1
İç Mekan Bitkileri kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Cemre Garden Monstera Deliciosa Xl - Deve Tabanı - Ev Ofis Salon Iç Mekan Bitkisi - 60 Cm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
1.500 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
350 TL'ye %12 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
359,55 TL

Ürün Bilgileri

Cemre Garden Monstera Deliciosa Xl - Deve Tabanı - Ev Ofis Salon Iç Mekan Bitkisi - 60 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GoldLotus - Synetellya Satıcı Ünvanı: HATİCE YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9700678071
    Bu ürün GoldLotus - Synetellya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saksı Çapı 17 cm Saksı hariç bitki boyu 60-70 cm. Dekoratif ortalama bir saksıda saksı ile birlikte boyu 1 metreyi aşabilir. Yırtık yaprak veya hacimli yaprak ortalama 1 karıştan daha geniş ve uzundur, göz doldurucudur. Son zamanların en popüler bitkisi olan Monstera Deliciosa, iç mekan ve ev dekorasyonlarının vazgeçilmezi olup bulunduğu ortamı canlı ve büyüleyici yapraklarıyla zenginleştirmektedir. Doğrudan güneş ışığı almayan parlak ve kısmen yarı gölgeli yerleri tercih ederler, düşük bakım ihtiyacı olan deve tabanı bitkisi, bulunduğu alanda yaprakları ve gövdesi desteklenmesi durumunda 5 metreye kadar uzayabilmektedir. Konum çok karanlık ayarlanmışsa, karakteristik olan "yapraklardaki delikler" çok iyi görünmeyecektir. Her şeyden önce, genç-taze yapraklar kalp şeklinde ve penceresiz büyür, ardından zamanla delikli hale gelecektir, Öte yandan soluk yapraklar, aşırı güneş ışığını gösterir. Sıcaklığın, ideal olarak 21 derece civarında sıcaklıklarla nispeten yüksek olması gerekir. Deve tabanı bitkisi Ekim ayından şubat ayına kadar olan dinlenme periyodunda biraz daha soğuktan hoşlanır, ancak 15 derecenin altında sıcaklık kalıcı olarak düşmemelidir. Monstera büyük ve dekoratif bir tırmanma eğilimde olduğundan, en başından itibaren bitkiye yeterince yer ayrılmalıdır. Özellikle genç bitkilerde, çok hızlı büyüdükleri ve saksıdaki alan ve besinlerin çok az olduğu için düzenli toprak-saksı değişimi yapılmalı ve gübrelemeye dikkat etmelisiniz, daha yaşlı bitkilerde ise geç büyümeye bağlı olarak her 2-3 yılda bir saksı değişimi yapılması yeterlidir. Saksı-toprak değişimi için en uygun zaman, büyüme mevsim ise ilkbahar başındadır. Saksı değişimi esnasında bitkiyi köklerinin zarar görmediğinden emin olunmalı ve eski kökler çok uzundur, ancak bunun nedeni yerin ve / veya bakımın, dalları için yeterli su, besin veya yer sağlamadığıdır. Saksı altında uzun süre su birikmesinden kaçınılmalıdır. Yaprak renklerinin siyaha dönmesi aşırı sulama ve köklerin uzun süre suda kaldığının göstergesidir, Ek olarak, bitkiye özellikle düşük nem ortamlarda su püskürtebilir ve yaprakları ıslak bir bezle nazikçe silebilirsiniz. Sulama suyu olarak ılık yağmur suyu veya dinlendirilmiş-arıtılmış su tavsiye ediyoruz. Monstera'nın özellikle sağlıklı ve güçlü yeşil yapraklar için demir ve potasyum ihtiyacı vardır. Bu nedenle, her hafta Mart ayından ağustos ayına kadar gübrelemeniz gerekir, sulama suyuna ilave edilen sıvı yeşil bir bitki gübresi uygundur. Kasım-Şubat ayları arasında gübreleme sadece 4 haftada bir yapılır.
Geri Bildirim Ver