Caudalie Vinoclean Badem Yağlı Temizleme Sütü 100 ml

350 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
360,90 TL
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Caudalie Vinoclean Badem Yağlı Temizleme Sütü 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Caudalie Satıcı Ünvanı: CAUDALİE İSTANBUL KOZMETİK ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0203030413300010 Vergi Kimlik Numarası: 2030304133
    Bu ürün Caudalie tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nedir? Badem Yağlı Temizleme Sütü en hassas ciltlerde dahi yüz ve göz makyajını temizler ve arındırır. Besleyici tatlı badem yağı, yatıştırıcı mavi kantaron suyu ve antioksidan etkili üzüm polifenolleri bakımından zengin içeriğiyle cildi kurutmadan yatıştırır ve korur. Neme doyan cilt gözle görünür oranda temiz, yumuşak ve rahat bir his kazanır. Cilt tipi : Tüm cilt tipleri İhtiyaç : Temizleme Ana içerikler : Jojoba yağı, Tatlı badem yağı, Organik shea yağı, Mavi kantaron özü, Polifenol, Hint yağı Doku : Süt Kullanımı : Sabah ve akşam, her gün Formülü: %97 doğal türevli içerikler Komedojenik değil Vegan Dermatolojik ve oftalmolojik olarak test edilmiştir. Biliyor muydunuz? Tatlı badem yağı, cilt bariyerini güçlendiren yağ asitleriyle omega 6 ve omega 9 bakımından zengin bir bitkisel yağdır. İçeriklerimiz Jojoba yağı : Tatlı badem yağı : Zengin Omega 6,9 ve A,B,D ve E Vitamini kaynağı Organik shea yağı : %100 doğal türevlidir, organiktir ve Burkina Faso'daki bir kadın kooperatifi işbirliğiyle sürdürülebilir yöntemlerle elde edilir. Kuru ciltleri besler, yeniler ve onarır. Mavi kantaron özü : Polifenol : Antioksidan etki sunan ve serbest radikalleri %100 engelleyen Fransız üzüm çekirdeklerinden elde edilir. Uygulama ipuçları: Gözler kapalıyken kuru yüz ve boyun bölgenize dairesel hareketlerle uygulayın. Bir pamuk yardımıyla ürünün fazlasını alın ve Nemlendirici Tonik ile ıslatılmış bir pamuk yardımıyla cildinizi durulayın. Vinothérapistlerin önerisi: "Krem şantı" etkisi için Temizleme Köpüğü ile Makyaj Temizleme Sütü'nü karıştırın. Bu köpüksü bakım ikilisi tek adımda cilde yumuşaklık ve rahatlık katar ve makyajı temizleyerek cildi arındırır.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Krem
  • Kullanma Amacı Dengeleyici
  • Ek Özellik Vegan
  • Hacim 76 - 100 ml
  • Tip Şişe
Geri Bildirim Ver