Celenes by Sweden Herbal Güneş Koruma Kremi 50 Spf 50ml/ Tüm Cilt Tipleri

300 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  300 TL
%7 indirim
5 x  279 TL
1.395 TL
%10 indirim
10 x  270 TL
2.700 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Celenes by Sweden Herbal Güneş Koruma Kremi 50 Spf 50ml/ Tüm Cilt Tipleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CEYLİN KOZMETİK Satıcı Ünvanı: CEYLİN İTRİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0209140530200001 Vergi Kimlik Numarası: 2091405302
    Bu ürün CEYLİN KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yoğun aktifleri ve mineral & organik güneş filtreleri sayesinde her yaş ve cilt tipi için UVA/UVB ışınlarına karşı uzun süreli tam koruma sağlar. Yüksek koruma faktörü, güneş ışınlarının yaşlandırıcı etkisine, güneş lekelerine ve yanıklara karşı koruyucu etkilidir. Paraben içermez.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Görünüm Renksiz
  • Tip Sprey
  • Hacim 51 - 75 ml
Geri Bildirim Ver

Celenes Güneş Koruma Kremi Ürünleri Trendyol'da!

Celenes Herbal 50 SPF 50 ml güneş koruma kremi, etkili formülüyle dikkat çeker. Bu ürün, güneşin zararlı ışınlarına karşı cildinize önemli ölçüde koruma sağlar. İsveç menşeli krem, yüksek kaliteli bir içeriğe sahiptir. Söz konusu ürün, her mevsim kullanıma uygundur. UVA ve UVB ışınlarının cilt üzerinde zararlı bir etki oluşturmasını engeller. Ayrıca, güneş ışınlarından kaynaklı ortaya çıkan leke ve ince çizgilerin ortaya çıkmasının da önüne geçer. Bu güneş kremi, özel dokusu sayesinde tende rahatsız edici bir hisse neden olmaz. Ürünün hafif yapısı sayesinde cildinize sürme işlemi sırasında konfor elde edersiniz. Celenes Herbal 50 SPF 50 ml güneş koruma kreminin öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Ürün Miktarı: 50 ml
  • Tüm cilt tiplerine uygundur.
  • UVA/UVB ışınlarına karşı doğal koruma sağlar.

Celenes by Sweden Celenes Güneş Koruma Kreminin İçeriği Nedir?

Celenes by Sweden Celenes Güneş Koruma Kreminin İçeriği Nedir?

Celenes Herbal 50 SPF 50 ml güneş koruma kremi, temiz bir içeriğe sahiptir. Söz konusu ürün, güncel teknolojilerle hazırlanmıştır. Güneş kreminin formülünde, paraben ve alkol gibi cilde zararlı kimyasallar bulunmaz. Ayrıca ürün, parfüm ve mineral yağ gibi hassasiyete yol açabilecek maddeler de içermez. Cilde zararlı kimyasallar barındırmadığı için güvenli bir kullanım sunar. Bu güneş kremi, vegan içeriğiyle öne çıkar. Hayvanlar üzerinde test edilmediğinden çevre dostu bir kullanımı mümkün kılar. Ürünün formülasyonunda yer alan mineral ve organik filtreler, doğal bir koruma sağlar. Böylece vücudun ihtiyaç duyduğu güneş ışınlarının alımını etkilemez. Sadece zararlı etkilere engel olmaya başarır. Celenes by Sweden 50 SPF 50 ml güneş kremi, doğal ve rahatlatıcı kokusuyla son derece konforlu bir his sunar.

Celenes Herbal 50 SPF 50 ml Güneş Koruma Kremi Ne İşe Yarar?

Celenes Herbal 50 SPF 50 ml Güneş Koruma Kremi Ne İşe Yarar?

Kaliteli bileşenlerle hazırlanan Celenes Herbal 50 SPF 50 ml koruyucu krem, cildin zararlı güneş ışınlarından etkili bir şekilde korunmasını sağlar. Ürün, her mevsim kullanıma uygundur. Özellikle güneş ışınlarının dik ve yoğun olarak yeryüzüne ulaştığı dönemlerde cildinizi korur. Bahsi geçen krem, güneş yanıklarının oluşumunu önler. Böylece cilt hasarının etkili bir şekilde önüne geçmiş olur. Bu ürün, suya dayanıklı bir yapıya sahiptir. Evde, sokakta, seyahatte günlük kullanım için idealdir. Krem, güçlü formülü sayesinde güneş ışınlarına karşı korumanın yanı sıra cildi nemlendirme noktasında da etki gösterir. UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma sağlarken cilt hücrelerinin ihtiyaç duyduğu nemin karşılanmasına katkıda bulunur. Ürün, cildin zararlı güneş ışınlarından kaynaklı yaşlanmasına engel olur. İnce çizgi ve kırışıklık oluşumunu önlemeye katkıda bulunur.

Celenes Herbal Güneş Koruma Kremi Hangi Cilt Tipleri İçindir?

Celenes Herbal Güneş Koruma Kremi Hangi Cilt Tipleri İçindir?

Celenes Herbal 50 SPF 50 ml güneş koruyucu, güvenli içeriği sayesinde geniş bir kitleye hitap eder. Bu ürün hem çocukların hem de yetişkinlerin kullanımına uygundur. 7'den 70'e herkese hitap ettiği için güvenle tercih edilir. Ürün hassas, kuru, karma ve yağlı cilt tiplerinin hemen hemen hepsinde etki gösterir. Kremin temiz içeriği cilde zarar vermeden etkili koruma sağlar. Ürünün 50 SPF koruması ise etkisinin uzun süre devam etmesini sağlar. Celenes Herbal 50 SPF 50 ml güneş koruma kremi yorumları, ürünü daha önce satın alan kullanıcıların gerçek deneyimlerini yansıtır. Yorumları inceleyerek farklı kişilerin gerçek tecrübelerine ulaşmak mümkün olur. Siz de her mevsim cildinizi güneş ışınlarına karşı koruma altına almak için bu kaliteli ve doğal içerikli kremi Trendyol ayrıcalıklarından faydalanarak satın alabilirsiniz.