CCTV Kamera Montaj Kablosu 100 Metre 2+1 Kablo 0,50mm

469 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
742,55 TL

Ürün Bilgileri

CCTV Kamera Montaj Kablosu 100 Metre 2+1 Kablo 0,50mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fabius Teknoloji Güvenlik Satıcı Ünvanı: ATLANTA TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0102094000000001 Vergi Kimlik Numarası: 1020940000
    Bu ürün Fabius Teknoloji Güvenlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • güvenlik kameralarını monte etmek ve bağlamak için kullanılan bir kablo türüdür. Aşağıda bu kablonun ana bileşenleri ve kullanım alanları hakkında bilgi bulabilirsiniz: 100 Metre Uzunluk: Bu kablo, güvenlik kamerasını kayıt cihazına bağlamak için genellikle yeterli bir uzunluğa sahiptir ve kurulum sırasında uzak mesafeleri kaplayabilir.
  • 2+1 Kablo: Bu ifade, kablonun 2 pozitif iletim hattı ve 1 toprak hattı içerdiğini belirtir. Pozitif iletim hatları video ve güç taşımak için kullanılırken, toprak hattı elektromanyetik gürültüyü engellemek ve cihazları topraklamak için kullanılır.
  • 0,50mm Kablo Çapı: Bu kablo, her bir pozitif iletim hattının çapının 0,50 mm olduğu bir kablo türünü ifade eder. Kablonun çapı, iletim kapasitesi ve dayanıklılığı üzerinde etkilidir.
  • CCTV kamera montaj kablosu, güvenlik kameralarını güç kaynağına ve kayıt cihazına bağlamak için kullanılır. Video sinyali taşırken aynı zamanda güç sağlar, bu nedenle tek bir kabloyla hem veri iletimi hem de güç beslemesi yapabilirsiniz. Bu, kurulumu daha temiz ve düzenli hale getirebilir.
Geri Bildirim Ver