ÇÇS 5168 ABS Valiz Seti - Lacivert

1.101 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ÇÇS 5168 ABS Valiz Seti - Lacivert

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MODAFERRARO Satıcı Ünvanı: FERAH TRİKO TEKSTİL İNŞAAT MAKİNA SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385009409700016 Vergi Kimlik Numarası: 3850094097
    Bu ürün MODAFERRARO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ· · Materyal : Policarbon(yüksek darbe direnci)· · Çekçek : Kademeli· · Teker : Silikonmalzemeden üretilmiş, 360 derece dönebilen 8 teker· · Kilit :Şifrelenebilir kilit sistemi· · Ürün Adı : ÇÇS 5168 ABS Valiz Seti - Lacivert· · Ürün Kodu : ÇÇS 5168 ÜRÜN ÖLÇÜLERİ· · Kabin Boy : 55*40*20 cm· · Orta Boy :6545*25 cm· · Büyük Boy : 75*50*30cm KALİTE KONTROL· · Tekerlek : 30 kgağırlık ile beraber teste tabi tutulmuştur.· · Tutma Sapı : Valizintaşıma hacmi olan 30 kg ile teste tabi tutulmuştur.· · Çekçek :Kontrol makinesi ile 10.000 kes test edilmiştir.· · Kabin Boy : 15 kg, Orta Boy : Maksimum 20 kg taşıma hacmine sahiptir. ÖNEMLİ UYARILAR· · Kalitekontrol şartları belirtilmiş olup maksimum taşıma kapasitesinin üzerindevalizinize eşya koymayınız.· · Valizinizezarar verebilecek kesici alet koymayınız.· · Valiziniz4 tekerlekli ise var olan tüm tekerleklerin yere temasına dikkat ediniz.· · Valizkaldırma eylemini çekçek mekanizmasından değil tutma kulplarından gerçekleştiriniz.· · Havayollarıile yaptığınız seyahatlerden oluşabilecek hasar ve zararlardan havayolu şirketlerisorumludur. · İlgiliyerlere müracaatlarınızdan sonra yeni bir valiz veya ücret talep etme hakkınızvardır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver