Cebel Fındık Parçacıklı %23 Fındık Oranlı Kakaolu Fındık Kreması 900 gr Kova

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
148,99 TL
Kurumsal Fatura
149,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Cebel Fındık Parçacıklı %23 Fındık Oranlı Kakaolu Fındık Kreması 900 gr Kova

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karaköy Plus Satıcı Ünvanı: KARAKÖY PLUS GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0516126762400001 Vergi Kimlik Numarası: 5161267624
    Bu ürün Karaköy Plus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cebel Fındık Parçacıklı Kakaolu Fındık Kreması 900 Gr Kova %23 Fındık oranı
Geri Bildirim Ver

Cebel Parçacıklı Kakaolu Fındık Kreması 900 gr

Özellikle kahvaltılarda, büyük küçük fark etmeden severek yediği fındık parçacıklı kakaolu kremaları sofraların vazgeçilmezidir. Bazısı fındık bazısı kakao açısından zengindir. Cebel parçacıklı kakaolu fındık kreması, fındığın karakteristik özelliğini koruyacak şekilde uygun miktarda çikolata, tatlandırıcı madde ve tuz eklenmiş bir gıdadır. Bu sayede kahvaltıda ya da tatlılarınızda çok amaçlı olarak kullanılabilme özelliği sunar. Cebel parçacıklı kakaolu fındık kreması 900 gr kullananlar, bu seçeneğin tat açısından lezzetinin ve kıvam güzelliğinin altını çizerler. Palm yağı içermeyen bir gıda olarak üretildiği için çocuklarınıza gönül rahatlığıyla verebilirsiniz. Bu yağı içermediğinden yetişkinlerin de damar sağlığına zarar vermez. Kapaklı kovası sayesinde istediğiniz ortamda rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz. Hem lezzetli hem de doyurucu olan bu kremayı siz de gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

  • Parçacıklı yapı
  • Oldukça yumuşak kıvam
  • Yüksek oranda fındık

Cebel Kakaolu Fındık Kremasının Başlıca Yararları

Cebel Kakaolu Fındık Kremasının Başlıca Yararları

Fındık son derece kolay sindirilebilir bir kuruyemiştir. Tekli doymamış ve çoklu doymamış yağlar içerdiğinden iyi yağlar açısından da gayet zengindir. İçerdiği yağlar kalp ve damar sisteminin sağlıklı kalmasına yardımcı olur. Özellikle tekli doymamış yağ örneği olan oleik asidin, kötü kolesterol ve trigliserit temizleyici olduğu ve bu sayede kalp hastalıklarını önlemeye hatta bunlara karşı korunmaya katkıda bulunduğu bilinir. Ayrıca önemli bir antioksidan ve E vitamini kaynağı olduğu için de sıklıkla tercih edilen bir yemiştir. Böylece serbest radikalleri engelleyebilir ve dokuların yaşlanmasına karşı koyabilir. Cebel fındık parçacıklı kakaolu fındık kreması da bu özelliklerin hepsini içerir çünkü içeriğinde yüksek oranda fındık bulunur. Sağlıklı olduğu kadar lezzetlidir. Sahip olduğu kıvam oldukça yumuşaktır. İçerdiği çikolata oranı aşırı yüksek miktarda olmadığı için tüketene ağır gelmez.

Cebel Parçacıklı Kakaolu Fındık Kremasının Avantajları

Cebel Parçacıklı Kakaolu Fındık Kremasının Avantajları

Yüksek oranda magnezyum içerdiği için sinirsel olarak gevşemenizi sağlar ve sizi rahatlatır. Sağlıklı olmasının yanında lezzeti ile de adından söz ettiren bu gıdayı siz de tercih edebilirsiniz. Cebel parçacıklı kakaolu fındık kreması 900 gr, %23 oranında fındık içerir. Bu da oldukça uygun ve sağlıklı bir oran olduğu için aroma bozulmaz. Cebel parçacıklı kakaolu fındık kreması 900 gr yorumlarına bakıldığında ürünün paketlenme şeklinin de oldukça kullanışlı olduğunu görülür. 900 gramlık paketlerde olması ürünün hemen bitmemesini sağlar. Kova kullanıldığı için rahat bir şekilde taşınabilir. Ürünün kovası özel olarak taşıma kulpuna da sahip olduğundan konfor sunar. Bir diğer avantaj ise ürünün parçacık içermesidir. İçerdiği triptofan sayesinde mutluluk hormonu da denen serotonin salgılatır. Mutluluk ve keyif sağlar. İçeriğinde bulunan sağlıklı yağlar sayesine uzun süre tok kalabilirsiniz.

Lezzetli Cebel Parçacıklı Kakaolu Fındık Kreması Fiyatı

Lezzetli Cebel Parçacıklı Kakaolu Fındık Kreması Fiyatı

Sofralarınızı ve beslenme düzeninizi daha lezzetli ve keyifli hale getirme kapasitesine sahip ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz çünkü trans yağ içermez. Ekmeğin üstüne sürülebilir ya da tatlılara istenen şekilde eklenebilir. Buna ek olarak bir tatlıya eklenmeden de direkt olarak da tüketilebilir. Ürünün içerisinde bulunduğu kap plastik yapıda olduğu için dayanıklıdır ve kolayca kırılmaz. Güvenilir taşıma ve muhafaza şartları sağlar. Cebel parçacıklı kakaolu fındık kreması 900 gr fiyatını öğrenmek ve ürün hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için siz de Trendyol’dan yararlanabilirsiniz. Müşterilerin yaptığı yorumlar doğrultusunda merak ettiklerinizi öğrenme fırsatı bulabilir, daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz. Cebel parçacıklı kakaolu fındık kreması 900 gr satın almak istiyorsanız yine aynı şekilde satın alma işlemini de uygun fiyat avantajı ile gerçekleştirebilirsiniz.