Cellular Line Cellularline Petit Bluetooth Kulaklık Siyah

759 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cellular Line Cellularline Petit Bluetooth Kulaklık Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PDAteknoloji Satıcı Ünvanı: KAZIM TOPAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1655321960800001 Vergi Kimlik Numarası: 8510176850
    Bu ürün PDAteknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cellularline PETIT TWS Bluetooth Kulaklık Özellikler Şık hatlara ve sade bir tasarıma sahip PETIT ile özgürlüğün tadını çıkarın. PETIT ,iki kablosuz kulaklığı aynı anda bağlamanıza izin veren yenilikçi True Wireless Stereo teknolojisi ile tasarlanmış ve üretilmiştir. PETIT herhangi bir bozulma olmadan, güçlü müzik ve çağrı deneyimi sunar. MÜZİĞİNİZ İÇİN İDEAL Streaming Top Sound Teknolojisi ile müziğininizin ses kalitesini optimize eder. Kulaklıkların üzerindeki buton ile müziğinizi kolayca yönetebilirsiniz. ÇAĞRILARINIZ İÇİN İDEAL Clear Voice Mikrofon, telefon görüşmesi kalitesini optimize etmek için geliştirilmiştir.Çağrılarınızı her iki kulaklıktan da yapabilirsiniz. Kulaklıkların üzerindeki buton ile çağrılarınızı kolayca cevaplayabilirsiniz. KOLAY BAĞLANTI Şarj kutusundan çıkarıldıktan sonra kulaklıklar otomatik olarak eşleşir ve artık kullanıma hazır. UZUN ÖMÜRLÜ Müziğinizi dinleyin ve ardından kulaklıkları şarj kutusuna koyun: mıntatıslı kapağı sayesinde hem güvende kalacaklar hem de şarj olacaklar. Kutuda , kulaklıklar 3 kere şarj olur. Tek şarjla 4.5 saate kadar , toplamda 14 saate kadar çalma süresi sağlar. Şarj kutusunun içinde şarj durumunu gösteren LED ışık mevcuttur. VERİMLİ Bluetooth 5.0 sürümü, müziğin daha iyi aktarılmasını ve bataryanın daha etkin kullanılmasını sağlar PRATİK Kompakt ve cep tipi bir batarya ile: sadece 6cm yer kaplar. Not: Kulaklıkların 14 günlük cayma süresinde iade edilebilmesi için kullanılmamış olması gerekmektedir. Hijyen gereği kutusu açılmış kulaklıklar tekrar satılamayacağı için iade alınamaz.Lütfen bu uyarı dikkate alarak satın alınız.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Cellular Line 19082404 Petit Bluetooth Kulaklık Siyah

Cellularline Petit TWS bluetooth 5.0 kulaklık siyah, kullanışlı bir teknolojik aksesuardır. Gün boyu müzik dinleme ve telefon görüşmeleri gibi tüm ihtiyaçları karşılamaya yetecek seviyede güçlü bir üründür. Kulaklık, siyah renge ve oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Son derece minimal boyutlarıyla yalnızca 6 cm yer kaplar. Klasik görsel özellikleriyle oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Her yaş ve kesimden kullanıcılar, bu cihazın konforlu özellikleriyle hayatını kolaylaştırabilir. Cellularline Petit TWS bluetooth 5.0 siyah kulaklık modeli, sevdiklerinize verebileceğiniz iyi bir teknolojik hediye seçeneği olarak da karşınıza çıkar.

