CC Altın Çilek Fidesi Tüplü 50-75 Cm Tüplü

327 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

CC Altın Çilek Fidesi Tüplü 50-75 Cm Tüplü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İHSAN ÖZTÜRK Satıcı Ünvanı: İHSAN ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7120084995
    Bu ürün İHSAN ÖZTÜRK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NEDEN PHYSALIS ( ALTIN ÇİLEK, YER KİRAZI ) 50 -75 cm Tüplü.2 adet 1. Katma değerinin yüksek olması. 2. Dayanıklı olması. Kaliks içerisinde 15 - 20 gün bozulmadan muhafaza edilebilir. 3. Alternatif kullanım alanlarının fazla olması. Taze olarak tüketilebildiği gibi salatalarda, çikolata sosu ile, reçel ve kozmetik ilaç yapımında kullanılabilmektedir. 4. Bitkinin iklim yapımıza son derece uygun olması. 5. Sağlık açısından bir çok faydasının olması. Gut hastalığının bir numaralı doğal ilacıdır. İçerediği karoten sayesinde çocuklarda kemik gelişimini hızlandırıp, bayanlarda kemik erimesini yavaşlatma özelliğine sahiptir. Yaşlanmayı özelliği vardır. DİKİM ŞEKLİ kış soğuklarından korumak amacıyla toprak üzerinden kesip,toprakla kapatıp baharda açarsanız ,uzun ömürlü ve bol meyve alocak taze sürgünler verir . BAKIM - GÜBRELEME - İLAÇLAMA 1. Tecrübelerimize dayanarak dikim aralığını üreticilere 50*110 yada 120cm aralıklarla yapmalarını tavsiye etmekteyiz. 2. Ekim öncesi son sürüm esnasında toprağa 50 kg / dekar Triple Süper Fosfat ve yanmış ahır gübresi serilmesi yararlı olacaktır. 3. Fazla kimyasal gübreyi seven bir bitki değildir. Özellikle Azotlu gübrelerin fazla verilmesi halinde sürekli boya veren ve çiçeklenmeyi azaltan şımarık bir bitkidir. 4. Belirgin bir zararlısı yoktur. 5. Bir kök Yerkirazı yıl boyunca 2.5 - 3 kg arası meyve vermektedir. Bu doğrultuda iyi bir bakımla dekardan yaklaşık 5 Ton civarı ürünün alınabilmesi mümkündür. TARLADA YER KİRAZI (PHYSALİS) YETİŞTİRİCİLİĞİ 1. Dikim aralığı 50 x 100 cm tavsiye edilebilir. 2. Ekim öncesi son sürüm esnasında toprağa dekara 200 kg yanmış ahır gübresi verilmesi yararlı olacaktır. 3. Fazla kimyasal gübreyi seven bir bitki değildir. Özellikle Azotlu gübrelerin fazla verilmesi halinde sürekli boy verir ve çiçeklenmeyi azaltır 4. Belirgin bir zararlısı yoktur. 5. Bir kök Yerkirazı yıl boyunca 2 – 3 kg arası meyve vermektedir. Bu doğrultuda iyi bir bakımla dekardan yaklaşık 5 Ton civarı ürünün alınabilmesi mümkündür.
Geri Bildirim Ver

CC Altın Çilek Fidesi

Arazinizde kendi meyve sebzelerinizi yetiştirmekten ya da üreticilik yapmaktan hoşlanıyorsanız, altın çilek fidesi ile çok verimli bir üretim gerçekleştirebilirsiniz. Organik bir ürün olan ve yer kirazı olarak da adlandırılan bu bitki, kolay yetiştirildiği için tercih edilebilir. Bitkinin meyveleri turuncu renktedir ve kozmetik endüstrisinde, reçel yapımında, ilaç sektöründe, çikolata soslarının yapımında ve çiğ olarak tüketilebilir. Salatalarda da tüketilen altın çilek, sunum sırasında dekoratif amaçlı değerlendirilen zarif bir meyvedir. Yer kirazının fidesi, dayanıklı olduğu için tarıma elverişli bir bitkidir. Çanak yaprakları içerisinde 15-20 gün boyunca tazeliğini korur. İklim şartlarına uyumluluğu ile bilinen yer kirazı 7 ºC de %70-%80 nem seviyelerine mukavemet gösterir. Sağlıklı ve mayhoş bir tadı olan yer kirazını bahçenizde ya da arazinizde yetiştirebilirsiniz.

