2
Dökme Çay kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Çaykur Tiryaki Çay 1000 gr

175,91 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (31)
18 saat 42 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
3 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
184,95 TL179,95 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
176,91 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
189,89 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
400 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
189,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Çaykur Tiryaki Çay 1000 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: keyifliposet Satıcı Ünvanı: KEYİFLİ POŞET GIDA TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0548163931700001 Vergi Kimlik Numarası: 5481639317
    Bu ürün keyifliposet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #Özel Ürün
  • Çaykur tiryaki çayı 1000 g
  • Siyah çayların çeşitliliği toplanma ve harmanlama işlemlerinin farklılığından kaynaklanır. Çaykur tiryaki ülkemizin en çok çay yetiştirilen bölgesi rize\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'de toplanan taze çay yapraklarının, modern çaykur fabrikalarında kurutularak üretilen 1. Sınıf bir çaydır.
  • Demlemesi oldukça kolay, renk ve kokusu çay tiryakilerine aradıkları tadı verebilen bir içecektir. Içeriğinde herhangi bir katkı maddesi bulunmaz, yalnızca çay bitkisinden üretilir. Günün her saatinde keyifle tüketilen, mutfağınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bir lezzettir.
  • Çayın tadını alabilmeniz için kullandığınız su oldukça önemlidir. Bulabildiğiniz en az kireçli suyu tercih ediniz ve suyu mümkün olduğunca uzun süre kaynatınız. Çay tozlarını kaynamış su üzerine ekleyerek çayı kısık ateşte demlenmeye bırakınız. Demlemek için porselen demlik kullanırsanız, ısıyı daha uzun süre muhafaza ettiği için çayınız lezzetini korur.
  • Işletme kayıt no
  • Tr-53-K-000228
  • Kullanım önerileri
  • Geleneksel aromasını ve kokusunu bozmamak için mutlaka kireçsiz su kullanılmalı, bir çay bardağı için 2 çay kaşığı çay konulmalı, demlik çaydanlık üstüne yerleştirilerek ocağın ateşinin kısılmalı ve 13 - 15 dk demlenmeye bırakılmalı. Çaykur çayının gerçek tadını almak için yarım saatte tüketilmeli ve isteğe bağlı tekrar demlenmeli.
Geri Bildirim Ver

Çaykur 1000 G Tiryaki Çay

Kahvaltı sofranıza çayın mis gibi kokusunu dâhil etmek veya gün ortasında bir bardak çayın dinlendirici yanını keşfetmek isteyebilirsiniz. Ya da sevdiklerinizle birlikte uzun uzun sohbetlerinize bir fincan ile eşlik etmesi daha keyifli bir gün geçirmenize olanak tanıyabilir. Bu gibi durumlarda, taze ve lezzetli bir tat için Çaykur Tiryaki çay devreye girer. En güzel anlarınıza, en yorgun günlerinize veya en samimi zamanlarınıza sıcacık bir dokunuş yapacak Çaykur Tiryaki, günün başrolü olabilir. Pratik bir şekilde demlenmesi, günün her saatinde tercih edilebilir aroması ve kaliteli yaprakların kullanılması ile gözleri üzerine çevirebilir. Sahip olduğu bu özelliklerle birçok kullanıcı tarafından beğenilir.

  • Ürün Boyutu: 1000 gr
  • Rize’de toplanan çay yapraklarından üretilir.
  • 1. sınıf çaydır.

Çaykur Tiryaki Çay 1000 Gr’ın Yaprak Yapısı Nasıldır?

Çaykur Tiryaki Çay 1000 Gr’ın Yaprak Yapısı Nasıldır?

Rengi, kokusu ve muhteşem tadıyla günün her saatinde kendisine yer bulabilen Çaykur Tiryaki 1000 gr çay, hoş içimiyle birçok damak tadına hitap eder. Bu ürün, Rize’de toplanan taze çay yapraklarının, Çaykur fabrikalarında kurutulması ile üretilir. Kurutulan yaprakların toz hâline getirilmesi ile son bulan üretim süreci, ortaya mis gibi Tiryaki dökme çayının çıkmasını sağlar. Özenle paketlenerek satışa sunulan Çaykur Tiryaki 1 kg çay, içeriğinde hiçbir katkı maddesi bulunmaz. Bu özellikleri sayesinde, oldukça özel bir harman olarak karşınıza çıkar. İdeal boyuttaki çay yaprakları, daha lezzetli ve keyifli bir çay deneyimi yaşamanıza imkân tanıyabilir. Gün içerisinde, dilediğiniz zaman içebileceğiniz bu içecek, kendine has aroması ile kullanıcıları kendisine hayran bırakabilir.

Çaykur Tiryaki Çay 1000 Gr Kaliteli midir?

Rize’nin bereketli topraklarında üretilen çay bitkilerinin özenle toplanıp kurutulması ile üretilen Çaykur Tiryaki, enfes tadı ile herkesin sık sık tükettiği içeceklerdendir. Toz hâlinde, Çaykur paketlerine el değmeden doldurulan söz konusu yapraklar, en taze ve kaliteli biçimiyle kullanıcılarının beğenisine sunulur. Her bardakta, sizleri Karadeniz’in o eşsiz atmosferine götürecek olan içecek, muhteşem kokusu ve lezzeti ile ayrıcalıklı bir keyif yaşatabilir. Çaykur Tiryaki, yalnızca çay bitkisinden üretilir. Bundan dolayı, tadı her daim üst kalitede ve lezzettedir. İçeriğinde hiçbir katkı maddesi bulundurmaz ve doğallığı ile afiyetinizi ikiye katlayabilir. Çaykur Tiryaki 1000 gr çay yorumlarına bakarak söz konusu ürünün kalitesini hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Tiryaki, çoğu tüketicisinden tam not almayı başarmıştır.

Çaykur Tiryaki Çay’ın Lezzeti Nasıldır?

Siyah çay, Türk toplumunun damak zevkinize fazlasıyla hitap eden bir meşrubattır. Bu noktada Çaykur Tiryaki, özenle toplanan yapraklarının benzersiz aroması ve kokusu ile bir içecekten çok daha fazlasını sunmayı amaçlar. Ürün gerçek çay tiryakileri için oldukça özel bir harman olabilir. Keyifli içimi ile günün her vaktinde karşınıza çıkabilir. Soğuk bir günün ardından içinizi ısıtabilecek Tiryaki çay, en yorgun olduğunuz zamanlarda bile kullanımınız için hazır olabilir. Ayrıca kalabalık davetlerde bardak bardak içilebilen bu ürün, tek başınıza kaldığınızda da yanınızda olabilir. Çaykur Tiryaki çayın üstün lezzetinden en iyi şekilde yararlanmak için kireçsiz su tercih edilmesi önerilir. Sizler de Çaykur Tiryaki’nin mükemmel tadını keyif saatlerinize taşımak isterseniz Trendyol’dan siparişini tek tık ile oluşturabilirsiniz. Alışveriş platformu kullanıcı dostu site tasarımı, indirimli fiyatları, hızlı kargo avantajı ve daha fazlası ile keyifli ve nitelikli bir deneyim sunar. Ayrıca yapacağınız alışverişlerde kart bilgilerinizi koruyan güvenlik sertifikası, güvenli satın alma olanağı tanır.