Cem İkiz Balık-Börek Tavası 28 cm

92,89 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cem İkiz Balık-Börek Tavası 28 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAR-BUL TİCARET Satıcı Ünvanı: RIDVAN KARABULUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 5040920756
    Bu ürün KAR-BUL TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İkiz Balık-Börek Tavası 28 cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Granit
Geri Bildirim Ver

Cem İkiz Balık - Börek Tavası 28 cm

Balık ve börek sofraların vazgeçilmez menüleri arasında her zaman yerini korur. Cem ikiz balık, börek tavası 28 cm sizlerin leziz sofralar kurmanıza yardımcı olur. Tava ile hem balık hem börek yapılabilir olması işlevselliği açısından çok önemlidir. 28 cm genişliği ile size rahat bir kullanım sunar. Tavada yaptığınız balık ve yine tavada yaptığınız börek, kendiniz ve misafirleriniz için eşsiz lezzetler hazırlamanızı sağlar. Eşit oranda ısınması ve eşit pişirme yapması yemekleri iyi bir kalitede yapmanıza yardımcı olur. Çizilmelere karşı yüksek bir dayanıklılık sergiler. Dış yüzeyinin silikon olması temizlik açısından kolaylık sağlar. Kulpları ergonomiktir. Hem tek hem çift tava olarak kullanabilirsiniz. Kolay bir çevirme imkanı sağlar.

  • Kolay çevirme imkanı
  • Eşit ısıda pişirme
  • Çift taraflı kullanım

Cem İkiz Balık Börek Tavası Özellikleri

Cem İkiz Balık Börek Tavası Özellikleri

Ürün sizlere ayrı ayrı kullanım imkanı sağlarken yüksek performansı ile göz doldurur. Mutfakta sizlere yardımcı olan ürün kolay temizlenebilir olduğu için kullanımı rahattır. Cem ikiz 28 cm balık börek tavası tüm balık tarifleri ya da tüm börek tarifleri için işlevselliğini korur. Kolay çevrilebilir olduğu için üründeki yağlar akmaz. Kilit sistemi sayesinde yağın sızması mümkün değildir. Kulpları ergonomiktir bu yüzden çabuk çevrilir. Yiyeceklerinizi yakmaması da büyük bir avantaj sağlar. Boyutu ve tasarımı ile standartlara uygundur. Hızlı pişirme özelliği sayesinde vakitten tasarruf etmenizi sağlar. Ailenize, kendinize ve misafirlerinize hızlı sunumlar hazırlamanıza yardımcı olur. İkiz özelliği sayesinde hem kızartma hem pişirme imkanı sunar. Bu sayede kokular da etrafa yayılmaz. Ürünün temizliği de oldukça kolaydır. Bulaşık makinesinde veya elde rahatlıkla yıkayabilirsiniz. Düzenli temizlendiği takdirde uzun ömürlü bir şekilde kullanabilirsiniz.

Cem İkiz Tava Yorumları

Cem İkiz Tava Yorumları

Cem ikiz balık, börek tavası 28 cm kullananlar ürünün boyutunun standart olmasından son derece memnundur. Cem ikiz balık, börek tavası yorumları incelendiğinde müşterilerin pratik ve kullanışlı ürün ile harika yiyecekler hazırladığı görülür. Boyutu dolayısıyla yiyecekleri çabuk pişirmesi zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Yağın sıçraması büyük bir sorun olduğu için yaralanmalara sebep olur iken ürünün ikiz özelliğiyle yağ sıçrama sorunu ortadan kalkar. Isıyı tabana eşit yayarak yiyeceğin iyi pişip, kızarmasına yardımcı olur. Tavanın ince tabanlı olması yiyeceği tam kıvamında hazırlama avantajı sunar. Derinliğinin az olması kullanım kolaylığı sağlar. Ürün yüksek sıcaklığa da oldukça dayanıklıdır. Börek yaparken arka ve ön kısmın eşit derecede pişmesini sağlar. Tavayı temizlemeden evvel iyice soğumasını beklemeniz gerekir. Nazik kullanımda çizilmesine engel olarak uzun ömürlü kullanım sağlayabilirsiniz.

Cem İkiz Tava 28 cm Fiyatı

Cem İkiz Tava 28 cm Fiyatı

Cem ikiz balık, börek tavası 28 cm fiyatı ürünün sahip olduğu performansı, ebatı, tasarımı ve üretim maddesi gibi etkenlere göre değişkenlik gösterir. Cem balık tavası 28 cm hem buğulama hem kızartma işlevi görür. Balık için dilediğiniz tarifini uygulayabilirsiniz, lezzetinden ödün vermeden pişirme sağlar. Büyük balıkları tek seferde pişirebilirsiniz. Böylece sağlıklı koşullar dahilinde lezzetli ve kalorisi düşük balıklar hazırlayabilirsiniz. Tavayı biraz fındık yağı ile yağlayabilirsiniz. Balıkları tek sıra halinde tavaya dizerek kısık ateşte pişirmeye gönderebilirsiniz. Hem sağlıklı hem pratik bir şekilde sofranızı donatabilirsiniz. İkiz özelliği sayesinde yiyeceklerinizi kurutmaz, size istediğiniz kıvamda pişirme ve kızartma imkanı sağlar. Siz de mutfağınızda enfes yemekler hazırlamak için ürünü tercih edebilirsiniz. Trendyol sayesinde hızlı ve güvenli bir şekilde modeli satın alabilirsiniz.