Cenova Art Dekupaj Kağıdı 048

49 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cenova Art Dekupaj Kağıdı 048

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ehobici Satıcı Ünvanı: EHOBİCİ HOBİ ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0326050907800001 Vergi Kimlik Numarası: 3260509078
    Bu ürün Ehobici tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 35 x 50 cm ölçülerindedir. DEKUPAJ KAĞIDI NEDİR? Dekupaj Kağıdı, dekupaj tutkalı vasıtası ile zemine yapıştırılabilen özel desenlere sahip kağıtlardır. Dekupaj kağıtları desen çeşitliliği itibari ile el sanatçılarından özel ilgi alan ürünlerdendir. Sadece dekupaj yapmak için ( kes yapıştır ) özel olarak tasarlanmıştır. DEKUPAJ KAĞITLARI NASIL KULLANILIR? Dekupaj kağıdını zemine yapıştırabilmeniz için ayrıca bir dekupaj tutkalına sahip olmanız gerekmektedir. Dekupaj tutkalı çoğu zaman dekupaj kağıdının altına sürülerek zemine hava kabarcığı bırakmadan tam anlamıyla intibak edecek şekilde yapıştırılır. Dekupaj tutkalının nüfuz edeceği düşünülen ince kağıtlarda ise kağıdın üstünden sürülebilir. Dekupaj kağıdı zemine yapışarak o alanda elle boyama yapılmış hissi verir. DEKUPAJ KAĞITLARI NASIL SEÇİLİR? Dekupaj kağıtları seçilmeden önce dekupaj kağıdının yapıştırılacağı obje seçilmelidir. Objenin dekupaj kağıdı ile tasarım oluşturulacak alanına gelecek desen boyutu seçeceğiniz dekupaj kağıdının belirleyicisidir. DEKUPAJ KAĞIDI İLE KOLAY TRANSFER ARASINDAKİ TEMEL FARK NEDİR? Dekupaj kağıtları dekupaj tutkalı vasıtası ile zemine yapışırken, kolay transfer kağıtlarında dışarıdan bir tutkala ihtiyaç olmaz. Kolay transferler kendinden yapışkanlıdır. BİR DEKUPAJ KAĞIDININ DESENİNİN BAŞARILI OLDUĞU NASIL ANLAŞILIR? Dekupaj kağıtlarının ince olması ve zemine intibak etmesi çok önemlidir. Ayrıca dekupaj kağıtlarında desen kalitesi de o dekupaj kağıdının başarılı olduğu anlamına gelir. Desenin kalitesi ise el boyama tekniği ile yapılmış hissi vermesi ile yakın alakalıdır. DEKUPAJ KAĞIDI ÜZERİNE VERNİK SÜRMEK GEREKİR Mİ? Dekupaj kağıtlarının üzeri korunmalıdır. Dekupaj tutkalı da koruyucu olması nedeniyle dekupaj kağıdının üzerinde vernik gibi kullanılabilir. Ancak bazı dekupaj tutkalları bunu yapmamıza izin vermeyebilir. Kağıdın üstü yapış yapış kalabilir. Bu konuya dikkat etmek gerekir. Genellikle dekupaj tutkalının kağıdın altından çıkan fazlası vernik sürüldüğünde iz kalmasın diye nemli bir bez ile alınır. Ardından vernik sürülmelidir. Eğer vernik uygulanmazsa en ufak bir darbede kağıt dekupaj çizilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver