Çaykur Tomurcuk Kokulu Çay 125 gr X 3 Adet

136,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
146,95 TL
Kurumsal Fatura
149,99 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
149,49 TL
Kurumsal Fatura
159,90 TL153 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Çaykur Tomurcuk Kokulu Çay 125 gr X 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bolkoy Satıcı Ünvanı: RECEPOĞLU TÜKETİM MADDELERİ GIDA DAĞITIM TAŞIMACILIK YATIRIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0619014391200017 Vergi Kimlik Numarası: 6190143912
    Bu ürün Bolkoy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çaykur Tomurcuk Kokulu Çay 125 gr x 3 Adet Tomurcuk Çayı damak tadını her şeyin üzerinde tutanların çayıdır. Doğal bergamot kokusu ve kullanılan tazecik filiz yapraklarıyla tüm çaylarla harmanlanabilmesi için özel olarak hazırlanmış bir çaydır.
Geri Bildirim Ver

Çaykur Tomurcuk Kokulu Çay 125 gr x 3 Adet

Yaşamın her anında tüketime hazır olan Çaykur tomurcuk çayı, hoş kokulu bir içecektir. Küçük ve pratik paket tasarımına sahiptir. Çay içme tutkusu olanlar başta olmak üzere birçok kişi için vazgeçilmez bir sıcak içecektir. Kokusuyla içilen mekanın havasını şenlendirir. Lezzetini ve kokusunu sağlıklı yaşam ile buluşturan bu sıcak içecek, sizi her anlamda memnun eder. Doğal bergamot kokusu ve taze filiz yapraklarının harmanlanmasıyla özel olarak hazırlanır. Çaykur tomurcuk kokulu çay 125 gr x 3 adet paket içeriğiyle uzun süre kullanabilirsiniz. Rahatlatan yapısıyla öne çıkan ürün, birçok kişinin favorisidir. Teneke kutusuyla günlük kullanımda ön plana çıkar. Benzersiz kokusu olan içecek, özellikle sağlıklı bir yaşamı benimsemek için idealdir. Doğal yapısı ile herhangi bir problem yaşamadan uzun süre tüketebilirsiniz

  • Hoş koku
  • Pratik tasarım
  • Doğal içerik

Hoş Kokulu Çaykur Tomurcuk Kokulu Çay 125 Gr x 3 Adet

Hoş Kokulu Çaykur Tomurcuk Kokulu Çay 125 Gr x 3 Adet

Pratik kullanımı ve tadının lezzeti ile önde olan Çaykur tomurcuk çay 125 gr herkes için kullanıma uygun bir sıcak içecektir. Hafif tasarımı ve lezzetli tadıyla beğeni toplar. Kimyasal ve katkı maddesiz içeriğe sahip olan bu içeceğin pratik kullanım sunması, müşterilere avantaj sağlar. 125 gr paket ambalajı ile uzun bir süre rahatlıkla kullanılabilir. Rahatlatan çayın sağlık dostu olması, her açıdan güvenilir olduğunu gösterir. Ürün, dikey bir teneke paket tasarımına sahip olması ile dar alanlarda kolaylıkla muhafaza edilebilir. Sıcak suyla temas etmeye başladığında kendine özgü rengi alan, erken yeşil çaydır. Misafirlerinize ikram etmek için tercih edebileceğiniz bir lezzettir. 3’lü paketi ile uzun bir süre kullanım sağlar. Kaliteli ve pratik özelliklere sahip olan bu gıda ürününü markasına ve içeriğine güvenerek rahatlıkla tüketebilirsiniz.

Cazip Çaykur Tomurcuk Kokulu Çay 125 Gr x 3 Adet Avantajları

Cazip Çaykur Tomurcuk Kokulu Çay 125 Gr x 3 Adet Avantajları

Sağlıklı beslenme denince herkesin aklına organik ürünler gelir. Bu ürünlerin pratik olması ve hayatınızı kolaylaştırması mümkündür. Sağlıklı ve katkı maddesiz olan bu sıcak içecek, uzun bir süre boyunca ilk günkü doğal yapısını sürdürür. 3 paket içeriği olan hafif tasarımlı bu ürünü yanınızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Kullanım kolaylığı ile beğeni toplayan tomurcuk kokulu lezzet, pratik olması ile günlük kullanımda ön plana çıkar. Oldukça güzel bir tadı ve bergamot kokusu olan bir çaydır. Taze filiz bitkisinin yapraklarından yapılan eşsiz kokulu içecek, özellikle sağlıklı ve doğal bir yaşamı benimsemek isteyenler için ideal bir üründür. Çaykur tomurcuk kokulu çay 125 gr x 3 adet fiyatı, ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Uygun ve avantajlı fiyatı ile beğeni toplayan kokulu ürüne göz atabilirsiniz.

Doğal Çaykur Tomurcuk Kokulu Çay 125 Gr x 3 Adet Yorumları

Doğal Çaykur Tomurcuk Kokulu Çay 125 Gr x 3 Adet Yorumları

Çaykur markasının çayını her zaman sıklıkla tüketmek mümkündür. Kahvaltılara, ara öğünlere ve akşam yemeği sonralarına eşlik eder. Ayrıca sıcak içeceğin yanında pek çok farklı yiyecek tüketerek vücudunuza katkı sağlayabilirsiniz. Çaykur markasının bu lezzeti, taze filiz yapraklarından üretilir. Lezzetli tadı, bergamot kokusu ile beraber beğeni kazanır. Günde birkaç bardak tüketilebilir. Her açıdan güvenilir olan içecek, kimyasal ve katkı maddesi içermemesi açısından sağlıklıdır. Ayrıca birçok yaş grubuna hitap eden lezzetli tadı, içeğinin kaliteli yapısını gösterir. Organik içeriği, lezzetli tadı ve bergamot kokusu ile dikkat çeker. Çaykur tomurcuk kokulu çay 125 gr x 3 adet yorumları kısmını Trendyol aracılığı ile okuyarak ürün hakkında değerlendirme yapabilirsiniz. İçecek hakkında yapılan yorumlardan yararlanarak fikir elde edebilir. Bu ürünü uygun fiyat avantajlı ile değerlendirerek kolaylıkla satın alabilirsiniz.