Cem Bialetti J-60 Cem Besa Promo Ikiz Balık Tavası 32 Cm

374,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
385 TL369 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Cem Bialetti J-60 Cem Besa Promo Ikiz Balık Tavası 32 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: alfashopping Satıcı Ünvanı: ALPASLAN SÜNER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2619801177200001 Vergi Kimlik Numarası: 7860168217
    Bu ürün alfashopping tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Teflon
  • Parça Sayısı Çoklu
Geri Bildirim Ver

Cem Bialetti J-60 Cem Besa Promo İkiz Balık Tavası 32 cm

Kendiniz ve aileniz için yapacağınız yemeğin lezzeti kadar pişirme hızı da önemlidir. İkiz balık tavaları mutfakta işinizi kolaylaştıran pratik pişirme ürünleri arasında yer alır. Cem ikiz balık tavası 1919 yılında temelleri atılan Bialetti Industrie tarafından üretilir. Yapışmayan yüzeye sahip olan çift taraflı tavanın kullanımı kolaydır. Ürünün ikiz kapaklı olması tavaya yerleştirilen balıkların alt ve üst kısmının aynı derecede ve eşit sıcaklıkta pişmesini sağlar. Tavadaki ısının korunması ve buharın içeride kalması pişirme süresini kısaltır. Cem Bialetti J-60 Cem Besa Promo ikiz balık tavası 32 cm ebatlı ürünün avantajlarından biri de sıcaklığı içerisinde muhafaza ederek yemeği uzun süre sıcak tutmasıdır. Tavanın kapalı yapısı, tezgahın ve ocağın üstünün temiz kalmasını da sağlayarak size zaman kazandırır.

  • Eşit ısı yayımı
  • Teflon yüzey
  • Isı yalıtımlı kulp

Pratik ve Kullanışlı İkiz Balık Tavasının Özellikleri

Pratik ve Kullanışlı İkiz Balık Tavasının Özellikleri

İkiz kapak tasarımıyla sıkça tercih edilen bu ürün teflon yüzeylidir. Materyali sayesinde balığın tavaya yapışmasını önler. Cem Bialetti ikiz balık tavası 32 cm ölçüsüyle birçok balığı pişirebilme imkanı sunar. Hamsi gibi küçük balıklar tavaya dizilerek kolaylıkla ters yüz edilebilir ve kısa sürede pişirilir. İkiz tava, dizilen balıkların şeklini korurken eşit şekilde pişmelerini de sağlar. Yağın sıçramamasını, ocak, duvar ve tezgah gibi alanların temiz kalmasını sağlar. Bu ürünün tercih edilmesinin sebeplerinden biri de balıkların ve diğer yiyeceklerin iki tarafını da aynı oranda pişirmesidir. Sağlam bir şekilde kapandığı için iki yüzünü çevirirken açılma, dökülme gibi durumlar yaşanmaz. Bu ürün, her mutfakta kolaylıkla saklanabilir tasarıma sahiptir. Az yer kaplayan bu tava modelini dilerseniz kendiniz için dilerseniz de hediyelik eşya olarak tercih edebilirsiniz.

Bialetti J-60 Cem Besa Promo İkiz Balık Tavası 32 cm Fiyatı

Bialetti J-60 Cem Besa Promo İkiz Balık Tavası 32 cm Fiyatı

Cem Bialetti J-60 Cem Besa Promo ikiz balık tavası 32 cm fiyatı kullanılan malzemeye ve kalitesine göre belirlenir. Teflon, mutfaklarda kolay ve pratik kullanım açısından sıkça tercih edilen ürünler arasında bulunur. Bu ürün, homojen ısı yayımı, 32 cm çapı gibi özellikleriyle sunulur. İkiz tava, paslanmaz çelikten imal edilen tutma kısmı sayesinde kolay ve güvenli tutuş imkanı sunar. Ürünün materyaline olduğu kadar temizliğine de dikkat edilmelidir. Özel günlerde kullanılacağı gibi günlük kullanım için de uygun olarak sunulur. Teflon ikiz tavanın ömrünü uzatabilmek için yıkama ve kurutma aşamasında dikkat edilmelidir. Teflon yüzeye sahip olan tava, yapışmaz bir yüzeye sahip olduğu için elde kolayca temizlenir. Yıkama aşamasında sentetik yağ çözücüler, sağlık açısından zararlıdır. Bu yüzden yıkama sırasında bu çözücüler tercih edilmemelidir.

J-60 Cem Besa Promo İkiz Balık Tavası 32 cm Yorumları

J-60 Cem Besa Promo İkiz Balık Tavası 32 cm Yorumları

İnternet üzerinden alışveriş yapacak kişiler için gerçek müşterin yaptığı yorumlar önemlidir. Cem Bialetti J-60 Cem Besa Promo ikiz balık tavası 32 cm yorumları gerçek müşteriler tarafından yapılır. Müşterilerin paylaştığı yorumlarda ürünü tercih etme sebeplerini, kullanım önerilerini bulabilirsiniz. Ürünün kullanım ve saklama koşullarına da yorumlar kısmından ulaşabilirsiniz. Cem Bialetti balık tavası hakkındaki yorumların yanı sıra ürüne ait fotoğraflar da paylaşılır. Yorumlar gibi fotoğraflar da gerçek kişiler tarafından sunulur. Paylaşılan bu fotoğraflarla ürünün nasıl göründüğü ve gerçek boyutuyla ilgili detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Bu kısımda müşteri deneyimlerini okurken aklınızdaki soru işaretlerine de cevap bulabilirsiniz. Ürüne Trendyol’dan bütçenize uygun fiyatlarla ulaşabilir ve güvenilir bir şekilde satın alabilirsiniz. Bu modeli çeyiz takımlarınızı tamamlamak veya yakınlarınıza ev hediyesi almak için de değerlendirebilirsiniz.