Çaykur Rize Turist Çayı Siyah Çay 1000 gr

208,25 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (48)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
166,87 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Çaykur Rize Turist Çayı Siyah Çay 1000 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Öztürk Ticaret Ankara Satıcı Ünvanı: ENGİN ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1268516296600001 Vergi Kimlik Numarası: 7100164591
    Bu ürün Öztürk Ticaret Ankara tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rize Çay 1000Grx3 adet
Geri Bildirim Ver

Çaykur Rize Turist Çayı 1000 g

Çaykur Rize turist çayı, Türkiye'nin Rize ilinde üretilen bir çay türüdür. Çaykur Rize turist çayı kullananlar tarafından tat ve kokusu ile tanınır. Çok yüksek kaliteli bir üründür. Türk çayı kültürüne yapılan başarılı bir katkı olarak değerlendirilir. Çaykur Rize turist çayının satışı Türkiye'de ve dünya çapında gerçekleştirilir. Evde veya işyerlerinde içilen popüler bir çay türüdür.

 
  • Doğal kaynaklı
  • Toz çay
  • 1 kilogram paketleme

Çaykur Rize Turist Çayı 1 Kg Özellikleri

Çaykur Rize Turist Çayı 1 Kg Özellikleri

Çaykur Rize turist çayının lezzetli aroması ve tadı nesilden nesile aktarılmaktadır. Bu yüksek kaliteli, ekonomik ve popüler çayın 100 g, 200 g, 500 g, 1000 g ve 2000 gramlık paketleri mevcuttur. Çaykur Rize turist çayı, Türkiye'de yüksek kalitede üretilir. Zengin tadı ve kokusu ile eşsiz bir çay ürünü olarak tüm dünyada bilinir. Çaykur Rize turist çayı Türkiye'nin Rize ilinde üretilen ve aile kültüründe oldukça popüler olan bir üründür. Rize çayı, özellikle siyah çaylar arasında ünlüdür. Tat ve kokusu ile türevlerinden ayrılır. Kırmızı rengi ve eşsiz kokusu ile tüketicilerin beğenisini kazanır. 1 kg ölçüsündeki paketlerle kullanıcılara ulaşan çay, uzun bir süre ailelerin çay ihtiyacını karşılar. Kış aylarında sıkça tercih edilen bu ürün özellikle kahvaltı sofralarını süsler ve sohbetlere eşlik eder.

 

Çaykur Rize Turist Çayı 1 Kg Avantajları ve Yorumları

Çaykur Rize Turist Çayı 1 Kg Avantajları ve Yorumları

Çaykur Rize Turist Çayı 1 kg, nesilden nesile aktarılan lezzetli aroması ile ailelerin bir numaralı çayıdır. 1 kilogram ağırlığındaki paketi ile uzun süreli kullanım imkanı sağlar. Türkiye'nin Rize ilinde üretilen, tadı ve kokusu ile yaygın bir şekilde bilinen bir çay türüdür. Rize turist çayı, toz şeklindeki yapısı nedeniyle dökme çay olarak da adlandırılır. Toplu tüketim alanları tarafından en çok tercih edilen çay türüdür. Sarı ambalajı ile ikonik bir tasarıma sahip olan Çaykur Rize turist çayı, yoğun aroması ile tüm yaş gruplarına hitap eder. Sohbetlerin vazgeçilmezi olan dökme çay, fincanlarda ya da çay bardaklarında servis edilebilir. Kullanıcı tavsiyeleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için Çaykur Rize Turist Çayı 1 kg yorumları bölümüne göz atabilirsiniz. Buradan ürünün tüketimine dair daha detaylı bilgiler alabilirsiniz. Demleme usulü ile yapabileceğiniz bu çayın lezzetinden fazlasıyla yararlanabilirsiniz.

 

Çaykur Rize Turist Çayı 1 Kg Kullanımı ve Fiyatları

Çaykur Rize Turist Çayı 1 Kg Kullanımı ve Fiyatları

Çaykur Rize Turist Çayı 1 kg fiyatı ve lezzetiyle tüketicilerden yüksek not alır. Çaykur Rize Turist Çayı 1 kilogram paketinin kullanımı oldukça basittir. İlk olarak çay için gerekli olan su miktarını kaynatın. Daha sonrası çayı tüketiminize bağlı olarak üst demliğe koyun ve altında kaynayan suyun bir kısmını buraya ekleyin. Çayınızın içerisindeki suyu 3 - 5 dakika boyunca kaynatın. Daha sonra demlenen çayı afiyetle tüketebilirsiniz. Son adımda ise çayınızı istediğiniz şekilde servis edin ve sıcak bir şekilde tüketin. Çayın koyuluğu kişisel tercihlere göre ayarlanabilir. Ayrıca çayın tadını ve kokusunu arttırmak için süt, şeker veya diğer malzemeler eklenebilir. Ürünü Trendyol’dan daha yakından inceleyebilir ve hızlı bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz. Buradan güvenli ve hızlı bir alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.