Genel Markalar Psikanalize Giriş - Hatalı Eylemler

64 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
84,56 TL
Kurumsal Fatura
77,87 TL
Kurumsal Fatura
84,76 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
96,59 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Psikanalize Giriş - Hatalı Eylemler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cem Yayınevi Satıcı Ünvanı: CEM İZMİR YAYINEVİ BASIM DAĞITIM PAZARLAMA GIDA İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0205086229000001 Vergi Kimlik Numarası: 2050862290
    Bu ürün Cem Yayınevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Psikanaliz kuraminin kurucusu olan Freud (1856-1939), bu kuramiyla ilgili ilk notlarini ögrencilerine aktardigi derslerle kitaplastirdi.Freud derslerine psikanalizin psisik sorun yasayan hastalara uygulanan bir tedavi yöntemi oldugunun bilindigini, bu noktadan baslayarak bu alanda uygulanan tedavi yönteminin diger tüm tip alanlarinda uygulanan yöntemlerden tümüyle farkli oldugunu, hatta onlarin tam tersi oldugunu söyleyerek basliyor. Freud’un derslerinin Hatali Eylemler adini tasiyan bu ilk bölümünde, saglikli herhangi bir bireyde gözlemlenebilinen, sik rastlanan, çok iyi bilinen ama fazla deger görmeyen ve hasta kavramiyla ilgisi olmayan bazi fenomenleri irdeliyor. Ürün Adı: Psikanalize Giriş - Hatalı Eylemler Ürün Kodu: 9786057995384 Yazar: Sigmund Freud Basım Yılı: 2019 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 80 Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen: A.Can İdemen

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Elif Güneri
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

Psikanalize Giriş Hatalı Eylemler - Sigmund Freud | CemYayınevi

Öğrencilerine sürekli olarak yeni bilgiler sunan Freud, derslerinde de önemli sunumlar gerçekleştirir. Öğrencilerine anlattığı bu ders notlarını kitaplaştırarak insanlarla paylaşır. Freud Hatalı Eylemler kitabını bu notlardan yararlanarak hazırlar. Bazı davranışların tesadüfen mi gerçekleştiği hakkında bilgi verir. Davranışların herhangi bir anlamı olup olmadığına dair de pek çok bilgi içeren kitap, ders notlarından oluştuğu için oldukça ilgi çeker. Kitabın içeriği, öğrencilere ders anlatış biçimi gibidir. Akıcı bir dili olan eser sayesinde yeni bilgilere sahip olabilirsiniz. Bilmediğiniz konulara açıklayıcı anlatım tarzından faydalanarak hakim olabilirsiniz. Eser, iki bölümden oluşur. Dil sürçmeleri, yazınsal hatalar gibi problemleri ele alarak sorgular. İçeriğinde çözüme dair ipuçları ile karşılaşılması da mümkündür. Freud, davranışlar üzerinden çeşitli konuları ele aldığı için eserin adını Hatalı Eylemler olarak düzenler.

  • Sade ve kolay dil
  • Açıklayıcı ve anlaşılır içerik
  • Örneklemeler üzerinden anlatım

İlgi Çekici Psikanalize Giriş - Hatalı Eylemler İçeriği

İlgi Çekici Psikanalize Giriş - Hatalı Eylemler İçeriği

Sade bir dil ile yazılan Cem Yayınevi Psikanalize Giriş - Hatalı Eylemler - Sigmund Freud tarafından kaleme alınır. Öğrencilerine ders anlatırken aldığı tüm notları olduğu gibi kitabına yerleştiren yazar, örneklemelerle anlaşılırlık oranını artırır. Zihnin karar vermekte zorlandığı durumlarda ya da kafa karışıklığı yaşadığı anlarda neler hissettiği üzerine anlatılar gerçekleştirir. Yapılan her davranışın bir anlamı olmayacağı gibi, tekrar edenlerin de bazen anlamı olabilir. Yazar bu durumdan yola çıkarak çeşitli örneklemelerde bulunur. Hayatta yaşanan bazı kayıplar, insanlar tarafından isteyerek de gerçekleşebilir. Yaşanan bu kayıplar, Cem Yayınları Hatalı Eylemler Freud kitabında farklı bakış açılarıyla yer edinir. Bazı kayıplar neden olurken bazıları da amaç olarak ortaya çıkar. Kişiler ara sıra değişim sağlamayı istediğinde o üründen uzaklaşır. Görmeyi istemediğinde ya da bozulduğunda insanların ürün değişikliğine gitmesi mümkündür.

Sigmund Freud Hatalı Eylemler Kitabı Yorumları

Sigmund Freud Hatalı Eylemler Kitabı Yorumları

Hatalı eylemler belirli durumlarda ortaya çıkar. Bir anlam taşıdığı zamanlar da olabilir. Hatalı eylemler, iki fikrin çatışması sonucunda da meydana gelir. Cem Yayınları Psikanalize Giriş kitabında psikanaliz konusunu kapsamlı bir şekilde ele alan yazar, hatalı eylemlerin neden olabileceğine dair örnekler verir. Sebeplerini ortaya koyarak örneklemeler ile güçlendirir. Hayatın parçası olan yazım hataları, unutkanlık, yanlış davranışlar gibi durumların işlenişini Cem Yayınevi Psikanalize Giriş - Hatalı Eylemler - Sigmund Freud yorumları bölümünde detaylı bir şekilde incelemeniz mümkündür. Kitabı okurken sürekli olarak zihin canlandırması yapabilir ve zihninizi sorgulamalara açık bırakabilirsiniz. Her durumun altında bir sebep aramayı seven bir kişiliğiniz varsa Cem Yayınları Hatalı Eylemler kitabıyla keyifli bir okuma gerçekleştirebilirsiniz. Sürekli tekrar eden huylar ve karakteristik özellikler, bilinç dışı sebeplerle bağdaştırılır. Basit gibi görünen sıradan olaylar, farklı sebeplerden kaynaklanabilir.

Bütçe Dostu Psikanalize Giriş - Hatalı Eylemler Fiyatları

Bütçe Dostu Psikanalize Giriş - Hatalı Eylemler Fiyatları

İnsan hayatında gerçekleşen küçük hareketlerin bile bir anlamı ve zihinsel bir süreci vardır. Bunların altında yatan birçok sebebin ele alınması sonucu oluşturulan Cem Yayınevi Psikanalize Giriş - Hatalı Eylemler - Sigmund Freud fiyatları, değişik seçeneklerle karşınıza çıkar. Önemli bilgiler içeren eser, hem kendi hayatınızda hem de başkalarının yaşamlarında bakış açısı geliştirmenize yardımcı olur. Davranışları yakından incelemeniz sebeplerini öğrenerek bilinçlenmeniz konusunda katkı sağlar. Hikaye ve roman okurken konusu geçen karakterlerin bilinçaltına inebilmeniz, kendi hayatınızı doğru bir şekilde yönlendirebilmeniz açısından öğretici bir kitaptır. Kişilik, mizaç, huy, karakter özelliklerini derinden anlamanız ve iyi bir analize sahip olmanız bakımından önemli bir eserdir. İnsanların hatalı bir okuma yapması veya yazıda bilinçli ve bilinçsiz şekilde yazım yanlışları yapmasının altında yatan etkenlere değinilir. Trendyol üzerinden eseri inceleyerek uygun fiyatlar üzerinden sipariş verebilirsiniz.