Mattel Cave Club Dinozor Yumurtaları Parıltı Serisi Gvr69

175 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Mattel Cave Club Dinozor Yumurtaları Parıltı Serisi Gvr69

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tıfıl Toys Satıcı Ünvanı: FARK BURADA ELEKTRONİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385140249600001 Vergi Kimlik Numarası: 3851402496
    Bu ürün Tıfıl Toys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • body,img,div img {width: 100%
  • } Cave Club Dinozor Yumurtaları Parıltı Serisi ile tarih öncesi zamanlardan gelen sürprizli kutuyu açın! Kristal yumurtanın içinde hangi sürpriz hayvan figürünün olduğunu keşfetmek için yumurtayı açın ve ışıltılı paketi keşfedin. Her sürpriz yumurtada sürpriz bir bebek hayvan figürü, tarih öncesinden gelen hayvan dostunuz için karanlıkta parlayan, tak-oyna özellikli saç aksesuarı ve dinozor bebeğinizin üzerine basıp yürüyebileceği ışıltılı slime veya şekillendirilebilir kum bulunur. Koleksiyona uygun karakterler arasında dinozorlar, bir mamut, tembel hayvan, kılıç dişli kaplan ve daha fazlası yer alır. Seride kızların keşfedeceği iki yeni dinozor bebek de var! Koleksiyona uygun parçalar arasında dinozorlar, bir mamut, tembel hayvan, kılıç dişli kaplan ve daha fazlası yer alır. Ayrıca kızların keşfedebileceği 2 bebek dinozor bulunur. Karanlıkta parlayan saç aksesuarlarını tüm bebek hayvanlarda kullanabildiğinizi biliyor muydunuz? Yumurtaların tümünü koleksiyonunuza eklemek için artık bir sebep daha var! Serinin
  • pembe, yeşil ve turuncu renkli olmak üzere 3 farklı modeli bulunmaktadır. Eğlenceyi yanınızda taşımak veya bir sonraki oyun saatine kadar hayvan dostunuzu saklamak için tüm oyun parçalarını kristale yerleştirin. Ürün ölçüsü: 14 x 9 x 18 cm. Kutu ölçüsü: 27 x 18,5 x 35 cm.

Ürün Özellikleri

  • Karakter Vision
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver