3
Yazı Tahtası kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Cengo 2 Adet 60x100 Pratik Şeffaf Akıllı Kağıt Tahta

200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cengo 2 Adet 60x100 Pratik Şeffaf Akıllı Kağıt Tahta

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cengiz Yazı Gereçleri Satıcı Ünvanı: CENGİZ YAZI GEREÇLERİ DIŞ TİCARET İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0206139693600001 Vergi Kimlik Numarası: 2061396936
    Bu ürün Cengiz Yazı Gereçleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Duvara ,cama,tahtaya uygulanır. Mıknatıs gibi tutunur.Yüzeye zarar vermez. 2 yüzeyi de kullanılabilir. Yazılıp silinebilir. Nemli bez yada ıslak mendil kullanılmaz .. Beyaz tahta kalemleri kullanılır. Kuru silme yapılmalıdır. Uygulamadan önce yüzeyin tozunu mutlaka alınız. 2 adet doldurulabilir beyaz tahta kalemi hediye

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Ölçü 60 x 100
  • Boyut/Ebat 60 x 100
Geri Bildirim Ver

Cengo 10165 2 Adet 60x100 Pratik Şeffaf Akıllı Kağıt Tahta

Cengo 2 adet 60 x 100 pratik şeffaf akıllı kâğıt tahta ile çalışmalarınızı kolay ve keyifli hâle getirebilirsiniz. Ürün, yüzeylere yapıştırılarak kullanılır. Özel yapışkanlı yapısı sayesinde akıllı tahtayı istediğiniz yerde konumlandırabilirsiniz. Bu obje, tahta kalemleri ile uyumludur. Ürünün yüzeyi, markerlar göz önünde bulundurularak dizayn edilmiştir. Yazdıklarınızı kolaylıkla silebilir, tahtayı temizledikten sonra tekrar kullanabilirsiniz. Bu ürün; ders çalıştığınız, plan yaptığınız ya da sunum hazırladığınız esnada büyük bir kolaylık sağlar. Pratik kullanım imkânı tanıdığı için adından sıkça söz ettirir. Bahsi geçen objenin geniş bir kullanım alanı vardır. Ürün, okul ve ofis gibi alanların yanı sıra ev için de uygundur.

  • Bu ürünün boyutları 60 cm x 100 cm olarak belirlenmiştir.
  • Akıllı kâğıt tahta, şeffaf bir yapıya sahiptir.
  • Ürün, yapıştırıldığı yüzeye zarar vermez.

Cengo 60x100 Pratik Şeffaf Akıllı Kağıt Tahta Özellikleri

Cengo 60x100 Pratik Şeffaf Akıllı Kağıt Tahta Özellikleri

Cengo 2 adet 60 x 100 pratik şeffaf akıllı kâğıt tahta kullanıcıya kolaylık sağlayan özelliklere sahiptir. Bu ürün şeffaf bir yapıdadır. Tahtanın konumlandırıldığı yerin yapısında herhangi bir bozulma olmaz. Ürün, bu özelliği sayesinde duvarın üzerine gönül rahatlığı ile yapıştırılabilir. Akılı tahtanın yüzeyi hafif kaygan bir yapıya sahiptir. Bu, markerlar ile yazı yazmanızı kolaylaştırır. Söz konusu obje, yapıştırıldığı yüzeye sıkı bir biçimde tutunur. Ürün, konumlandırıldığı yere zarar vermez. Cengo 2 adet 60 x 100 şeffaf kâğıt tahta pratik kullanım imkânı tanıdığı için kişilerin beğenisini kazanmıştır. Yazılanları ortadan kaldırmak için tahta silgisi kullanmak yeterli olur. Kâğıdın her iki yüzü de kullanılabilir. Portatif bir tasarıma sahip olan kâğıt tahtanın yerini istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Ürünü konumlandırmak için bant veya çivi kullanmanız ise gerekmez.

Cengo 2 Adet 60x100 Akıllı Kağıt Tahta Nerelerde Kullanılır?

Cengo 2 Adet 60x100 Akıllı Kağıt Tahta Nerelerde Kullanılır?

Cengo 2 adet 60 x 100 pratik şeffaf akıllı kâğıt tahta geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu ürün; okullar, kurslar ve etüt merkezleri için tercih edilebilir. Duvara kolaylıkla yapıştırılabilen tahta, ders sırasında kolaylık sağlar. Ürün, standart yazı tahtasının üzerine de yapışır. Portatif bir yapıya sahip olan bu obje, yedek tahta olarak muhafaza edilebilir. Ofisler ve iş yerleri de ürünün kullanım alanlarının arasında yer alır. Tahtayı cam yüzeylerin üzerinde konumlandırmanız da mümkündür. Bu, sunumları ve planlamaları çok daha verimli bir hâle getirir. Ürün, uzun süreli bir kullanım imkânı sunar. Cengo 2 adet 60 x 100 pratik şeffaf akıllı kâğıt tahtayı eviniz için de tercih edebilirsiniz. Bu ürünü ilgi çekici bir dekorasyon ögesi olarak kullanmanız da mümkündür.

Cengo 2 Adet 60x100 Akıllı Kağıt Tahtayı Kimler Tercih Eder?

Cengo 2 Adet 60x100 Akıllı Kağıt Tahtayı Kimler Tercih Eder?

Cengo 2 adet 60 x 100 pratik şeffaf akıllı kâğıt tahta öğretmenler tarafından tercih edilebilir. Bu ürün, kursların ve özel derslerin çok daha verimli geçmesini sağlar. Üzerine kolayca yazı yazılabilen bu tahtayı, ders anlatırken kullanabilirsiniz. Öğrenciler de bu ürünü herhangi bir şüphe duymadan tercih edebilir. Söz konusu objenin pratik kullanım olanağı tanıyan yapısı, ders çalıştığınız sırada odaklanmanızı sağlar. Bu ürün, evden çalışan kişiler tarafından da satın alınabilir. Bireyler; haftalık, aylık ya da yıllık planlar oluştururken bu tahtayı kullanabilir. Söz konusu objenin soba ya da kalorifer gibi ısıtıcılara yakın yerlerde konumlandırılması tavsiye edilmez. Dilerseniz siz de Cengo 2 adet 60 x 100 pratik şeffaf akıllı kâğıt tahta yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol üzerinde kolayca satın alabilirsiniz.