5
Makyaj Sabitleyici kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Caudalie Beauty Elixir Güzellik Iksiri Sprey 100 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
924,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.001 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Caudalie Beauty Elixir Güzellik Iksiri Sprey 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Farmakozmetika Sağlık Ürünleri Satıcı Ünvanı: FARMAKOZMETİKA SAĞLIK ÜRÜNLERİ VE KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385151335000001 Vergi Kimlik Numarası: 3851513350
    Bu ürün Farmakozmetika Sağlık Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Caudalie Beauty Elixir Güzellik İksiri Sprey 100 ml Beauty Elixir 16. yüzyılda Macaristan Kraliçesi'nin gençlik iksirinden esinlenilerek geliştirilen eşsiz bir formüle sahiptir. %100 doğal türevli içerikleri ve bitkisel özlerle cilde ışıltı verirken, ince çizgilerin görünümünü azaltır ve gözenekleri sıkılaştırır. Makyaj bazı etkisiyle makyajın daha uzun süre ciltte kalmasını sağlar ve moda defilelerinin vazgeçilmez ürünüdür. Canlandırıcı etkisiyle cilde ışıltılı bir görünüm kazandırır. Aromatik kokusuyla cildi yatıştırır ve duyuları canlandırır. %100 doğal türevli içerikler. Esansiyel yağlar içerir.
Geri Bildirim Ver

Caudalie 3522930010180 100 ml Beauty Elixir Güzellik İksiri Sprey

Gün içerisinde vücudun canlılığını sürdürebilmek adına çeşitli bakım spreyleri kullanılır. Caudalie 100 ml beauty elixir güzellik iksiri içeriğindeki zengin esansiyel bitki özleriyle birlikte cildinize aydınlık katar. Gün boyu dilediğiniz zaman ve ihtiyaç duyduğunuz herhangi bir ortamda uygulayabilirsiniz. Yalnızca yüzünüzde değil, dekolte ve boyun bölgenizde de canlandırıcı etki gösterir. Makyaj öncesi sürüldüğünde baz görevi üstlenirken, makyaj sonrası sabitleyici sprey olarak işlev görebilir. İster uyandığınızda ister uykuya hazırlandığınızda kullanabilirsiniz. Caudalie 100 ml güzellik iksiri sprey şişe formuyla kullanım kolaylığı sunar. Ambalajların tamamı geri dönüştürülebilir özelliktedir, çevreye zarar vermez. Formülünde çeşitli doğal bitki özleri bulunur. Tamamen vegan içerikli ürünleri kullanmayı önemsiyorsanız tercih edebilirsiniz.

  • %100 doğal çeşitli bitki özlü esansiyel yağlar bulunur.
  • Farklı biçimlerde uygulama imkânı sunar.
  • Tüm cilt tiplerine uygundur.

Caudalie 100 ml Beauty Elixir Güzellik İksirinin Özellikleri Nelerdir?

Caudalie 100 ml Beauty Elixir Güzellik İksirinin Özellikleri Nelerdir?

Caudalie 100 ml beauty elixir güzellik iksiri çok farklı kullanım alanları olan tamamen doğal bir formülasyona sahiptir. İçeriğinde bulunan gül, biberiye, nane ve limon otu esansiyel yağları, yeşil üzüm, portakal çiçeği suyu bileşeniyle cildinizi nemlendirir. Gün içinde kuruyan cildinize kaybettiği nemi kazandırır, parlak bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Makyaj öncesi kullanımlarda baz etkisi yaratarak makyajın yüzünüzde daha uzun süre kalmasını sağlar. Fondöteninizi sürdükten hemen sonra pudranızı uygulamadan önce uygularsanız makyaj sabitleyici sprey olarak işlev görür. Yüzünüz gibi dekolte ve boyun bölgenize de uygulayabilirsiniz. Esansiyel yağlar şişenin üzerinde damlacık görünümü oluşturabilir. Etkili kullanım için uygulama öncesi çalkalayabilirsiniz. Caudalie 100 ml beauty elixir güzellik iksiri fiyatı sahip olduğu tüm nitelikler göz önüne alınarak belirlenir.

Caudalie 100 ml Beauty Elixir Güzellik İksiri Cilt Sağlığını Nasıl Etkiler?

Cilt sağlığı üzerinde olumlu etkiler sağlayan Caudalie 100 ml beauty elixir güzellik iksiri dermatolojik ve oftalmolojik olarak test edilmiş bir üründür. Caudalie beauty elixir, %100 doğal içeriğe sahip bitki özleriyle cildinize ışıltı verir, daha aydınlık bir görünüm kazandırır. Tüm cilt tiplerinin günlük bakım rutinine ekleyebileceği bir üründür. Donuk ve yorgun ciltleri canlandırma etkisine sahiptir. Yüzünüze uyguladığınızda ince çizgi görünümünü azalttığını ve gözeneklerinizi sıkılaştırmaya başladığını gözlemleyebilirsiniz. Aromatik kokusu duyuları canlandırma etkisi yaratır ve cildi yatıştırır. Caudalie 100 ml beauty elixir güzellik iksiri ciltte tahriş oluşturabilecek hiçbir bileşen bulundurmaz, zararlı içeriğe sahip değildir. Hamilelik sürecinde ve emzirme döneminde kullanmanız önerilmez. Caudalie 100 ml beauty elixir güzellik iksiri yorumlarından görülebileceği üzere kullanıcıların beğenisini kazanan bir üründür.

Caudalie Beauty Elixir Güzellik İksiri Hangi Cilt Tiplerine Uygundur?

Caudalie güzellik iksiri normal, karma ve yağlı ciltlere sahip olanlar için kullanıma oldukça uygundur. Formülünde bulunan çeşitli esansiyel yağlar arındırıcı etki gösterdiği için akne oluşumuna eğilimli bir cilde sahipseniz de kullanabilirsiniz. Günün her vakti kullanım sağlar. Sabah uyandığınız zaman yüzünüze tonik yerine uygulayabilirsiniz. Makyaj temizliği sonrası kullanılması cildin arınmasını sağlar. Spor yaptıktan sonra yorgun görünen cildi canlandırmak ve yatıştırmak için kullanabilirsiniz. İş başındayken rahatlamak ve stres seviyesini düşürmek amacıyla uygulanabilir. Seyahat sonrası kuruyan ve hassaslaşan ciltlere gerektiği nemi sağlamak adına tercih edebilirsiniz. Uyumadan önce yastığınıza sıkarak rahat bir uyku çekebilirsiniz. Bunaltıcı yaz günlerinde buzdolabında bekleterek yüze uygulamak ferahlatıcı bir etki yaratır. Dilediğiniz her an kullanabileceğiniz Caudalie 100 ml beauty elixir güzellik iksirine Trendyol’dan hemen ulaşabilirsiniz.