Caudalie Vinoperfect Radiance Serum 30 ml

1.675,50 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Caudalie Vinoperfect Radiance Serum 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Artı Marka Satıcı Ünvanı: ARTI GÜZELLİK KOZMETİK SAĞLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0085078097200001 Vergi Kimlik Numarası: 0850780972
    Bu ürün Artı Marka tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Caudalie Vinoperfect Radiance Serum 30 ml icerik hazirlaniyor

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • Ek Özellik Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver

Caudalie 3522930000419 Vinoperfect Radiance Serum 30 ml Cilt Serumu

Caudalie 3522930000419 Vinoperfect Radiance Serum 30 ml cilt serumu, teninizin ışıl ışıl ve canlı görünmesi için kullanabileceğiniz etkili bir bakım ürünüdür. Yoğun bir formülasyona sahip olan Vinoperfect serum, cildinizi leke oluşumuna karşı korur ve nemlendirir. Tüm cilt tiplerine uygun olan bu ürünü bakım rutininize gönül rahatlığıyla ekleyebilirsiniz. Caudalie 3522930000419 Vinoperfect Radiance Serum 30 ml cilt serumu kullanımı kolay hâle getiren damlalıklı bir ambalaja sahiptir. Son derece sağlam bir tasarıma sahip olan bu paketleme, serumun uzun süre muhafaza edebilmesini sağlar. Serumun üzerinde ve ambalajında içeriği ve kullanım süresiyle ilgili bilgiler yer alır.

  • Miktar: 30 ml
  • Kullanım Amacı: Leke karşıtı bakım
  • Tüm cilt tipleri için uygundur.

Caudalie Vinoperfect Radiance Cilt Serumunun Özellikleri Nelerdir?

Caudalie Vinoperfect Radiance Cilt Serumunun Özellikleri Nelerdir?

Caudalie 3522930000419 Vinoperfect Radiance Serum 30 ml cilt serumu teninizin çok daha sağlıklı görünmesini sağlar. Ürün oldukça özel bir içeriğe sahiptir. Formülasyonu % 98 oranında doğaldır. Serumun temel içeriğini Viniferine maddesi oluşturur. Caudalie 3522930000419 Vinoperfect Radiance Serum 30 ml cilt serumunun patentli içeriği olan Viniferine, asma özünden elde edilir. Bu madde leke karşıtı bakımda C vitamininden 62 kat daha etkilidir. Caudalie 30 ml Vinoperfect Radiance Serum ayrıca zeytin skualeni isimli özel bir içeriğe daha sahiptir. Bu madde ise cildi yağlı his bırakmadan nemlendirir ve yumuşatır. serumun içeriği aynı zamanda cilde dosttur. Paraben, sülfat ve alkol gibi zararlı maddeler barındırmaz. Böylelikle hassas bir cilt yapısına sahip kişiler bile bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilir.

Caudalie Vinoperfect Radiance Cilt Serumunu Kimler Kullanabilir?

Caudalie Vinoperfect Radiance Cilt Serumunu Kimler Kullanabilir?

Caudalie 3522930000419 Vinoperfect Radiance Serum 30 ml cilt serumu oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Cildinin sağlıklı ve canlı görünmesini isteyen herkes bu etkili ürünü kullanabilir. Serumun formülü leke sorunu yaşayan kişilerin ihtiyaçlarına başarılı bir şekilde cevap verir. Serumun temiz içeriği tüm cilt tipleri için uygundur. Kuru, normal ve yağlı cilt tipine sahip kişiler, bu serumu rahatlıkla kullanabilir. Ürün lekeleri giderirken cildi nemlendirerek bakım da yapar. İçerisinde komedojenik ve fotosensitif maddeler barındırdığı için siyah nokta sorunu olanlar bile bu serumu rahatlıkla tercih edebilir. Caudalie Vinoperfect Radiance Serum, ayrıca çevre için zararlı olabilecek silikon, naylon ve mineral yağlar da barındırmaz. Vegan olma özelliğine de sahip olan bu ürün, çevre güvenliğini ve hayvanları önemseyen kişiler tarafından da gönül rahatlığıyla tercih edilebilir.

Caudalie Vinoperfect Radiance Cilt Serumu Nasıl Kullanılır?

Caudalie 3522930000419 Vinoperfect Radiance Serum 30 ml cilt serumu oldukça kolay bir uygulama şekline sahiptir. Ürün özel formülü sayesinde cilt tarafından hızlı bir şekilde edilir. Damlalıklı ambalaj da serumun uygulanması kolaylaştırır. Bu özel tasarım sayesinde yeterli miktarda ürün elle temas edilmeden alınabilir. Böylelikle serumun hijyenik bir şekilde saklanabilmesi mümkün olur. Ürünün etkisinin daha hızlı gözlemlenebilmesi için sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez uygulanması tavsiye edilir. Serumu temiz cildinize nemlendiriciden önce sürün ve emilimi için bir süre bekleyin. Sonrasında cilt bakımınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Gündüz kullanımlarında ise serumu güneş koruyucudan önce uygulayın. Dilerseniz Caudalie 3522930000419 Vinoperfect Radiance Serum 30 ml cilt serumu yorumlarını inceleyerek ürünü satın alanların etkinliğiyle ilgili düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Eğer siz de cilt bakım rutininize bu etkili ürünü eklemek isterseniz Vinoperfect Radiance Serum’u Trendyol güvencesiyle ve uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.