Catit Senses Kedi Masaj Merkezi

590 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
640,81 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Catit Senses Kedi Masaj Merkezi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: My's Petshop Satıcı Ünvanı: MYS AKVARYUM VE PET ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627147008200001 Vergi Kimlik Numarası: 6271470082
    Bu ürün My's Petshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Catit senses catnip kedi masaj merkezi (kedi otlu)catit 50720 senses catnip kedi masaj merkezi (kedi otlu) günün bir çok saati uyuklayan kediniz için, mükemmel bir oyun ve masaj merkezi. Catnip otu sayesinde çılgınca oyun oynayabilecek.Catit senses oyuncakları, dünya çapında milyonlarca kediye ulaşmış ve onların en sevdikleri oyun arkadaşları olmuştur.Not:Kutu içerisinden sadece 1(bir) adet masaj merkezi çıkmaktadır.Yenilikçi bir kedi oyuncağı olup kedinizin duyularını uyarır, kedi nanesiyle özel ve yoğun oyun zamanları sunar.Catit algı tasarımlı masaj merkezi, kediler için tasarım serileri!Kedilerin perspektifinden tasarlanmıştır: Yeni oyun ve eğlence ürünleri sayesinde kedinizin duyularını uyarır.Kedilerin duyuları sıra dışıdır. Bizim duyamadığımız sesleri duyabilirler. Bizim göremediğimiz şeyleri görürler…ürün tanımının devamı:Koku, tat alma ve dokunma duyuları hakkında sadece tahmin yürütebiliriz.Catit algı tasarımlı masaj merkezi kedinizin dokunma duyusuna hitap eder. Farklı masaj pedleri sayesinde kedinize lüks bir masaj deneyimi sunar. Kedi nanesi eklenerek (içinde bulunmaktadır) koku ve tat alma duyularına daha çok hitap ederek kedinizin daha duyusal deneyimler yaşamasını sağlayabilirsiniz.Diş eti uyarıcı: Dişlere ve diş etlerine masaj yapar ve temizler.Dalgalı masaj: Baş, boyun ve yüz için yoğun ovalama etkisi sağlar.Parmakla akupunktur matı: Patiler için parmakla akupunktur nokta masaj etkisi sağlar.Vücut için masaj fırçası: Yüz ve sırt için erişilebilir, yoğun masaj etkisi sunar.Catit algı tasarımlı masaj merkezine kısa bir bakış:Ölçüler: 24x24x8 cm (uxgxy)masaj fırçasıdiş eti uyarıcıparmakla akupunktur matıdalgalı masajkedi nanesi kullanılabiliralt kısımda sabit matkedilerin duyularını uyarırcatit algı tasarımlı oyun devresi ve tırmalama pedi ile birlikte kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver