CDD Panoramik Hd 360 Derece Wifi Kamera Bebek Kamerası

699,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

CDD Panoramik Hd 360 Derece Wifi Kamera Bebek Kamerası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ozmik Satıcı Ünvanı: OSMAN GÖKTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4060395401
    Bu ürün Ozmik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ip Kamera 360 Derece Balıkgözü Panoramik Wifi P2p Ağ Ip Kamera CMR8 Panoramik 360 derece globe ampül led wifi ıp kamera Bebek bakıcı ev güvenlik kamerası Hem normal bir ampul hemde güvenlik kamerası Şarj kablo derdi yok Tak çalıştır Panoramik açı ile hd izleme Microsd karta kayıt imkanı (microsd kart dahil değildir) Otomatik döngüsel kayıt sistemi 32gb destekler 360 derece balık gözü ıp kamera 960p hd Ev güvenlik bebek izleme wifi pı kamera E 27 duy ile lamba görünümü led ışık Hem lamba hem kamera % 100 kablosuz tasarım ve hızlı kurulum Kamerayı ampul lambasına tutturun ve telefonunuza kurmak için sesli talimatları izleyin. 3d vizyon deneyimi Her şeyi ev gibi gerçek yapın, farklı görünüm modlarını destekleyin Ölü açısız 360 derecelik panormik izleme Kablosuz, tak ve çalıştır, bebek odasında, oturma odasında yaygın olarak kullanılır Led illumincation ile entegre Led ışığı için 50.000'den fazla mesai ömrü Iki yönlü iletişim App ve kamera arasında anında konuşma Video görüntü kaydı Kayıt için maksimum 32gb micro sd kart desteği.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver