8
Yüz Kremi kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

CeraVe Nemlendirici Yüz ve Vücut Kremi-Kuru Ciltler İçin Seramid Ve Hyalüronik Asit Içerikli 50ml

262,75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (86)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
311,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

CeraVe Nemlendirici Yüz ve Vücut Kremi-Kuru Ciltler İçin Seramid Ve Hyalüronik Asit Içerikli 50ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eOksijen Satıcı Ünvanı: EBK HARİTA MÜHENDİSLİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0323052997300014 Vergi Kimlik Numarası: 3230529973
    Bu ürün eOksijen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı: CeraVe Moisturizing Cream 50 ml Ürün Markası: CeraVe Ürün Boyutu: 50 ml Özet Bilgi: Normal,Çok Kuru ve Kuru ciltler için zengin, yağsız yüz ve vücut nemlendiricisi. Ürün Faydaları: Cildi etkin bir şekilde nemlendirir. Seramid ve hyaluronik asit içeren bu zengin, yağsız krem gün boyu hidrasyon sağlar. Koku içermeyen formülü hassas ciltler için uygundur. Cilt günden güne daha yumuşak, daha güzel ve daha sağlıklı bir görünüm kazanır Uygun Cilt Tipi: Normal,kuru ve çok kuru cilt tipleri. Kullanım Şekli: İhtiyaç duyduğunuz taktirde nazikçe uygulayın Ürün Bileşimi: AQUA / WATER, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETYL ALCOHOL, CETEARETH-20, PETROLATUM, DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, POTASSIUM PHOSPHATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, DISODIUM EDTA, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, PHYTOSPHINGOSINE, CHOLESTEROL, XANTHAN GUM, CARBOMER, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL, CERAMIDE EOP. Bilgilendirme
  • Türkiye'de satılan Cerave ürünleri Fransa üretimidir. Koruyucu amaçla kullanılan maddeler ABD ile Avrupa Birliği ülkeleri arasında farklılık gösterebilir. Bu durum ürünlerin etkinlik ve güvenliğini etkilemez.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Kuru
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • SPF Korumasız
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • İçerik Hyalüronik Asit
  • Yaşlanma Karşıtı Hayır
Geri Bildirim Ver

CeraVe Nemlendirici Krem Seramid ve Hyalüronik Asit İçerikli

Cilt nem dengesini her durumda kaybederek kişilerin tercihleri olan kremlere yönelmesini sağlamaktadır. Bu nedenle kullanıcıları için kullanılabilecek güvenli markaların ürünleri kullanılmaktadır. CeraVe kuru ve çok kuru ciltler için nemlendirici krem ile her daim konforlu ve keyifli bir pH dengesi önemlidir. Kadınların son derece önem verdiği en özel cilt tipleri için de ürünleri günlük ve düzenli kullanmak son derece önemlidir. Kişilerin uygun ürünler ile ciltlerini besliyor olması ve son derece etkin bir esneklik kazandırması önemli bir detaydır. Nemlendiriciler genel olarak her cilt tipi ile uyumludur. Fakat yine de kuru ve yağlı ciltlerin ayrıldığı kremleri tercih etmek bilhassa yağlı cilt tipleri için uygun bir tercih olacaktır. CeraVe kuru ve çok kuru ciltler için nemlendirici krem 50ml kış mevsimlerinde bilhassa kuruyan ciltlerin canlılığını yeniden kazanmasına sebep olmaktadır. Cilt kaybettiği nem dengesini kremler ile tekrar bulmaktadır.

  • Cilt Güzelliğiniz için
  • Kremlerin Kişiler Üzerinde Etkisi
  • Tüm Cilt Tipleri ile Uyumlu

CeraVe Nemlendirici Krem Özellikleri

CeraVe Nemlendirici Krem Özellikleri

Genellikle, kişilerin tercihlerine ve son derece yıpranmış dokulara CeraVe nemlendirici krem kuru ciltler seramid ve hyaluronik asit içerikli kremler ile kişilerin beğenilerini toplamaktadır. Nemlendirici kremlerin yaşam standartları üzerinde kişilere olumlu etkileri sunmaktadır. Kişilerin krem tercihlerine ve son derece etkin koruma sağlıyor olması ile de herkes için tercih edilebilir bir ürün olarak kullanılmaktadır. Standart kalıplar ile kişilerin tercihlerine sunulan kremler değil cilt tiplerine uygun ürünler ile denenerek satın alınmalıdır. CeraVe nemlendirici kuru ciltler için satışlara sunulan kremlerin hemen her konuda kişilerin tercih ettikleri bilinmektedir. Krem tercihleri ve kullanımları cilt tiplerine göre değişmektedir. Bu nedenle, birçok markanın farklı cilt tiplerine göre değerlendirilmektedir.

CeraVe Nemlendirici Krem İçeriği

CeraVe Nemlendirici Krem İçeriği

Krem kullanımları kişiden kişiye değişmektedir. Her cilt tipi yapısına uygun bir krem ile etkileşime geçmesi gerekmektedir. CeraVe kuru ciltler için yüz kremi genel olarak son derece önemlidir. Yüz kremlerinin hassasiyeti ve yüz tipiyle uyumlu olması önemli bir detaydır. Kremlerde marka yoğunluğu oldukça önemlidir. Markaların güvenilir olması oldukça önemlidir. Yüz kremlerinde öncelik kırışıklık önleyici özellik ve yoğun nemlendirme olarak ön plana çıkmaktadır. CeraVe krem kuru ciltler için tercih edilen ürünlerin birçok konuda özellikleri araştırılmaktadır. Kremlerin genel yapıları cilt tipleri ile uyumlu olması gerekir.

CeraVe Nemlendirici Krem Fiyatları

CeraVe Nemlendirici Krem Fiyatları

Hyalüronik asit ile ilgili birbirinden farklı içerenlerden oluşan kremler günden güne etkin bir şekilde evlere ulaşmaktadır. Bu nedenle hemen herkes için bir tercih unsuru olan kremlerin çoğu zaman bir gereklilik olarak kabul edilmektedir. CeraVe nemlendirici krem kuru ciltler seramid ve hyalüronik asit içerikli yorumları kullanıcıların memnuniyetlerini dile getirmektedir. Bu nedenle kişilerin tercihleri ve beğenilerini müşterilerin memnuniyetleri yeni kullanıcılara anlatmaktadır. CeraVe kuru ciltler için nemlendirici krem ihtiyaç duyulan her noktada kullanılması gereken önemli bir detaylara sahiptir. CeraVe nemlendirici krem ile cilt uyumu analizleri incelenebileceği ürün detaylarını bulabilirsiniz. Trendyol'da yer alan 3337875597371 kodlu bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.