Cerruti Kadın 1881 Edt 100 ml Parfüm

2.250 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cerruti Kadın 1881 Edt 100 ml Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MY GRUP KOZMETİK Satıcı Ünvanı: MY GRUP KOZMETİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627110227900001 Vergi Kimlik Numarası: 6271102279
    Bu ürün MY GRUP KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün açıklaması
  • Cerruti 1881 pour femme, çiçeksi, duru ve dingin. Zarif, çekici ve özgürlüğüne düşkün kadınların kokusu cerruti 1881, fresh notalarıyla teninizde ılık tatlı bir esinti hissettiriyor. Notaları: Üst notalarda frezya, bergamot, mimoza, menekşe
  • Orta notalarda gül ağacı, papatya, yasemin, portakal çiçeği, kişniş, sardunya
  • Alt notalarda sandal ağacı, musk ve amber içeriyor. Ürün barkodu
  • 688575134490

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Cerruti Kadın 1881 EDT 100 ml Parfüm

Parfüm, değişik esasların bir araya getirilmesi sonucunda oluşur. Pek çok kişinin isteğini ve ihtiyacını karşılayan parfüm çeşitleri arasında Cerruti kadın 1881 EDT 100 ml parfüm seçeneği, müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanır. Ürün, dikkat çeken ve etkileyici bir kokuya sahiptir. Koku açısından müşterilere sunduğu başarı, ürünün tercih edilirliğini olumlu yönde etkiler. 100 ml olarak müşterilere ulaştırılır. İdeal miktar özelliği sayesinde çok sayıda kişinin ihtiyacının karşılanmasına yardımcı olur. Aynı zamanda oldukça şık ve etkileyici bir şişe tasarımına sahiptir. Parfümün şişe tasarımı ürünün hoş bir görsellik kazanmasına kaynaklık eder. İdeal kalıcılık oranına da sahiptir. Bu sayede gün içerisinde sıklıkla tazelenme gibi müşterileri zahmete sokan değişik işlemlere ihtiyaç duyulmaz. Siz de Cerruti kadın parfüm seçeneğini değerlendirebilirsiniz.

  • Uzun süre kalıcılık
  • EDT türü
  • Eşsiz koku

Etkileyici Cerruti Kadın 1881 EDT 100 ml Parfüm

Etkileyici Cerruti Kadın 1881 EDT 100 ml Parfüm

Cerruti 1881 EDT 100 ml kadın parfüm seçeneği, çiçekçi notaların bir araya getirilmesi sonucunda oluşur. Bu sayede ürün, feminen ve zarif bir koku karakterine sahiptir. Masumiyeti simgelerken öz güvenli duruşun da ifade edilmesini sağlar. Değişik yaş aralığında bulunan çok sayıda kadının beklentisini karşılayan içeriğe sahiptir. Bu özelliği, ürünün müşteriler tarafından büyük beğeni ile tercih edilmesinde rol oynar. Ürün, yıllara rağmen başarısını kaybetmeden yolculuğuna devam eder. Vazgeçilmez klasiklerden biri olmayı başarır. Bu özelliği sonucunda değişen dünya koşullarda değişmeyen ve dönem dışına etki eden kokulardan biri olur. Cerruti 1881 kadın parfüm seçeneği içerisinde bulunan notaları sayesinde temiz ve tazelik hissinin oluşmasına yardımda bulunur. Siz de feminen ve zarif bir koku karakterine sahip, klasikler arasında kendine yer bulan ürünü tercih edebilirsiniz.

Cerruti Kadın 1881 EDT 100 ml Parfüm Yorumları

Cerruti Kadın 1881 EDT 100 ml Parfüm Yorumları

Cerruti kadın 1881 EDT 100 ml parfüm yorumları, müşteri memnuniyetini ortaya koyar. Ürün, çiçekli aromaların başarılı şekilde bir araya getirilmesi sonucunda çekici kokuya sahip olur. Tepe noktasında frezya, bergamot, menekşe ve mimoza çiçeği esanslarına yer verilir. Tepe noktasını oluşturan esansların başarılı uyumu ürünün ön plana çıkmasına kaynaklık eder. Üst notanın başarısını orta nota devam ettirir. Parfümün ana kokusunu oluşturan, kalp notu olarak da adlandırılan bu bölümde gül ağacı, papatya, yasemin, portakal çiçeği, kişniş ve sardunya esanslarına yer verilir. Orta notayı oluşturan esaslar parfümün etkileyici bir kokuya sahip olmasında büyük katkı payı bulunur. Cerruti kadın 1881 EDT 100 ml parfüm kullananlar, ürünü sıklıkla tercih eder. Siz de dikkat çeken bir kokuya sahip olan ürünü güven içinde temin edebilirsiniz.

Cerruti Kadın 1881 EDT 100 ml Parfüm Fiyatı

Cerruti Kadın 1881 EDT 100 ml Parfüm Fiyatı

Cerruti kadın 1881 EDT 100 ml parfüm fiyatı, ideal miktar aralığında bulunur. Ürün; karma, kuru ya da yağlı gibi değişik cilt tipine sahip olan müşteriler tarafından rahat bir şekilde kullanılır. Değişik ciltlere rahat bir şekilde uyum sağlaması sonucunda ürün, oldukça geniş kullanım alanına sahiptir. Ürünün alt notasında sandal ağacı, musk ve amber gibi etkileyici esanslara yer verilir. Alt notayı oluşturan esanslar, parfümün iz bırakan bir kokuya sahip olması sağlar. Aynı zamanda alt notayı oluşturan kokuların başarılı uyumu ürünün müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanmasına kaynaklık eder. Parfüm ideal kalıcılık oranına sahiptir. Müşteri memnuniyetini kazanan kalıcılık oranı ürünün öne çıkmasına katkıda bulunur. Siz de çiçeksi kokuların hakim olduğu ve ideal kalıcılık oranına sahip ürünü Trendyol aracılığı ile satın alabilirsiniz.