3
Mangal kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

ÇEVRE Portatif Ayaklı Mangal Büyük Boy 60x35 Cm'lik, Ahşap Saplı Izgara Telli

549,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ÇEVRE Portatif Ayaklı Mangal Büyük Boy 60x35 Cm'lik, Ahşap Saplı Izgara Telli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MaksimumPazarlama Satıcı Ünvanı: MAKSİMUM EV İHTİYAÇ MADDELERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0611034336800016 Vergi Kimlik Numarası: 6110343368
    Bu ürün MaksimumPazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Portatif Ayaklı Mangal Büyük Boy 60x35 Cm'lik, Ahşap Saplı Izgara Telli

Ürün Özellikleri

  • Tip Kömürlü
Geri Bildirim Ver

ÇEVRE Büyük Boy Portatif 60x35 cm Ayaklı Ahşap Saplı Izgara Telli Mangal

Havanın ısınması ve güneşin de kendisini göstermesi ile birçok kişinin aklına piknik yapmak gelir. Pikniklerin olmazsa olmazı olan portatif ayaklı mangal, aile ve arkadaşlarla yapılan keyifli sohbetlerde size eşlik eder. Özel olarak tasarlanmış olan portatif ayaklı mangal, bahçeli evlerde yaşayan kişiler için de oldukça uygun bir üründür. Temizliği kolay olduğu için hızlıca temizlenir ve herkesin hoşça vakit geçirmesini sağlar. Barbekü partilerinin vazgeçilmezi portatif ayaklı mangal, hijyenik ortamlarda üretilir. Piknik alanlarında ve ailece kutlanılan organizasyonlarda ürünü kullanabilirsiniz. Kaliteli yapısı ile yüksek performansa sahip olan portatif ayaklı mangal, oldukça hafif ve pratik bir üründür. Dilediğiniz yere rahatça taşıyabilir ve kurulumunu yapabilirsiniz.

  • Ölçü: 60 x 35 cm (büyük boy)
  • Ayaklı ve ızgara telli
  • Kolay kurulum

Çevre Izgara Telli Mangalın Özellikleri Nelerdir?

ÇEVRE Büyük Boy Portatif 60x35 cm Ayaklı Ahşap Saplı Izgara Telli Mangal Yorum

Portatif ayaklı mangal; çimlerin üzerinde, bir su kenarında, bahçenizde ve dilediğiniz her yerde mangalın keyfini çıkarmanız için üretilmiştir. Çevre portatif ayaklı mangal, okul ve iş hayatının stresinden uzaklaşarak sevdiklerinizle güzel vakit geçirmenizi sağlar. Ürün sayesinde yemek yemenin zevkine varabilirsiniz. Balık ve et türlerini pişirebileceğiniz Çevre portatif ayaklı mangal ile kömürde pişen lezzetli yemeklerin tadına varabilirsiniz. Balkon ve açık hava kullanımı için üretilen mangal, damak tadınıza uygun yemekler yapmanıza imkân tanır. Portatif ayaklı mangal, yüksek performans ile çalışır ve kısa sürede etkileyici sonuçlar almanızı sağlar. Ürünü kolayca taşıyabilir, istediğiniz yerde mangal yapabilirsiniz. Eğer geniş bir aileye sahipseniz Çevre büyük boy portatif ayaklı ahşap saplı ızgara telli mangal 60x35 cm ebatları ile sizin için ideal bir seçim olacaktır.

Çevre Portatif ve Izgara Telli Mangal Kaliteli midir?

ÇEVRE Büyük Boy Portatif 60x35 cm Ayaklı Ahşap Saplı Izgara Telli Mangal Yorum

Çevre markası kaliteli ve dayanıklı malzemeden, uzun süreli kullanıma uygun ürünler tasarlar. Pişirdiğiniz yiyeceğin sağlıklı olması açısından demir döküm bir mangal seçmek çok önemlidir. Ayaklı portatif mangal, paslanmaz yapısı ile güvenli bir kullanım sağlar. Güneşten uzak bir biçimde gölgede muhafaza ederek ürünün etkinliğinden uzun süre faydalanabilirsiniz. Pratik bir şekilde katlanan ve kolayca kurulan ayaklı mangal ile birlikte gelen saplı ızgara teli, mangaldan aldığınız keyfi iki katına çıkarır. Kısa sürede yanan mangalın üzerine istediğiniz malzemeleri koyarak mangal yapabilirsiniz. Ayakları olduğu için sizi yormaz. Saplı ızgara teli sayesinde malzemelerin pişme durumunu kolayca kontrol edebilirsiniz. Pişirme bittikten sonra mangala kum benzeri bir madde atarak kısa sürede ateşi söndürebilirsiniz. Kaliteli materyalden üretilmiş olan mangalı dilediğiniz yerde sizi yarı yolda bırakmayacağından emin olarak kullanabilirsiniz.

Çevre Ayaklı ve Ahşap Saplı Mangal Kullanışlı mıdır?

ÇEVRE Büyük Boy Portatif 60x35 cm Ayaklı Ahşap Saplı Izgara Telli Mangal Yorum

Barbekü ızgarası; katlanabilir olması, ayaklı yapısı ve dayanıklılığı ile kullanıcılarının beğenisini kazanan bir üründür. Rahat bir şekilde temizlenebilen ızgaranın üzerinde kalan artıklar, kuvvet uygulamadan çıkar. Bu sayede ızgarada çizilme ve zedelenmeler oluşmaz. Izgara telini doğal kaya tuzu, sirke ve su gibi bir maddeler kullanarak silebilir veya bir gazete kağıdı ile temizleyebilirsiniz. Ayaklı ve kolay taşınabilir olması nedeni ile ürünü yazlığınıza, arkadaşlarınızın evine veya doğaya rahat bir biçimde taşıyabilirsiniz. Katlanabilmesi sayesinde arabanın bagajına kolayca sığar ve evinizde yerden tasarruf eder. Size ulaştıktan sonra ürünün kurulumunu zahmetsiz bir şekilde yapabilir ve hemen mangal yapmaya başlayabilirsiniz. Ürün, Trendyol üzerinde uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de büyük boy portatif ayaklı ahşap saplı ızgara telli mangal yorumlarını inceleyerek sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak ürünü kolayca satın alabilirsiniz.