Ceradolin Hidro Su Bazlı Nemlendirici Losyon 500 ml

1.080 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.095 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.133 TL
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.150 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL

Ürün Bilgileri

Ceradolin Hidro Su Bazlı Nemlendirici Losyon 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASYAMED ITRİYAT Satıcı Ünvanı: FATMA ÇİÇEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2531384486
    Bu ürün ASYAMED ITRİYAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dermadolin Hidro Su Bazlı Nemlendirici Losyon 500 Ml Kuru ciltli çocuk ve yetişkinlerde, el-yüz-vücudun nemlendirilerek, korunmasında yardımcı olur.Güneşlenme sonrasında cildin nemlendirilmesi için kullanılır.Çok kuruyan cildi nemlendirmek için uygulanır.Cildinizi çevresel etkenlere soğuk, rüzgar, kuru iklim şartları, deterjan kullanımı karşı korumak için kullanılır.El - ayak kremi olarak kullanılabilir. Cilt yüzeyindeki olumsuzluklara karşı bakım sağlar. Örn: belirgin çizgilerin.Bebek ve çocukların vücutlarında, bez bölgelerinde kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
  • Form Losyon
  • Tip Şişe
  • Hacim 500+ ml
Geri Bildirim Ver

Ceradolin Hidro Su Bazlı Nemlendirici Losyon 500 ml 42044

Cilt dokusu nemlendirilme detaylarına göre parlaklık ve güzellik sunar. Beslenme düzeni, sağlıklı cilt yapısının oluşumunda önemli bir etkiye sahiptir. Yararlı olan ve besleyici olan bitkilerin şifaları sadece organlar ya da kan değerleri ile kalmaz cilt güzelliğine de fayda sağlamaktadır. Ceradolin hidro su bazlı nemlendirici losyon 500 ml birçok konuda kişilerin tercihlerine yön vermiş ve son derece yaygın bir kullanım ağına sarmış olan losyonların her birinin kullanım şekilleri farklılık göstermektedir. Bu nedenle birçok kişi ya da kişilerin tercihleri ile krem kullanımlarına yön vermek doğru olmayacaktır. Kişilerin cilt tipleri ile uygun bir ürün kullanıyor olması önemlidir. Bu nedenle Ceradolin hidro su bazlı nemlendirici losyon kullanım standartları neredeyse aynı boyutlardadır. Cilt tiplerine uygun ürünler ile satışlara sunulan kremler ve losyonlar tercihlerine göre değerlendirilen özel ürünlerdir.

  • Tüm Cilt Tipleri ile Uyumlu
  • Krem Keyfi
  • Herkes için Tercih Edilebilir Bir Ürün

Ceradolin Hidro Su Bazlı Nemlendirici Losyon Özellikleri

Su bazlı nemlendiriciler herkes için yaygın bir kullanım ağına sahiptir. Evlerde bulunan ve satışlara yüksek bir orana sahip olan Ceradolin losyon kıymetli ürünler arasındadır. Ceradolin su bazlı nemlendirici losyon 500 ml kullanımı güvenli ürün olması ve beğenilmesi ile doğru orantılı olarak kişilerin tercihlerine sunulan ürünler arasındadır. Cilt yapısı üzerinde çoğunlukla kış aylarında nemlendiricilerin etkileri fazladır. Kuruyan ve soğuk hava ile yıpranan cildin nemlendirici ile kendine gelmesi önemli bir ayrıntıdır. Ceradolin hidro su bazlı nemlendirici losyon 500 ml yorumları beğenilen ve yaygın olarak kullanılan ürünler arasında değerlendirilmektedir. Kullanıcıları için güvenli bir marka olan Ceradolin kaliteli ürünleri ve losyonları ile kişilerin beğenilerini kazanmaktadır.

Yaşamlarımızdaki En Önemli Etken Ceradolin Hidro Su Bazlı Nemlendirici Losyon

Günümüzde doğal ürünlere duyulan özlem ve kullanım olanakları geçmiş dönemlere göre daha yaygın durumda. Nemlendiricilerin su bazlı olanları genel olarak karma ve yağlı cilt tipleri için uygun olmaktadır. Yağlı bir cilt için su bazlı formül ile tasarlanmış bir nemlendirici yağı dengeleyecek ve cilt dokusuna nefes aldıracaktır. Ceradolin hidro su bazlı nemlendirici losyon 500 ml kullananlar memnuniyetlerini dile getirmektedirler. Geniş kullanım ağına sahip olan Ceradolin hidro su bazlı nemlendirici losyon 500 ml içeriği ile ön plana çıkmaktadır. Bu detaylar kullanıcıların fayda odaklı kullanımlarını ön planda tutmaktadır. Cilt yapısında hayal ettiğiniz etkiye bu ürün ile erişim sağlayabilirsiniz.

Ceradolin Hidro Su Bazlı Nemlendirici Losyon Fiyatları

Hemen herkes için bir tercih unsuru olan kremler genel olarak müşteri memnuniyeti yüksek olan ürünler arasından tercih edilmektedir. Bu nedenle herkesin yaygın bir anlayış ile kişilerin beğenilerine sunulan ürünlerin birçok konuda benzer konulara yönelmesi tamamlanabilir. Ceradolin hidro su bazlı nemlendirici losyon 500 ml kullanımı kuru ve yıpranmış ciltler için kurtarıcı bir nitelik taşıyacaktır. Ciltlerin nem dengesi son derece önemlidir. Cilt yaşlanması ya da kuruması cilt dokusuna zarar veren en önemli ayrıntılardır. Ceradolin hidro su bazlı nemlendirici losyon 500 ml özellikleri arasında yer almaktadır. Ceradolin hidro nemlendirici losyonlar ile ilgili detaylı bir araştırma ve ürün niteliklerini incelemek için ürünlere göz atabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.