CCP Car Care Products Balata Spreyi

60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

CCP Car Care Products Balata Spreyi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BIFAMO Satıcı Ünvanı: BİFAMO TASARIM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0170062160400001 Vergi Kimlik Numarası: 1700621604
    Bu ürün BIFAMO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CCP BALATA SPREYI 1 x 500 ML Kullanım Alanları :Fren sistemlerinde yer alan kaliper ve balatalar,diskler,kampanalar,fren merkez silindiri,mengeneler,yaylar ve debriyaj parçalarını temizler .Tutunma özelliğini arttırır.Özel formulü sayesinde toz ile birleşerek katman oluşmuş gres,katran ve diğer yağların fazla çaba gerektirmeden kolayca temizlenmesini sağlar. 360 derece kullanıma uygundur. Kullanım Şekli :Kullanmadan önce çalkalayın ve kirli parçaların üzerine sıkarak nüfuz etmesini bekleyin.Parçaları açık havada veya kuru bir bezle silerek kurutun. Çok kirli alanlarda işlemi birkaç kez tekrarlayabilirsiniz. Çevreye zarar vermeyen ozonla dost itici gaz içerir.
Geri Bildirim Ver