Caudalie Cilt Serumu - Vinopure Blemish Control Infusion Serum 30 ml 3522930002512

840 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
945,50 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.125 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.400 TL

Ürün Bilgileri

Caudalie Cilt Serumu - Vinopure Blemish Control Infusion Serum 30 ml 3522930002512

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: A+farma Satıcı Ünvanı: FADİLE DİDEM AVKAN GÜLTEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Vergi Kimlik Numarası: 1050437834
    Bu ürün A+farma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğal türevli aktif içeriklerle zenginleştirilen konsantre serum ciltteki kızarık görünümü azaltan ve cilt dokusunu düzelten arındırıcı etkiye sahiptir. "Ana içerikler Doğal salisilik asit %100 saf ve doğal. Keklik üzümü yaprağı özü. Gözenekleri gözle görülür şekilde arındırır ve cilt dokusunu iyileştirir." "Üzüm polifenolleri Fransız üzüm çekirdeği özü, siyah noktalardan sorumlu sebum oksidasyonunu engeller." "Niyasinamid B3 Vitamini adıyla bilinen niyasinamid geniş gözenek görünümünü azaltır ve cildi yatıştırır." "İçindekiler: AQUA/WATER/EAU, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, ALCOHOL, NIACINAMIDE, BUTYLENE GLYCOL, PALMITOYL GRAPE SEED EXTRACT, XANTHAN GUM, SALICYLIC ACID, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, SODIUM HYDROXIDE, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL, CITRAL, CYMBOPOGON CITRATUS LEAF OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, CITRONELLOL, GERANIOL, SODIUM PHYTATE, LINALOOL, LAVANDULA HYBRIDA OIL, MELISSA OFFICINALIS LEAF OIL, LIMONENE. "Nasıl uygulanır Sabah ve akşam, kuru ve temiz cilde uygulanır. Göz çevresine uygulamaktan kaçının. Bakım kreminizi uygulamadan önce cilt tarafından emilmesi için biraz bekleyin. Uygulamanın ardından cildinizde gerginlik hissi oluşursa, kullanımı günde bire indirin.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • SPF Korumasız
  • Hacim 1 - 15 ml
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Caudalie Vinopure Blemish Control Infusion Cilt Bakım Serumu 30 ml

Kişisel bakım malzemeleri arasında yer alan Caudalie Vinopure Blemish Control Infusion cilt bakım serumu 30 ml hacmiyle pek çok yere kolaylıkla taşınır. Kimyasal içermeyen serum yapısı ile her yaş grubunun vazgeçilmez bakım malzemeleri arasında bulunur. Küçük ve rahat paket tasarımı sayesinde kullanım konforunu beraberinde getirir. Pratik ve zahmetsiz kullanıma sahip olmasından dolayı sıklıkla tercih edilir. Sivilceyi kurutan yapısından dolayı beğeni alır. Kızarıklık karşıtı olarak bilinen seçenek, cildi sıkılaştırıp forma sokar. Doğal içeriği sayesinde cildin dokusunu düzeltir. 30 ml olan serum, tüm cilt tipleri için kullanıma uygundur. Bu sayede pek çok kişiye hitap eder. Yüzünüzde sivilce ve kızarıklık gibi sorunlar varsa bu modeli gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • İdeal hacim
  • Kullanışlı serum yapı
  • Tüm cilt tiplerinde kullanım

Caudalie Vinopure Blemish Cilt Bakım Serumu Özellikleri

Caudalie Vinopure Blemish Cilt Bakım Serumu Özellikleri

Caudalie Vinopure Blemish Control Infusion modeli, bir cilt bakım serumudur. Sıklıkla kızarıklık ve sivilce için kullanılır. Cep yakmayan bir bakım malzemesi olarak dikkat çeker. Kimyasal içermeyen bir içeriğe sahip olmasıyla öne çıkar. 30 ml hacmi ile hem taşıma kolaylığı hem de pratik bir şekilde kullanımı bulunur. Yüze sürüldüğünde kolay bir şekilde yüzü düzenler. Aynı zamanda cildinize hoş bir koku bırakır. Keskin olmayan kokusu ile 3522930002512 kodlu ürün, kokuya hassasiyeti olanlara da hitap eder. Tüm cilt tiplerinde kullanıma uygun olmasıyla rahatlıkla yağlı cilt sahipleri de yüz bakımı için tercih edebilir. Pürüzsüz bir cilt tipine sahip olmak isteyenlerin favori seçimlerinden biridir. Aynı zamanda ergonomik 30 ml şişe tasarımı sayesinde kolaylıkla kullanılabilir ve muhafaza edilebilir. Böylece pek çok işlem için serumunuzu kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Caudalie Vinopure Blemish Control Cilt Bakım Serumu Fiyatı

Caudalie Vinopure Blemish Control Cilt Bakım Serumu Fiyatı

Vinopure Caudalie markasına ait olan serum, cildin kolayca temizlenmesini isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilir. Etkisini yavaş gösterdiğinden düzenli bir şekilde kullanılması önerilir. Ayrıca Caudalie Vinopure Blemish Control Infusion cilt bakım serumu 30 ml kullananlar, sıklıkla ürünün etkili içeriğinin ne denli başarılı olduğunu ve kolaylıkla bebeksi bir yüz sunduğunu ifade ederler. Kaliteli bir bakım ürünü olan model, uzun aylar boyunca ilk günkü kalitesini korumayı başarır. Birçok yaş grubuna hitap eden yapısı, her daim beğeni kazanır. Kullanım kolaylığı ile günlük kullanımda ön plana çıkan Caudalie Vinopure Blemish Control Infusion cilt bakım serumu 30 ml fiyatı, modelin tüm bu nitelikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Her bütçeye hitap etmeyi başaran bu ürünü kolaylıkla kişisel bakım alışverişinize ekleyebilir, ürünü hızla satın alabilirsiniz.

Caudalie Vinopure Blemish Cilt Bakım Serumu Yorumları

Caudalie Vinopure Blemish Cilt Bakım Serumu Yorumları

Caudalie Blemish Control serum, 30 ml hacmi ile uzun bir süre pek çok cilt sorunlarına iyi gelir. Benzersiz bir içeriğe sahip olmasıyla beğeni alır. Yaşlanma karşıtı olarak bilinen seçenek, vücuttaki sarkma ve diğer pek çok sorunu gidermek için de kullanılır. Paraben ve kimyasal içermeyen yapısı ile kullananlardan tam not alır. Her açıdan güvenilir bir içerik olarak öne çıkar. Eğer siz de isterseniz Trendyol aracılığıyla Caudalie Vinopure Blemish Control Infusion cilt bakım serumu 30 ml yorum kısmına göz atabilirsiniz. Böylece cildin temiz ve bakımlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olduğunu gerçek müşterilerin deneyimleri doğrultusunda öğrenebilirsiniz. Herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilen şişe tasarımı oldukça işlevseldir. Bundan dolayı siz de Caudalie Vinopure Blemish Control Infusion cilt bakım serumu 30 ml satın alım seçeneği üzerinden ürünü temin edebilirsiniz.