  • Renk: Siyah
  • Bluetooth 5.0 versiyonu
  • 14 saate kadar çalışma süresi

Cellular Line Siyah Bluetooth Kulaklığın Özellikleri

Cellular Line Siyah Bluetooth Kulaklığın Özellikleri

Cellularline Petit TWS bluetooth 5.0 siyah kulaklık, pek çok gelişmiş özelliğe sahiptir. Ürün, küçük boyutlarıyla cepte rahatsızlık yaratmadan her yere taşınabilir. Kulak içi kullanıma uygun yapısıyla konforu üst düzeye çıkarır. Cihazın silikon uçları, kullanım esnasında rahatsızlık hissinin önüne geçer. Kulaklığın kullanılmadığı zamanlarda saklanması ve kolay bir şekilde şarj edilebilmesi için siyah küçük bir kutusu bulunur. Ürünü çantada ve cepte düşürmeden ve kaybetmeden kolaylıkla taşımak mümkündür. Cellularline Petit TWS bluetooth kulaklık, son derece yüksek ses kalitesine sahiptir. Üründe True Wireless Stereo teknolojisi bulunur. Her bir kulaklık, diğerinden ayrı olarak da rahatlıkla kullanılabilir. Cihazda bulunan Streaming Top Sound teknolojisi ise çalan müziğin ses kalitesini hızlı bir şekilde optimize eder. Müzik dinleme deneyimini çok daha keyifli bir hâle getirir.

Cellular Line Bluetooth Kulaklığın Mikrofon Kalitesi Nasıldır?

Cellular Line Bluetooth Kulaklığın Mikrofon Kalitesi Nasıldır?

Cellularline Petit TWS bluetooth 5.0 siyah kulaklık, sesleri iyi biçimde işitmeye uygun özelliklere sahiptir. Cihazla telefon görüşmeleri yapmak da mümkündür. Ürünün üzerinde yer alan butonlar sayesinde mobil cihazınıza gelen çağrıları telefona ihtiyaç duymadan yanıtlayabilirsiniz. Kulaklığın sahip olduğu mikrofon özellikleriyle son derece rahat bir şekilde sesli görüşmeler gerçekleştirmek de mümkündür. Cellular Line kulaklık, Clear Voice mikrofon özelliğine sahiptir. Görüşme esnasında seslerin iyi biçimde iletilebilmesi için optimizasyon işlemi gerçekleştirir. Kulaklıklardan yalnızca biri takılıyken de sesli görüşmeler yapabilir, çağrılara cevap verebilirsiniz. Bu gelişmiş mikrofon özellikleri; telefondan ya da tabletten katıldığınız toplantılar, görüntülü görüşmeler ve sesli çağrıların tümünde büyük bir konfor sağlar. 5.0 versiyon bluetooth sistemi sayesinde cihazla kulaklık arasında bağlantı sorunu yaşamadan kesintisiz şekilde iletişime geçebilirsiniz.

Cellularline Petit Bluetooth Kulaklığın Sağlamlığı Nasıldır?

Cellularline Petit Bluetooth Kulaklığın Sağlamlığı Nasıldır?

Cellularline Petit TWS bluetooth 5.0 siyah kulaklık, oldukça dayanıklı özelliklere sahiptir. Cihaz sahip olduğu yüksek kaliteli materyaller sayesinde uzun yıllar boyunca sorunsuz kullanılabilir. Bu teknolojik aksesuarın oldukça güçlü bir bataryası vardır. Son derece küçük boyutlara sahip olan bu ürünü üç aşamalı olarak şarj etmek mümkündür. Kulaklıklar, tek dolumda ortalama 4.5 saat kesintisiz kullanılabilir. 3 kere şarj ederek de cihazı maksimum kapasiteye getirebilir ve ortalama 14 saat kesintisiz çalıştırabilirsiniz. Ürünün sahip olduğu siyah kutu, kulaklıkların kullanılmadığı zamanlarda kaybolmasını ve zarar görmesini engeller. Cihazın tozdan ve benzeri dış etkilerden korunmasını sağlar. Bu teknolojik aksesuar, özenli bir şekilde kullanıldığında uzun yıllar boyunca işlevini ve şıklığını korur. Cellularline Petit TWS bluetooth 5.0 kulaklık siyah yorumları, ürünün sağlamlığı hakkında daha detaylı bilgiler içerebilir. Siz de yorumları inceleyerek bu şık ve kullanışlı aksesuarı Trendyol güvencesiyle satın alabilirsiniz.