Çaykur 42 Tirebolu Mayıs (ilk Hasat) Elekaltı Çayı 500 Gr X 2 Adet

319 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Çaykur 42 Tirebolu Mayıs (ilk Hasat) Elekaltı Çayı 500 Gr X 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rize Çay Fuarı Satıcı Ünvanı: MEHTAP KÜÇÜKVAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6419832607600001 Vergi Kimlik Numarası: 6050476552
    Bu ürün Rize Çay Fuarı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BU ÇAY SADECE ÇAYKUR UN TİREBOLU TESİSLERİNDE İLK HASAT MAYIS ÇAYININ ELEKALTI OLARAK ÜRETİLMİŞTİR. YOĞUN BİR İÇİMİ VE ÇOK İYİ DEM VERME ÖZELLİĞİ VARDIR.
Geri Bildirim Ver

Çaykur 42 Tirebolu Mayıs 500 g x 2 Adet Elekaltı Çayı

Çaya farklı bir bakış açısı katan ilk hasat elek altı çaylar, siyah yapısıyla size mükemmel bir çay deneyimi sunar. Özellikle çay tiryakilerinin çokça seveceği Çaykur 42 Tirebolu mayıs ilk hasat X 2 500g Elek altı çayı taze bir şekilde sizlere gönderilir. Çayı hazırlarken Çaykur Tirebolu mayıs ilk hasat çayına uygun olarak demlerseniz çayın tadını en iyi şekilde alırsınız. Bu şekilde çay tam olarak kendi tadını verir. Bu konuda dikkat edilmesi gereken en önemli nokta çay ve sudur. Önce suyu çaydanlığa ekleyip daha sonra çayı suya eklemeniz gerekir. Aksi takdirde çay daha bulanık bir hal alır.

  • İlk hasat ürünü
  • 500 gramlık 2 ürün
  • Elek altı olarak üretim

Çaykur Mayıs İlk Hasat Çayının Özellikleri Nelerdir?

Çaykur Mayıs İlk Hasat Çayının Özellikleri Nelerdir?

Çaykur 42 Tirebolu mayıs ilk hasat X 2 500 g Elek altı çayı, ilk yetişen filizlerden elde edilen yapraklarla üretilen bir çaydır. Ürün, özel alanlarda yetiştirilir. Çaykur 42 Tirebolu mayıs ilk hasat X 2 500 g Elek altı çayı, Karadeniz kıyısında bulunan Tirebolu yöresine ait bir çaydır. Büyük bir ciddiyetle toplanır ve geleneksel yöntemler ile üretilir. Çaykur 42 Tirebolu mayıs ilk hasat X 2 500 g Elek altı çayı, rengi ve kokusu diğer çaylardan biraz farklıdır. Tamamıyla siyah bir yapıya sahip olan bu ürün çay filizinin ucunda bulunan ve açmak üzere olan yaprak kopartılarak toplanır. Çaykur 42 Tirebolu mayıs ilk hasat X 2 500 g Elek altı çayı diğer çaylardan ayıran özellik ise toplanma şekli ve toplandığı zamandır.

Çaykur 42 Tirebolu Elekaltı Çayı Lezzetli midir?

Çaykur 42 mayıs ilk hasat X 2 500 g Elek altı çayı oldukça lezzetlidir. Çayın en güzel hali olan Çaykur Tirebolu mayıs ilk hasat X 2 500 g Elek altı çayı, size özel bir çay keyfi yaşatır. Çaykur 42 Tirebolu mayıs ilk hasat X 2 500 g Elek altı çayı yorumları ürünün keyfine varan ve lezzeti hakkında olumlu düşünceleri olan kullanıcılar tarafından yazılmıştır. Bu yorumları okuyarak siz de çayın lezzeti hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Herkesin bu deneyimi yaşaması için Çaykur 42 Tirebolu mayıs ilk hasat X 2 500 g Elek altı çayı fiyatı da bütçe sarsmayacak miktarda belirlenmiştir.

Çaykur 500 gr x2 Elekaltı Çayı Nasıl Demlenmelidir?

Çaykur Tirebolu mayıs ilk hasat X 2 500 g Elek altı çayı doğru bir şekilde demlendiği takdirde son derece hoş bir tadı vardır. Çay ne kadar kaliteli ise o kadar iyi bir şekilde demlenir Çaykur 42 Tirebolu mayıs ilk hasat X 2 500 g Elek altı çayı, kısa sürede tam anlamıyla demini verebilir. Ürünü demlerken bazı püf noktalara dikkat etmeniz daha iyi bir sonuç elde etmenizi sağlar. Çaykur Tirebolu mayıs ilk hasat X 2 500 g Elek altı çayı demlerken kaynattığımız suyu direkt olarak çaya eklememeniz gerekir. İlk etapta suyun birkaç dakika daha kaynamasını beklemelisiniz. Kullandığınız su hazır veya musluk suyu olabilir. Ancak musluk suyunuz çok kireçliyse hazır su kullanmanız daha iyi olacaktır. Ortalama olarak 4 bardak suya bir bardak çay eklemeniz demleme aşamasında yeterlidir. Trendyol üzerinden hızlı ve güvenilir kargo avantajıyla Çaykur 42 Tirebolu mayıs ilk hasat X 2 500 g Elek altı çayını kolaylıkla temin edebilirsiniz.