  • Kolay dikim
  • Hızlı hasat
  • Doğal içerik

Hızlı Büyüyen CC Altın Çilek Fide Yorum ve Özellikleri

Hızlı Büyüyen CC Altın Çilek Fide Yorum ve Özellikleri

Altın çilek, değerli ve besleyici meyveleri olan bir bitki türüdür. Aromalı tadı ile meyveler veren bitki ilk olarak yeşil renktedir ve zamanla sarıya döner. Meyveler olgunlaştığında turuncu renk alan yer kirazı, bitkinin kökünde büyür. Yalnızca bir kökünden yılda ortalama 3 kilo yer kirazı edilir. Ekim işleminden önce toprağın gübrelenerek bakımının yapılması hasatı verimli hale getirir. Bitkinin bakımını azotsuz gübre ile yapabilirsiniz. Yetiştirmesi son derece zahmetsiz olan yer kirazı gübreyi fazla tercih etmez. Belli bir olgunluğa ulaştığında müşteriye sunulan CC altın çilek fidesi, dikime hazır haldedir. Üreticilere önerilen dikim aralığı 50x110 veya 120 cm olarak belirlenirken kişisel araziler için 50x100 cm tavsiye edilir. Herhangi bir zararlısı olmadığı için ilaçlama gerektirmeden büyür. Önerileri görmek için CC altın çilek fidesi yorum bölümünden faydalanabilirsiniz.

Çok Beğenilen CC Altın Çilek Fide Kullananlar

Çok Beğenilen CC Altın Çilek Fide Kullananlar

CC altın çilek fidesi kullananlar bitkinin doğal içeriğinden memnun kalır. Kendi arazinizde ya da bahçenizde yetiştirebileceğiniz bu fide, Türkiye’nin iklim şartlarına uyumludur. Yer kirazının meyvelerinde bulunan karoten miktarı, özellikle çocuklar için kemik gelişimini destekleyen düzeydedir. Ayrıca kadınların kemik erimesi sürecini yavaşlattığı söylenen altın çilek, salatalarla birlikte tüketilebilir. Metabolizma hızlandırıcı etkisi bulunan bitkinin ilaç etkileşimi söz konusu olabileceği için sürekli ilaç kullananların doktor kontrolünde tüketmesi gerekir. Yaşlanma karşıtı özelliklere sahip ürünün kozmetik sektöründe kullanımı oldukça yaygındır. Diyabet ve gut hastalarının doktor kontrolünde tüketmesi tavsiye edilir. C, B1, B2, B3 vitaminlerini barındıran altın çilek tohum olarak dikilip fide haline getirilir. Çiğ veya reçel halinde tüketebileceğiniz meyveler, salata yapımında değerlendirilebilir. Dalından kopararak sofralarınıza getirmek için bahçenizde yetiştirebileceğiniz ürünü ticari amaçla da temin edebilirsiniz.

CC Altın Çilek Fide Fiyat ve Kampanyaları

CC Altın Çilek Fide Fiyat ve Kampanyaları

Yetiştiriciliği gayet pratik olan CC altın çilek fidesi fiyat olarak her bütçeye uyum sağlar. Her toprağa uyum sağlayan ve olumsuz hava şartlarına karşı dayanıklı olan bitki, kış aylarından önce budama işlemine tabi tutulur. Toprağın 30 cm üzerinde kalan kısmı kesildikten sonra üzerine toprak kapatarak kışın soğuğundan korunur. Bahar ayları geldiğinde ise üzerini açarak bakımı yapılır. Bu şekilde düzenli olarak bakımı sağlandığı takdirde, uzun yıllar boyunca meyveleri toplanabilir. Serada yetiştirmek için de oldukça verimli bir bitki olan altın çilek, çiğ halde tüketildiğinde bağırsakları hızla çalıştırabilir. Hücre yenileyici özelliği ile ünlenen meyvenin bakımı da oldukça kolaydır. Dalından kopardığınız yer kirazlarını sofranızı zenginleştirmek için kullanabilirsiniz. Pasta ve tatlıları süslerken değerlendirebileceğiniz lezzetli meyve, doğal idrar söktürücüdür. Trendyol’dan kampanyalı CC altın çilek fidesi satın alabilirsiniz.