Cata Ct 101 Kablosuz Kapı Zili

264 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
207,54 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
400 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
222,14 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cata Ct 101 Kablosuz Kapı Zili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERFSOLARENERJİ Satıcı Ünvanı: ERF METAL PASLANMAZ KROM SİSTEMLERİ İNŞAAT MİMARLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0354039294600001 Vergi Kimlik Numarası: 3540392946
    Bu ürün ERFSOLARENERJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kablosuz Kapı Zili
Geri Bildirim Ver

Cata Kablosuz Kapı Zili 8698943810743

Kapı zili kablosuz modelleri kullanım rahatlığı sağlayan modeller arasında yer alır. Farklı şekillerde kullanılabilmesi ve kullanımında kablo görünümü gibi sorunları ortadan kaldırması nedeni ile tercih edilir. Bunun yanı sıra ses tonu ayarlama gibi pek çok özelliği de bulunur. Cata kablosuz kapı zili 8698943810743 kablosuz zil modelleri arasında tercih edilebilecek en sağlam modellerden biridir. Birden fazla özelliği ve sıklıkla tercih edilmesi ile öne çıkar. Geniş çalışma alanı ile de pek çok farklı alanda kullanılabilmesi mümkündür. Kapı zilleri arasında çalışma sınırları oldukça önemli bir özelliktir. Bu özelliğe dikkat edilerek zil modelleri arasında seçim yapılır. Cata kablosuz kapı zili de uzun mesafede de çalışabilme ve kontrol edilebilme özelliğine sahiptir. Apartman dairelerinin yanı sıra daha büyük evlerde kullanımı tercih edilebilir.

  • Portatif
  • Ayarlanabilen Ses Tonu
  • Çevre Dostu

Kablo Kirliliğini Ortadan Kaldırmak için Cata Kablosuz Kapı Zili

Kablo Kirliliğini Ortadan Kaldırmak için Cata Kablosuz Kapı Zili

Cata kapı zili özellikleri arasında kablo kirliliğini ortadan kaldırması yer alır. İç mekan dekorasyonlarında kablo görünümü rahatsız edici olabilir. Ancak normal kapı zillerinin kablo ile çalışabilmesi mümkün olur. Cata kablosuz kapı zili ile bu sorun tamamen ortadan kalkar. Pil ile çalışan ve kullanılabilen bir kapı zilidir. Alkaline pil ile çalışır. Bu pilin 1 yıl boyunca rahatlıkla kullanılabilmesi mümkündür. Sık pil değişimi gibi sorunlar ile de karşılaşılmaz. Enerji tüketimi oldukça az olan kablosuz bir kapı zilidir. Bu özelliği ile de çevre dostu olarak adlandırılması mümkün olur. Cata kablosuz kapı zili nasıl çalışır gibi soruların da yanıtları merak edilir. Pil ile çalışan bu zil uzaktan kumanda ile kontrol edilebilen özelliğe sahiptir. Ses tonu ve seviyesi gibi ayarlamalar da bu şekilde yapılabilir.

Cata Kablosuz Kapı Zili Kullanımı

Cata Kablosuz Kapı Zili Kullanımı

Cata uzaktan kumandalı kablosuz kapı zili farklı iç mekanlarda kullanılabilir. Dekorasyonlara uyumlu şekilde kullanılabilmesi ve farklı konumlara yerleştirilmesi gerçekleşebilir. Zilin basma düğmesinin vida ya da yapıştırıcı yardımı ile istenilen alana sabitlenebilmesi mümkün olur. Bu malzemelerin dışında çift bant kullanılarak da sabitlenebilir. İhtiyaç duyulan alanlara yerleştirilebilir. Sabitlenen alanın metal eşyalara yakın konumlar olmamasına dikkat edilmelidir. Bunun dışında kapı zilinin yoğun suya maruz kalabileceği alanlara da yerleştirilmemesi gerekir. Kullanımında öncelikle iki adet pilin zile takıldığından emin olunmalıdır. Daha sonra kullanılabilmesi mümkündür. Kapı zili içerisinde 35 adet farklı kapı zili melodisi bulunur. Bu melodiler arasında isteğe bağlı şekilde seçim yapmak veya değiştirebilmek de mümkündür. Kablosuz kapı zili tavsiye denildiği zaman ilk akıllara gelen modellerden biri Cata kablosuz kapı zilidir. Bunun nedeni ise sahip olduğu özelliklerdir.

Cata Kablosuz Kapı Zili Fiyatları

Cata Kablosuz Kapı Zili Fiyatları

Kablosuz kapı zili fiyatları da özelliklerden sonra en çok merak edilen konular arasında yer alır. Tüketiciler için ürün özellikleri ile fiyatların ilişki içerisinde olması oldukça dikkat edilen bir konudur. Cata kablosuz kapı zili fiyatı sahip olduğu özelliklere göre belirlenmiştir. Sizler de evleriniz ya da çalışma alanlarınız için kullanım konforu sağlayan bir kapı zili arıyorsanız, kapı zillerinin kablolarından sıkıldıysanız ya da zil için gerekli kablo sistemi bulunmuyorsa ürünü inceleyerek satın alabilirsiniz. 100 metre mesafeden dahi kullanılabilen kablosuz kapı zilini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Cata kablosuz kapı zili satın al özelliği ile ürüne sahip olabilirsiniz. Cata kablosuz kapı zili yorum ve kullanıcı deneyimlerine ulaşabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.