Cep Sodası Karbonat - Sodyum Bikarbonat 45 gr

150 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Cep Sodası Karbonat - Sodyum Bikarbonat 45 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cep Sodası Satıcı Ünvanı: AYSEN SARIOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2221119851200015 Vergi Kimlik Numarası: 7500136048
    Bu ürün Cep Sodası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 45 gr. lık 20'li Pakette Cep Sodası Karbonat - Sodyum Bikarbonat
Geri Bildirim Ver

Cep Sodası Karbonat - Sodyum Bikarbonat 45 gr

Karbonat günlük yaşantıda sıklıkla kullanılan bir alkali maddesi olarak bilinir. Birçok alanda ve birçok nedenle kullanılan bikarbonat, özellikle mutfaklarda yerini alır. Cep Sodası karbonat - sodyum bikarbonat 45 gr paket içerisinde satılan ürün, ihtiyacınız olan her alanda kolaylıkla kullanmanız için paketlenerek satışa sunulur. Paket içerisinde çoklu küçük paketlere bölünmüş olan bikarbonat, kek gibi lezzetli yemekler yaparken kullanılabileceği gibi suda çözünerek de tüketilebilir. İnsan sağlığına faydaları bulunan ürün, bunun yanında diğer kullanım şekilleri ile de evlerin vazgeçilmez malzemeleri arasında sayılabilir. Sağlık ve güzellik faydaları için tercih de edilebilen ürünün halk arasında kullanılan diğer adı ise kabartma tozu olarak bilinir. Yemeklik soda olarak da adlandırılan ürünün diğer kullanım alanları arasında sağlık için kullanılması ise eşsiz olmasını sağlar.

  • Kabartma tozu
  • Sağlığı destekleyici
  • Temizleyici özellik

Öne Çıkan Avantajları ile Karbonat Sodyum Cep Sodası

Öne Çıkan Avantajları ile Karbonat Sodyum Cep Sodası

Sodyum karbonat sodyum bikarbonat olarak satılan ürün paketi içerisinde 45 gramlık paketlerden 20 adet yer alır. Kullanmak istediğinizde tekil paketleri kullanarak ürünün raf ömrünün uzun olması sağlanır. Böylelikle kek yapımında kullanırken bir paketi kullanmanız işinizi kolaylaştırarak ve pratik bir şekilde keki yapmanıza yardımcı olur. Karbonat cep sodası denildiğinde ilk akla gelen kek yapımı olsa da birçok farklı alanda da kullanılabilir. Bunların başında sağlık için kullanımı yer alır. Birçok müşteri sabahları bir bardak suyun içinde çözülmesini sağlayarak içtiği bu karışım, mide asidini nötralize etmesi sayesinde mide hastalıklarına destek olarak fayda sağlar. Sağlık bakımından kullanılması önerilen karbonat, doğal bir alkali olması nedeni ile insan vücudunun içerisinde yer alan pH dengesini de korur. Böbrek fonksiyonlarını destekler ve idrar yolu enfeksiyonlarının tedavisine yardımcı olur

Diğer Kullanımları ile Cep Sodası Bikarbonat

Diğer Kullanımları ile Cep Sodası Bikarbonat

Sağlık alanında tercih edilebilen karbonat, saç dökülmesinin de önüne geçmenize yardımcı olur. Eklem ağrıları ile baş etmenize yardımcı olur. Sivilceler için uzmanlar tarafından önerilen karbonat, doğal alkali özelliği sayesinde dişlerin beyazlamasında da tercih edilebilir. Diş plağı ve diş beyazlatma amacı ile kullanılabilecek Cep sodası karbonat, sağlık ve hamur mayalama dışında birçok alanda müşterilerin kullanabileceği doğal bir alkali olarak satılır. 20 adet paket halinde yer alan karbonat, farklı alanlarda kullanım esnasında hem ürünün fazla kullanılmasını hem de uzun raf ömrünü korur. Karbonat, özellikle dezenfekte özelliğinin yüksek olması sayesinde temizleme anında işinizi kolaylaştırır. Alüminyum panellerin kolayca temizlenmesinde büyük rol oynayan karbonat, birçok müşteri tarafından tercih edilen bir malzeme olarak öne çıkar. Tüm bu kullanım alanları sayesinde birçok kişi tarafından sıklıkla kullanılır.

Cep Sodası Karbonat - Sodyum Bikarbonat 45 gr Fiyatı

Cep Sodası Karbonat - Sodyum Bikarbonat 45 Gr Fiyatı

Evlerde olması gereken maddeler arasında önemli yere sahip cep sodası, ayrı ayrı paketlenmesi sayesinde çantanızda taşınma konusunda da kolaylık sağlar. Gün içerisinde bir bardak suyun içinde çözelterek tüketebilmenize olanak sağlar. Her paket içerisinde 45 gram olması ise ölçü konusunda başka malzeme kullanmanıza gerek bırakmayarak pratik kullanımını devam ettir. Cep sodası karbonat - sodyum bikarbonat 45 gr fiyat belirlenmesinde ürünün faydalarının yanı sıra pratik kullanımı da göz önünde bulundurulur. Paketlemesinde ergonomik yapı ve birden çok alanda kullanım faydaları özellikle fiyat belirlenmesinde etkin rol oynar. Doğal alkalinin kullanımının az miktarda olması ise uzmanların bir diğer dikkat edilmesi adına yaptıkları uyarı olarak sayılabilir. Bu nedenle az miktarda tekil paketlenmesi ürünün tercih edilmesinde rol oynar. İhtiyacınız olan ürünleri Trendyol’un avantajlarından faydalanarak keşfedebilir, satın alan müşterin yorumlarını inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.