7
Yüz Temizleyicileri kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

CeraVe Foaming Cleanser 236 ml - Köpüren Temizleyici

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (91)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
2 Al Sepette %20 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
2 Al Sepette %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
545 TL455 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

CeraVe Foaming Cleanser 236 ml - Köpüren Temizleyici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermokozmetika Satıcı Ünvanı: DAYNE SAĞLIK ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0271080215000017 Vergi Kimlik Numarası: 2710802150
    Bu ürün Dermokozmetika tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı: CeraVe Foaming Facial Cleanser 236 ml Ürün Markası: CeraVe Ürün Boyutu: 236 ml. Ürün Faydaları: Seramid, niacinamide ve hyaluronik asit içeren temizleyici, fazla yağlı, kiri ve makyajı etkili bir şekilde temizler. Koku içermeyen formülü hassas ciltler için uygundur. Köpüren jel kıvamındaki formülü cilt için gerekli 3 temel seramid, niasinamid (Vitamin B3) ve hyalüronik asit içerir. Uygun Cilt Tipi: Normalden yağlıya dönük cilt tipleri. Kullanım Şekli: Yüz ve vücudunuzda ıslak cildinize masaj yaparak uygulayın ve sonrasında durulayın. Ürün Bileşimi: Aqua / water, glycerin, coco-betaine, propylene glycol, sodium cocoyl glycinate, peg-120 methyl glucose dioleate, sodium chloride, acrylates copolymer, citric acid, capryloyl glycine, caprylyl glycol, sodium hydroxide, niacinamide, disodium edta, sodium hyaluronate, sodium lauroyl lactylate, ceramide np, phenoxyethanol, ceramide ap, phytosphingosine, cholesterol, xanthan gum, carbomer, ethylhexylglycerin, ceramide eop, .

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Köpük
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 151 - 250 ml
  • Tip Şişe
Geri Bildirim Ver

Cerave 236 Ml Köpüren Temizleyici Seramid İçerikli Normal & Yağlı Ciltler Yüz Vücut 3337875597197

Gün içerisinde her insanın cildinde çok fazla kir ve toz birikir. Gözeneklerin içerisinde biriken kirler ve ölü tabaka doğru bir şekilde temizlenmediği zaman pek çok cilt problemine de ortam hazırlar. Sivilce oluşumu, kırışıklık ve leke gibi problemleri önlemek için mutlaka her gün cildinizi temizlemeniz tavsiye edilmektedir. Cerave markası tarafından üretilen temizleyici, köpüren yapısı ile derinlemesine etki eder. Bu sayede etkili bir temizlik sağlar ve cilt sağlığınızı korur. Arındırıcı etkiye sahip olan bu ürünü satın alarak günlük kişisel bakım rutininize dâhil edebilirsiniz.

  • Cerave köpüren temizleyici normal ve yağlı ciltler için özel olarak hazırlanmıştır.
  • Cerave köpüren temizleyici seramid içerikli normal & yağlı ciltler yüz vücut 236 ml’lik şişede satışa sunulur.
  • Cerave köpüren temizleyici jel şeklindedir ve kolay uygulanır.

Cerave Köpüren Temizleyicinin Genel Özellikleri Nelerdir?

Köpüren Temizleyici Seramid İçerikli Normal & Yağlı Ciltler Yüz Vücut 236ml 3337875597197 Fiyat

Etkili temizlik sağlayan yapısı ile Cerave köpüren temizleyici çok sayıda kadının ve erkeğin tercih ettiği bir üründür. Hem normal hem de yağlı ciltlerin kullanımı için özel olarak formüle edilmiştir. Cildinizdeki ölü derileri, makyaj kalıntılarını ve kirleri pratik bir şekilde temizler. Bu sayede daha sağlıklı bir görünüm oluşturur. Ayrıca diğer bakım ürünlerini kullanmadan önce cildinizin tamamen temizlenmesini sağlar. Cerave köpüren temizleyici içerisinde 3 temel seramid bulunmaktadır. Bu sayede ürün cilde bakım yapar ve onarılmasını sağlar. Cildin normal işleyişini destekleyerek daha genç bir görünüm oluşturur. İçeriğinde bulunan niasinamid sayesinde cildinizi kolay bir şekilde arındırır. 236 ml’lik şişede satışa sunulan ürünü uygulamak çok kolaydır. Pompalı bir şişeye sahip olduğu için pratik bir şekilde kullanabilirsiniz.

Cerave Köpüren Temizleyici Hangi Cilt Tiplerine Uygundur?

Köpüren Temizleyici Seramid İçerikli Normal & Yağlı Ciltler Yüz Vücut 236ml 3337875597197 Fiyat

Cildiniz için herhangi bir ürün satın almadan önce dikkat etmeniz gereken ilk detay uyumluluktur. Cilt tipinize uygun olmayan bir ürün tercih etmek faydadan ziyade zarar verir. Cerave köpüren temizleyici hem yağlı hem de normal ciltler için üretilmiştir. Kuru bir cilde sahip olan kişilerin bu ürünü kullanması önerilmemektedir. Cerave köpüren temizleyici ciltte bulunan fazla yağı ortadan kaldırır. Bu sayede dengeli bir görünüm oluşturur. Temizleyicinin bu özelliği kuru ciltlerin daha fazla yağ kaybetmesine neden olur. Bu durum sağlıksız ve pul pul dökülen bir cilt görünümü oluşabilir. Dermatologlar tarafından yağlı ve normal ciltler için geliştirilen bu ürünü her sabah ve akşam kullanarak istediğiniz sağlıklı ve pürüzsüz görünüme kolayca sahip olabilirsiniz.

Cerave Köpüren Temizleyici Ciltte Etkili Temizlik Sağlar mı?

Köpüren Temizleyici Seramid İçerikli Normal & Yağlı Ciltler Yüz Vücut 236ml 3337875597197 Fiyat

Cerave normal ve yağlı ciltler için seramid içerikli köpüren temizleyici etkili bir arındırma sağlamak için üretilmiştir. Hem yüzünüz hem de vücudunuz için kullanabileceğiniz bir üründür. Pompalı şişesinden birkaç damla elinize sıkarak cildinize uygulayabilirsiniz. Köpüren bir yapıya sahip olduğu için birkaç damla temizleyici bile tüm yüzünüzde etkili bir arınma sağlar. Cerave köpüren temizleyici kullananlar 236 ml’lik şişenin çok uzun bir süre boyunca kullanılabildiğini söylemektedir. Köpüren yapısı ve etkili temizlik sunan formülü ile kişisel bakım giderlerinizin azalmasına da destek olur. Ayrıca Cerave köpüren temizleyici yorumlarına bakıldığı zaman kullanıcıların kısa bir süre içerisinde ciltlerindeki değişimi ve sağlıklı görüntüyü fark ettikleri görülebilir. Siz de bu kaliteli ürünü Trendyol’dan satın alarak her zaman temiz ve canlı görünen bir cilde sahip olabilirsiniz. Uygun fiyat avantajlarından faydalanmak için siparişinizi oluşturabilirsiniz. Trendyol’un hızlı teslimat ve kolay iade ayrıcalıklarından yararlanarak keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.