirimleri takip ederek de kolaylıkla satın alabileceğiniz ürünler arasında yer alır. Farklı alanlarda kullanım amacıyla satın alınabilmesi mümkün olan bir ampuldür. Ev ve iş yeri gibi alanların yanı sıra bahçe, balkon ve teras gibi alanlarda da kullanılabilir. İhtiyaçlara göre farklı alanlara takılarak kullanılması ve yüksek aydınlatma sağlanması mümkün olur. Farklı avize modelleri ya da direkt duya takılarak kullanılabilir. Kullanım tercihi kullanıcılara kalmış bir konudur. Ölçüleri de 9.5 santimetre boyu ise 14.3 santimetre olarak görülür. Ürünü tercih etmeden önce bu özelliklere de dikkat edilerek seçim yapılması gerebilir. Sizler ihtiyaçlarınıza ve kullanım alanlarınıza göre ürünü inceleyerek satın alabilirsiniz.

Cata LED Ampül Beyaz Fiyatları

15 watt güce sahip glop LED ampul istenilen alanlarda kullanabilir. Ürünün kullanımı veya özelliklerinin yanı sıra fiyat konusu da merak edilir. Kullanım avantajları ve özelliklerine göre fiyatı belirlenen bir üründür. Tüketiciler için de bu konu oldukça önemli görülür. Glop LED beyaz ampulün geniş aydınlatma ve uzun süre kullanım gibi birden fazla avantajı bulunur. Bu avantajlarda fiyat ve kullanıcılar üzerinde etkili görülür. Cata Ct-4235 G95 Glop LED Ampul Beyaz indirim ve fırsat günleri de takip edilerek satın alınabilecek ürünler arasında yer alır. Sizler de Cata Ct-4235 G95 Glop LED Ampul Beyaz yorum ve değerlendirmelere erişerek de kararınızı verebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.