3
ÇocukBisiklet kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Cenix 15 Jant Bisiklet 3-6 Yaş Bisiklet Yerli Üretim 2023

1.699 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.000 TL

Ürün Bilgileri

Cenix 15 Jant Bisiklet 3-6 Yaş Bisiklet Yerli Üretim 2023

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cenix Bisiklet Satıcı Ünvanı: GÜRSEL ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2274782354400001 Vergi Kimlik Numarası: 0870195053
    Bu ürün Cenix Bisiklet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 15 Jant Cenix 3-6 Yaş Bisiklet 2023 Yeni Sezon Yerli Üretimdir KADRO- 15-Hİ-TEN JANT 15 PLASTİK LASTİK 15X2 DOLMA TEKERLİ BMX ÖN ARKA FREN KAPALI ZİNCİR MUHAFAZA ARKA KUTULU ÖN SEPET+ÖN DREKSİYON KARTI KARTAL DİREKSİYON PORTATİF KOLTUK PÜSKÜL+RÜZGAR GÜLÜ ÜRÜN CENİX BİSİKLET TARAFINDAN GÖNDERİLECEKTİR

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
  • Jant 15
  • Tekerlek Sayısı 4
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Cenix 15 Jant Bisiklet 3-6 Yaş Bisiklet Yerli Üretim

Cenix bisiklet %100 yerli üretim bir ürün olup paslanmaz elektrostatik toz boyadan üretilmiştir. Sağlam ve kaliteli yapıda tasarlandığı için uzun süre bozulmadan, hasar görmeden rahatlıkla kullanılabilir. İdeal ve hafif yapılı olup kolaylıkla taşınarak ergonomik kullanım deneyimi yaşatır. Patlamaz dolgu tekeri koşullara uygun olacak şekilde üretilmiştir.

 
  • Modern ve şık tasarım
  • Emniyetli kullanım
  • Konforlu sürüş deneyimi

Cenix 15 Jant Bisiklet 3 - 6 Yaş Bisiklet Yerli Üretim 75022086 Özellikleri

Cenix 15 Jant Bisiklet 3 - 6 Yaş Bisiklet Yerli Üretim 75022086 Özellikleri

Çocukları mutlu eden, açık hava aktivitesinin başında gelen bisiklet, fiziksel ve zihinsel pek çok olumlu etkiye sahiptir. Büyüme hormonunun salgılanmasına yardım edebilir. Çocukların el, göz ve ayak koordinasyonunu çalıştırabilen, stratejik düşünme becerisini geliştirebilen oldukça kullanışlı ve işlevsel bir üründür. Cenix 15 jant 3-6 yaş bisiklet çocukların küçük riskler alarak emniyette, rahat sürüş deneyimi yaşayabilecekleri bir tasarıma sahiptir. Hayatlarına keşiflerle dolu aktivite katmak için ideal bir seçenek olup doğru kadro boyuna sahiptir. Çocuğunuzun bel, boyun ve bilek sakatlıklarının öne geçmek için doğru kadro boyuna sahip ürünleri tercih edebilir, konforlu kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz. Çocuklarınıza küçük kazaları atlatarak çözüm üretebilmeyi, yaşadığı zorluklarla baş edebilmeyi öğreten bu ürün günümüzde sıklıkla tercih edilir. Yan tekerlekleri devrilmeye karşı etkin koruma güvenliği sunar. Kapalı zincir muhafaza sistemine sahip olup engebeli yollarda emniyetli kullanım avantajı sağlar. Çocuğunuz güvenli bisiklet sürme deneyimini erken yaşlarda yaşayarak sonraki yıllarda zorluklarla kolaylıkla mücadele edebilme gücü kazanabilir.

 

Cenix 15 Jant Bisiklet Kullanımı

Cenix 15 Jant Bisiklet Kullanımı

Cenix 15 jant 3-6 yaş bisiklet mavi rengi, canlı görünümü ve özel tasarımı ile çocukların beğenisini kazanır. Pratik ve rahat kullanım özellikleriyle ön plana çıkar. Çocukların eğlenceli, rahat ve kaliteli vakit geçirmesini sağlayan bir üründür. Çocuğunuzu tehlikelere karşı koruyabilen donanım kalitesi yüksek malzemelerden üretilmiştir. Çocuğunuzun kontrollü, emniyetli ve rahat şekilde hareket edebilmesi için idealdir. Gidon uzaklığı optimum seviyede olup fren sistemi çocuğunuzun güvenliğini üst seviyeye çıkarır. Şehirleşmenin arttığı modern düz zeminlerde her koşulda güvenli kullanım imkânı sunar. Çocuğunuzun dikkat ve odağını artırarak hiperaktivite sorunlarının önlenmesine yardım edebilir. Çocuğunuza rahat sürüş imkânı sağlayan hâkimiyet duygusu kazandıran, çocuğunuzun boy, kilo ve yaşına özel olarak dizayn edilen son moda bir üründür. Alüminyum malzemeden üretilmiş olup sağlam gövde yapısı ile uzun ömürlü kullanım avantaj sağlar. Üretiminde kullanılan materyal malzeme kalitesi yüksek olup güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi yaşatır.

 

Cenix 15 Jant Bisiklet 75022086 Fiyatı ve Yorumları

Cenix 15 Jant Bisiklet 75022086 Fiyatı ve Yorumları

Sağlam ve kaliteli malzemeden üretilmiş olup eğlencenin yanı sıra güvenli sürüş deneyimi sunar. Çocuğunuzun renkli hayal dünyasına hitap edebilen renkli, materyal malzeme kalitesi yüksek, en yeni ve özel tasarım ürünleri tercih etmeniz önerilir. Bisiklet sürmeyi kolaylaştırdığı için konforlu sürüş deneyimi sırasında bisikletin kontrolden çıkmasını engelleyerek istenmeyen kazaların yaşanmasını önleyebilir. Çocuğunuzun hareketsiz kalmaması için özel olarak geliştirilen bu ürün çocuğunuzun sağlıklı ve mutlu büyümesine katkı sağlayabilir. Kardiyovasküler kasların çalışmasına olanak sağlayan, obeziteyi önleyebilen, çocuğunuzun uzun vadede kas ve iskelet gelişimini önemli ölçüde artırabilen bir üründür. Cenix 15 jant 3-6 yaş bisiklet mavi yorumları ve değerlendirmeleri ile birlikte yer almaktadır. Dilerseniz Cenix 15 jant 3-6 yaş bisiklet mavi fiyatı hakkında detaylı bilgiye sayfadan ulaşabilirsiniz. 3-6 yaş arasındaki çocukların kullanımına uygun şekilde tasarlanan, dik oturup pedallara ideal ölçüde güç aktarımı yapmalarını sağlayan bu bisikleti Trendyol'dan analiz edebilir pratik ve hızlı bir şekilde sipariş verebilirsiniz.